Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba merak ettiğim şeyler var da..
    Ilk hafta suçluluk duyguları ile ego güçlendirici telkinlerini dinledim ikinci hafta yeni telkin ekleyeceğim ya teker teker mi eklemeliyim. Yani ikinci hafta.toplam dinlediğim telkin 3 tane. Üçüncü hafta 4 tane olacak şekilde mi eklemeliyim. Ve bu telkinleri enaz kaç saat dinlemeliyim.
    Ve bisey daha :) bi günde en fazla kaç mp3 dinleyebilirim herhangi bi sınırı var mi ?
    Merhaba,

Kullanıcı adımı yeniledikten sonra sizi çok aradım, meğer siz de değiştirmişsiniz Belgin Abla, bana 2 sene önce yazdıkların hala ışık oluyor bilmeni istedim, bütün güzelliklerin sizinle olmasını diliyorum =)
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum
    Merhaba.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun
    belgincim selam ben aranıza yeni katılan hayatım değişti diyenlerdenim.sana mail adresinden vs ulaşmaya çalıştım sanırım ulaşamamışımki cevap gelmedi.seni seminerlerin ile izmirde görmek isteriz derdim bu yani çünkü izmir bu konuda biraz ksır bence.kendine iyi davranactionsmile
    B
    Kocamannnnn sevgi dolu bir merhaba gönderiyorum. Sizi çok yakın görüyorum kendime , isimlerimiz nerdeyse aynı , harf değiştirmiş sadece :) Benim ki de Bilgen ... Gülekalınız....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri