E
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Neyse ben gidiyim en iyisi. Uyku bastırmaya başladı. İyi geceler... Bütün olumsuzlukları kapı dışarı etmen dileğimle...
    Merak etme öyle şeyler normal. Bir müddet sonra geçiyor zaten. Siteye ilk uye oldugum gun bır arkadasıma da tavsıye ettım. O da indirdi telkinleri. Sonra midesi kasılmıs, bi tuhaf olmuş. Korktu dinlemedi dahay789

Rehber bölümünü okursan bunların normal belirtiler oldugunu göreceksin. Hatta bundan mutlu da olmalısın demek ki telkinler etki etmeye başlamış. Yani bilinçaltın kolları sıvamış içerde temizlik yapıyor. Atıyor dışarı bütün olumsuzlukları ne mutlu...956k
    HARİKASIN TEŞEKKÜR EDERİM. YRDIMLARIN İÇİN.... BU ARADA HALA MÜZİK DİNLİYORUM VE BAŞIM AĞRIYOR TABİKİ MİDE BULANTISI YANINDA CEREZ OLARAK GELİYOR.
    :) şöyle söyleyim. Eskisinden daha olumluyum. Daha sakinim.. Daha mutluyum. Daha pozitifim.

Haaa ama işlerimi erteleme, unutkanlık, tembellik ve su içmeye önem verme konusunda henüz yol katedemedim.

Ama başarıcam. Onları da pozitife çeviricem...

Kendime güveniyorum....

Profiline girdiginde solda profil düzenle var. Oraya tıklayarak renk seçeneklerinden düzenleme yapabilirsin.

Ayrıca yine profil de sol da foto ekle, imza ekle gibi kısımlar var.Ordan da istediğini düzenleyebilirsin.

Ayrıca buraya mesaj yazarken gelişmiş butonuna tıklayıp yazı stilini de değiştirebilirsin.

Müzik eklemek için modlardan yardım aldım beny789
    AMAN HAAA SENİ KAZANMIŞKEN KAYBETMİYELİMMM... DİKKATLİ OLL.

BU ARADA BU SİTENİN SANA NE GİBİ FAYDALARINI GÖRDÜN.

SİTENİDE BEYENDİM. BENİM NE KADAR ACAMİ OLDUĞUM BELLİ OLUYOR. HENÜZ BİR RESİM BİLE KOYMADIM.
    25 şubatta üye oldum ve müptelasıyım buranın.En çok sevdiğim uykudan bile vazgeçmek üzereyim. Aslında yanlış yani uykuya ihtiyacım var ama bakalım bulucam bi çaresiniy789
    Teşekkürler keskin benimde gerçekten benimsediğim bir isim olduğu için kullanıyorum.
    Ne zamandır buraya üyesin.
    Burdan da bir hoşgeldin deyim dimi...y789

Hoşgeldin eylül...
    Yeğenimin ismi de eylül956k
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri