Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Teşekkür ederimmm böyle güzelll dileklere ihtiyacım vardııı ) Bu sabah çok sinirliyim de Ama iyi olacak herşey eminim ) Güzellll mutlu enerjik ve sinerjik bir gün diliyorum
B
bigokyanus
Canımsınnnnnnn.....
Sevgi dolu bir hafta diliyor, gülücükleri yüzüne, mutluluğu kalbine , sevinçleri ellerine bırakıyorum. Gönlünce geçsin , enerjin süper, taaa buralara yansıyor. Ne mutlu ki bana seni tanımışım...
merhabaa..selamınızı almak bu güzel cuma gününde benim içinde çok güzeldi..varlığınızdan ve beğenizden beni haberdar atmeniz bir o kadar incelik..sevgiyle kalınn..
B
bigokyanus
Canımmmmm ben de seni durgun hissetim nedense )
Ben durgun ya da sorunlu değilim , huzurluyum ve dingin bir ruha sahibim ...
Mutluyum , içimde heyecanım var , şükrediyorum her şey için...
Sarılıyorum sevgiyle , hisset olur mu?
B
bigokyanus
Şekercim görüşmesekte kalpler bir olsun , önemli olan o... Yoğun çalışıyorum , oruçta etkiliyor , minimum hareket etmeye çalışıyorum ama başaramıyorum
Tüm yazdıklarını okuyorum yorum yapamasam da , senin de güzel geçsin günlerin... Her şey yoluna girecek ben inanıyorum...
selamm canım bnde cok fazla giremiyorum neteama arada bakma şansım oluyor ... sizler gbi mutlu huzurlu olmak istiyorum bnde neşeniz banada neşe katıyor bazen bana....yat olayına bayıldım.. herşey gecer yanlız hayat kalır....
B
bigokyanus
Teşekkürler güzel düşüncelerine..
Oğlumun nasıl bir eşe layık olduğunu hiç düşünmedim ama nasıl biri ile mutlu olacaksa onunla evlensin derim , eşim babamdan farklı mesela . Ben ise annemle hiç benzemiyorum....
B
bigokyanus
Olsun ağırladığım sen ol yeter ki... Evet katılıyorum yanlış eğitim , mavi patiklere yüklenen gereksiz yönlendirmeler, erkek ağlamaz, erkekler duygularını belli etmez gibi devam eden ibareler... Üzülüyorum onlar için , tam olarak kendileri olamadıklarından... Umarım ben oğlumu öyle yetiştirmem , her şeyi doya doya yaşasın.
Sen de doya doya yaşa şeker şey...
P
pimpinella anisum
GÜNNAYYYDIIIN TİNK,,RESİM GÖRÜNMEDİ,,NİYE ACABA?
NEŞE DOLU BİR GÜN GEÇİRMENİ DİLERİM
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.