bayşegül
Reaksiyon puanı
9

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• melodissim teşekkür ederim...utananadam
    öğretmenim olduğun için seni biraz yordum hakkını helal et kocaman öpüyorum herşey gönlünce olsun...
    canim canim melodissim senin güzel görüşlerinutananadam canim benim tekrar tekrar teşekkür ederim...s456senin güzellik dolu yüregine...25889
    harika buketin içinde sonsuz teşekkürler...cilgin897
    cnm ablam

çok mutluyum seni tanıdığımdan dolayı asıl ben teşekkür ederim sevgi dolu yüreğini bana açtığın için...ayrıca tebrik ediyorum harika bir evlat yetiştirdiğin için...[IMG]

smil56redflowers çok teşekkür ederim beni sevindirdinsmil56 seni sevindirenin de çok olsun.....happy6
    redflowers teşekkür edeim öpücüklerini bende sevgiyle kabul ediyorum. katlayarak sana gönderiyorum...girlhaha
    Bende çok büyük bir keyifle aldım kabul ettim. Getirdiğin sevginle oluşmuş öpücüklerimi sayfana bırakıyorum kiss3
    adaşim tesekkür ederim ziyaretin için. ugur böceğini bende çook seviyorum ama avatar resmi yapmayı beceremedim...y789hatta girenler mi sadece ben mi görüyorum diye de merak ediyordum u859
    canıncım iadeyi ziyarette bulunayım bende bu arada profilin resmine bayıldım.ben çok sever ve uguruna inanırım ugurböceginin:)

hepimizin günü aydın ve bollukla geçsin
    Sanemce , yeni bir hayat teşekkür ederim canlarim sapkal89 Bende zaman buldukca siteyi inceliyorum paylaşimlarınız cok güzel sevgi, güzellik dolu..actionsmile
    Bayşegül'cüm profil mesajların açıkmış farketmemiştim y789

çok teşekkür ederim canım.. sizlerin enerjileriyle anlam buluyor paylaşımlarım ark5

ben de sevgilerimi getirdim sayfana ttli3

yeni bir hayat ilgin için teşekkür ederim siteye alışamadim
    her girdigimde ayrı bir güzellik görüp oraya takılıyorum nereyi açıp okusam diye şaşırıyorum cok guzel herşey aksama kadar site açık ara ara okumaya çalışıyorum kendimi ve herkesi seviyorum
    Merhabalar bayşegül,actionsmile

Aramıza hoşgeldin..

Forumda yazdığın pozitif yorumlarını okudum ve katılımda bulunman çok sevindirici..

Paylaşımlarının devamını diliyorum..

sevgiler..kiss3

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri