bluegirlx
Reaksiyon puanı
23

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    her şey gönlünce istediğin gibi güzel olsun
    sevgiyle kal canımy789
    B
    Günaydın şeker , güzel bir gün diliyor , sevgiler gönderiyorum....
    Sen beni çoktan sollayıp geçmişsindir canım benim, anlat bakalım, sen nerelerdesin? Neler yapıyorsun?
    Merhaba canım,
    Madem sabahları giremiyorsun, akşam girince saçma bir günaydınla karşılaşma bari.
    Umarım bugüne enerji dolu başlamışsındır. Benim enerjim tavan yapmış durumda. Giyindim kuşandım, taktım takıştırdım. Kokoşluğum da tavan yaptı elbette. Arada bir Madam Antoniette'nin ruhu yoklar beni böyle, çıkarım topukların üzerine. Bugün de onlardan biri. Ama insan azıcık süslenince daha mı iyi hissediyor ne?

Günün güzl başlayıp, çok güzel bitmesini diliyorum canım.
    Neşe dolu, keyif dolu bir gün geçir.
    Hiçkimsenin, hiçbir şeyin seni engellemesine, durdurmasına izin verme.
    Bugün ve her gün senin günün olsun.
    Sevgiler
    Günaydddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,blissyblissyblissy
    Sevgiyle, neşeyle, mutlulukla dolu bir gün diliyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
    Öptüm.cat3500cat3500cat3500
    aslinda yazdim..siz sorunca dank etti birden :) ben bi 5 sene kdar once mektuplasirdim.. vay be dedimm:):)

mektuplasmak degilde belkide bekledigim hatirlanmak.. bi arama bi msj . bunlarda yeter .. bunlari goremedigimden yapmadim bendE:/
    teşekkür ederim.. : )

kitap joseph murphy e ait.. kitabı yazarak okursan daha bir verimli oluyor.. nasıl desem ders çalışır gibi.. öbür türlü sıkılabiliyor insan şahsen ben iki sene de anca okudum kitabı.. ama değdi gerçekten.. küçük bir deftere bilinçaltının nasıl çalıştığına dair notlar alıp olumlamaları yazmıştım.. şimdi sadece onları okuyorum otobüste bir yere giderken akşam yatarken sabah kalktığımda falan : )

mutlu kal : )
    Merhaba,
    Size güzel bir cuma akşamı dilemeliyim diye düşündüm. Yazdıklarınız ve yorumlarınız okudum.
    Okuduklarımı sevince, selamlamadan geçmeyi sevmiyorum.
    İyi haftasonları
    Sevgiler
    Tinky
    haklısın bnde sana çok teşekkür ederm daha henz tam idrakinde değilim bu mucizenin ama benide bağlaması an meselesi işte o anı dört gzle bekliyorum =)
    teşekkür ederm arkadaşım
    iyiki varsın =))
    bluegirlx merhaba seninle sohbet yerinde konuşmak istedim ama açtığımda hiç bir kişiyi göremiyorum :(
    Günaydın Efenim:)

Mutluluk dolu, keyifli bir hafta sonu dilerim. İyi ki varsınız.

Sevgiyle Kalınız.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri