Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Değil mi bende bilyorum. Benim şans perim olacaksın. Birgün bir yerlerde oturup bundan bahsedeceğiz. Selam saygı ve sevgilerimi bırakıyorum. :))
    B
    Merhaba teşekkürler güzel dileklerine, nasılsın? Gittiniz mi dalışa?
    P
    Günaydın canım,,itiraf etmeliyim,,bu site benim de hayatımı çoook değiştirdi :)
    Haftasonum güzel geçti,,harika bir kitaba başladım,o kitabın kapağında yazan söz çok anlamlı,,eminim sana da uyuyordur:
    "İNSANLIĞIN KENDİ YÜCELİĞİNİ İDRAK ETMEKTEN BAŞKA KURTULUŞU YOKTUR."RAMTHA
    Tanrı seni seviyor,,sen de kendini sevmekten asla vazgeçme olur mu ?Sevgimle kal :)
    :) Teşekkürler. Rakamın tutuyormuş az daha 47 çıkmış. Sen bana önümüz haftaya kadar her gün bir sayı yaz yeter. :) Buradan da ben sana iyi geceler diliyorum. Mutlu ol kötü insanlardan uzak dur. ;)
    S
    İade-i ziyaretiniz için teşekkür ederim.sanırım cevap için çok geç kaldım kusura bakmayın iyi akşamlar diliyorum efendim.
    P
    Tinker Bell di mi o?Çok severimm
    S
    harika bir hafta sonu geçirmeni diliyorum..
    sevgiyle mutlu kaly789
    P
    Günaydınnn, gönlünce birgün olmasını diliyorum :)
    B
    Evet süperdi dilerim senin içinde öyle olur. Dalış için pazarlık yapmayı ihmal etme sakın :) Şimdiden iyi eğlenceler...
    B
    Bodrum'da 4 dalış yaptım süperdi tavsiye ederim. Kalk git tabii ne duruyorsun? :))
    Merhabaaaaa şeker girlhaha
    Hoşgeldin sayfamaa
    Hoşgeldim sayfana sevincli
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    S
    canımsın ya ne kadar incesin
    yüreğin ne kadar büyük
    sanal ortamda seni tanıdığıma çok sevindim iyi ki varsın ve bizimlesin...
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Günaydın teşekkür ederim , nasılsın? Gönlünce bir gün diliyorum, huzurla ve sevgiyle...
    S
    günaydın canım..
    harika bir gün geçirmeni dilerim..
    mutluluğun daim olsun bir gün bir yerde karşılaşmak dileğiyle...
    sevgiyle kal canım.....y789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri