aysegul_tirtil
Reaksiyon puanı
15

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• "canım profil mesajlarını açmamışsın daha ziyarete gelmiştim.gel otur yanıma nerden başlayıp nereye geldigimi bazen koşup bazen mıh gibi çakıldıgımı ama hiç vazgeçmedigimi anlatayım sana:)"

Profil Mesajlasma Sistemini Kullanmak Istiyorum<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    açtım umarım doğru yaprım canım. paylaşımlarını beklerim. sevincli
    "canım profil mesajlarını açmamışsın daha ziyarete gelmiştim"
    canım benim hoş geldin sefalar getirdin. nasıl olduğunu bilmiyorum dur bir bakayım nasıl açacağım.
    tender45
    canım profil mesajlarını açmamışsın daha ziyarete gelmiştim.gel otur yanıma nerden başlayıp nereye geldigimi bazen koşup bazen mıh gibi çakıldıgımı ama hiç vazgeçmedigimi anlatayım sana:)
    iki fincan çay ve bademli kurabiye alıp geldim. kahvesmiley
    yaşadığın değişimlerin sana ve bütüne hayır getirmesini dilerim canım. dilerim bu güzel değişimleri bende sizlerle yaşarım. cat3500ark5
    tık tık tıkky789evde kimse varmııııııy789canımcım seni bir ziyaret edyim dedim geçerken hemde birer kahve içelim dedimkahvesmiley
    canım anlatımlarına devam edecekmisin sitede reiki konusunda
    seni kocaman kiss3
    sevgimle
    Merhabalar canım, bir süredir sahalardan uzak kalmıştım ama döndüm. Bu arada ne kadar güzel çikolatalar onlar öyle. Birazdan gidip alayım ham hum. :)
    Cancik kuşum kiss3
    Yerim senin o tatlı avatarını ben.
    Arınmada olduğun için sana kahve değil, bitki çayı getirdim y789
    Keyifle içelim.

canım ben geldim y789geçerken bir uğrayım dedim sanada hem bir sabah kahvesi içeriz diye düşündümkahvesmiley
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri