Triyandafil
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhaba , nasılsın görüşmeyeli? Göremiyorum uzun zamandır dilerim her şey yolundadır. Sevgiyle kal...
    B
    Yukarıda arama bölümünden konunun bir kelimesini girsen bile bulursun, ayrıca profiline girersen konuya yazdığın tüm başlıkları göreceksin.

Ben iyiyim çok şükürrrr....
    B
    Bir de cevap yazmak istediğinde ya da bir şeyler yazmak istediğin kişinin sayfasına yazarsan farkeder yoksa senin sayfana bakmak her daim akla gelmeyebilir ve yazıldığından haberi olmaz yazdığın kişinin...

Güzel geçsin günün gülekal emi...
    B
    Yazdığın mesaja git yan tarafta düzenle diye bir buton göreceksin ordan silebilirsin ya da moderatörden rica edebilirsin...
    tşkler. güzel bir geçirmeyi diliyorum zaten... MP3 leri dinlemeyede başladım ama işyerinde zor oluyor :)) neyse bakalım yola devam
    B
    Hu hu komşu komşu nasılsın? :) Dilerim gönlünce ve güzel bir gün yaşarsın...
    B
    Hoş geldinnnn.... Dilerim güzelliklerin ve huzurun başlangıcı olur bu siteye üye olman . Her şey gönlünce olsun, gülekal...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri