cadi_bm
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    cadıların en güzel actionsmile
    sayfana uğrayıp sevgilerimi bırakıyorum..
    her şey gönlünce güzel olsun
    sevgiyle kaly789
    Harikasın şekercim, harikasın.

Gördüm canım gördüm, şu elektrik faturası problemi sanırım. Sakin ol, bugün özellikle çok sakinsin, bugün özellikle endişelerinsden arınmış durumdasın. Telefonla konuşurken bile sen gerildikçe onlar daha ters cevap veriyor ve sen daha fazla geriliyorsun unutma. Önce şöyle derin bir nefes al. Sen cadılarının kraliçesinin. Önce faturanı düzelttir şu kurbağalara, sonra yerlerini bulurlar onlar sen merak etme canım benim.

En kötü ben gelirim desteğe, sağdan hamamböceği, soldan sümüklü böcek olurlar
    B
    Günaydın şeker cadı , sana çok güzel bir hafta diliyorum , hatta öyle geçsin ki yıllarca unutama :)) Gülekal emi...
    Günaydın evrenin en güzel cadısı,
    Günayyyyyyydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.

Koskocaman, musmutlu bir öpücük gönderiyorum sana.
    Günün gülümsemelerle, keyifle, enerjiyle dolsun.

Selam,
    Nerelerdesin? Çok uzun zamandır göremiyorum seni. Eksikliğini hissettim geliim bi bakiim didim.
    çoookkk keyifli bir haftasonu diliyorum canım benim.

Heyyy sana da merhaba:)
    İyiyim canım benim çok şükür, sen nasılsın bakalım_?

Her zman ki gibi enerjiksin, hep böyle kal;)
    B
    Çok iyiyim teşekkürler , bugün Ramazana başladığımız için daha huzurlu issediyorum kendimi :) İyi olmana sevindim...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri