tanyeri
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• veeeeeeeeeeee işte yine ben.en son 2011 ocak aynda girmişim isyan etmmişim okudukça kötü hissedyrm kendmi o yuzden okumuyrum eskileri.ben iyileştm arkadaslar.cok mutluyum.tabıkı bu %100 oranında değil ama artk kızarsamda takmıyorm kafama ki çok nadir kızarıyorum.ilk baştaa canım oglum,zaman,sevgili arkaddaşım kırıkkalp,en yakınım aynalar ve iki seanslık psikolog,tabı bırde iyileşmek icin çabam sayesnde kurtuldum.cok şükür Allahıma dualarım grçk oldu şimdi oglum 2 yasında ve bz cok mutluyuz.darısı sizlereeeeeeeee :D
    arkadaşlar cok sagolun ... ben girmeyeli hep yanımdaymıssınız... ben tam iyileştim derken hamileliğimden snra yeniden eski halime döndüm...yine çırpındıkça batıyorum...artk başarabilecek gücüm oldgnu sanmıyorum...bebeğimde bnm gbi olur diye korkuyorum.odamı sosyal fobik olacak anneden geçermi acaba :(((
    Merhabaaaa,
    Ne var ne yok? Tüm dileklerinin bugün kabul olmasını, sana mutluluk getirmesini dilerim:))
    Sevgiler
    harikasın kutluyorum seni...adım gibi emindim başarabılecegınden...yarında ben mısafırlıge gıdıcem... bana sans dile...
    tanyeriii başardımm başarrdımm
    harika geççtii
    çok mutlyum cnm ::)
    bak bu senn için..sakın vazgeçme
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri