aysegul_tirtil
Reaksiyon puanı
15

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• egercekten tesekkur ederim guzel bir haftasonu oldu cumartesi icin ablamın nısanı vardaa alısveriş yapmak ıcın bol bol gezdik daha 7 gün var ama ..... alısveriş kısmı guzeldı kaynananın gelin ile guzel atısmaları gune damgasını vursada.sevgılerimle O0
    sevincli hoşgeldin kuzuuum sevincli canımın can paresi. ben de seni çok özledim cancişim, ne yapsak rüyalarda mı sarılsak, yoksa sen izin alsan bu taraflara mı gelsen? girlhaha Bak Bandırma'yı özledim demiştim geçen, hem seni Erdek'teki Atakan'ları götürdüğüm yere de götürürüm, disco da açıldı ?
    M
    M
    b456ayşegül napıyon?hiç göremedim seni dün
    M
    sapkal89hoşbulduk ara sıra uğrayalım böyle oldu mu ?
    güne sağlıklı bir başlangıç için ıhlamur getirdim.iyi gelir hem. afiyet olsun ayşegülcüm.
    amannn bu ne güzel bir sayfa böyle.. ee kimin sayfası yüreği güzel birinin.. yüreğinden o güzellikler hiç eksik olmasın canım benim, düşünceli arkadaşım:)
    canim merhabalar,
    blissygeçerken ugramak istedim
    gununün bolluk ve bereketle dolu gecmesini diliyorumart56art56
    Abbooowww ooo67 Yettim bacım. Ne güzel şeyler bunlar böyle yaf sevincli Göz banyoluk resmen, otur seyret. Dur bende çayı alıyım

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri