fkacar
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Bebeğinle mutlu , huzurlu ve sağlıklı nice yıllar diliyorum , sevgiyle kal :)
    ÇOK ÇOK MUTLUYUM... OLEYYYY
    CANIMIN İÇİ ÇOK DUA ETTİM SİZE..İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM...HEP MUTLU OLURSUN İNŞALLAH...
    İKİNİZİ DE ÇOK SEVİYORUM.......
    B
    Çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Çok sevindim , inan dünyadaki hiçbir şey anne olmanın muhteşemliğinin yanında sönük kalıyor.
    B
    Nasılsın? Bebeğin doğdu mu? Sevgiyle kalasın ve yüsünden tebessüm eksik olmasın...
    S
    iadeyi ziyarete geldim.
    her şey gönlünüzce olsun.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Tşk ederim canım.
    Ben de sana mutlu yıllar diliyorum...Dilerim mutluluk hep seninle olur...
    Seni çok özledim...seninle konumaya çok ihtiyacım var inan..
    Seni çok seviyorum...
    B
    Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok müthiş bir duygu hatta günlüğümde anne olmasaydım eğer diye bir yazı paylaştım okumak istersen , okyanus güncesi ... Çok müthiş bir yazı , tavsiye olunur , çünkü yaşayacakların ordakilerin aynısı :)
    Çok tşk ederim canım benim..
    Bebeğin "CAN" olarak doğacak...
    çok isim düşüneceksin ama adı Can olacak..o bana fısıldadı ismini....( çok ciddiyim)
    Seni Çok Seviyorum..
    Ben de iyilleşmeye çalışıyorum..yavaş yavaş toparlanıyorum...kendine çok iyi bak olur mu? kal güzelliğinle...
    canımsın..
    seni çok özlüyorum.ben bi ameliyat geçirdim.20 gün oldu..teyze olmak ne güzel bir duygu.. çok mutluyum..seni çok seviyorum....
    her şey gönlünce olsun..mutlu kal hep....
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsınız bugün ?Gününüz nasıl geçiyor?
    SEVGİNİN GÜCÜ
    Japonya'da yaşanmış gerçek bir olay şöyledir: Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayağına battığı için sıkışmış bir kertenkele görür. Adam bunu gördüğünde kendini kötü hisseder ve aynı zamanda meraklanır da kertenkelenin ayağına çakılmış çiviyi görünce.

Muhtemelen bu çivi 10 yıl önce, ev yapılırken çakılmıştı. Peki nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamayı başarmış ? Karanlık bir duvar boşluğunda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamak çok zor olmalı.

Böylece adam çalışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar. Sonra nereden çıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir ağzında taşıdığı yemekle... Adamı sersemletir gördüğü manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmektedir.<WBR>..

KALBİNİZDEKI SEVGİYİ ASLA ÖLDÜRMEYİN, SİZİ SEVENLERİ ASLA TERKETMEYİN
    Hindistan’da bir sucu, boynuna astığı uzun bir sopanın uçlarına taktığı iki büyük kovayla su taşırmış. Sağlam olan kova her seferinde ırmaktan efendisinin evine ulaşan uzun yolu dolu olarak tamamlarken, çatlak kova içine konan suyun sadece yarısını eve ulaştırabilirmiş. Bu durum iki yıl boyunca her gün böyle devam etmiş. Sucu her seferinde efendisinin evine 1,5 kova su götürebilmiş.
    Sağlam kova başarısından gurur duyarken, zavallı çatlak kova görevinin sadece yarısını yerine getiriyor olmaktan dolayı utanç duyuyormuş. İki yılın sonunda bir gün çatlak kova ırmağın kıyısında sucuya seslenmiş:
    “İki yıldır çatlağımdan su sızdırdığımdan dolayı görevimin yarısını yerine getirebildiğim için kendimden utanıyor ve senden özür diliyorum.” demiş.
    Sucu şöyle demiş:
    “Patronun evine dönerken yolun kenarındaki çiçekleri fark etmeni istiyorum.”
    Gerçekten de tepeyi tırmanırken patikanın bir kenarındaki yabani çiçekleri ısıtan güneşi görmüş. Fakat yolun sonunda yine suyunun yarısını kaybettiği için kendini kötü hissetmiş ve yine sucudan özür dilemiş. Sucu kovaya sormuş:
    “Yolun sadece senin tarafında çiçekler olduğunu ve diğer kovanın tarafında hiç çiçek olmadığını fark ettin mi? Bunun sebebi benim senin kusurunu bilmem ve ondan yararlanmamdır. Yolun senin tarafına çiçek tohumları ektim ve her gün biz ırmaktan dönerken sen onları suladın. İki yıldır ben bu güzel çiçekleri toplayıp onlarla patronun sofrasını süsledim. Sen böyle olmasaydın, o evinde bu güzellikleri yaşamayacaktı.”
    Farkında mısınız? Hepimiz aslında çatlak kovalarız. Allah’ın büyük planında hiçbir şey ziyan edilmez. Kusurlarınızdan korkmayın. Onları sahiplenin. Kusurlarınızla birlikte gerçek gücünüzün oluştuğunu bilirseniz eğer, siz de güzelliklerin yaşamasına sebep olabilirsiniz.
    Geldim canımcım ark5

Çalışıyorum, seminer var ya Pazar günü onun son ayarlamalarını yapıyorum.
    Bir cee diyip kaçıyım dedim.
    Öptüm kocuman kiss3
    İnsanları sevmenin tek bir yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir.
    Onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler, dönüşürler..
    İnsanlara "doğal" ve "özgür" olmaları için yardım et.

Kim seni bütünüyle, koşulsuzca kabul ederse değişmeye başlarsın.
    Onun kabulü sana böyle bir cesaret verir.
    Olduğun gibi kabul edilmen seni bütünleştirir, seni kendine güvenli kılar, seni kendin gibi hissettirir.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

O zaman beklentileri yerine getirmene gerek yoktur, sen olabilirsin.
    Bu yüzden sevgi bu kadar besleyicidir.
    Seni basitçe, sırf sevgi uğruna seven bir erkek ya da kadın bulabildiğinde, sevgi dönüştürür.
    Ansızın tüm üzüntü kaybolur; yüreğinde bir dans, bir şarkı bulursun... canım'a.......actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri