yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Yazdıklarına ne diyeceğimi bilemedim , teşekkür ediyorum ben aynayım sadece ve sen ben de kendini görüyorsun ki güzellik gören gözdedir. Günlüğünü de iyi hallerini de takip ediyorum. Ve senin adına mutluyum bilmeni isterim. Her şey güzel olacak hem de istediğinden de fazla güzel olacak... Huzurla ve sevgiyle , gülekal emi... :)
    GÜNAYDIIINNN ARKADAŞIM İNŞALLAH BUGÜNÜN VE YARINLARIN ÇOK MUTLU VE HUZURLU GEÇER...
    Teşekür ederim yeldacım , her şey gayet güzel bugün su parkındaydık . baya bi stres attım :))) çok fena yorulmuşum ama yaa . Herkese böyle günler diliyorum :))) Günlüğün dolup taşmış ama daha iyi olduğunu görüyorum tebrik ederim . Çok güzel bi hafta geçirirsin umarım (şöyle yaza yakışır cinsten :)))
    Ne yapim ya forumda takılıyorum günün stresini atmaya çalışıyorum.Tatil yaramıyo bana.Sen neler yapıyosun.
    S
    güzel bir hafta sonu diliyorum....
    mutluluğun daim olsun....y789
    s456Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!::)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri