gnr
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    Pembe gülleri de çok severim, canım arkadaşım çok teşekkür ederimtender45
    E
    Sefa'cım çok teşekkür ediyorum :) Eee resim yapıştırabiliyor musun bakalım?
    E
    Merhaba Sefacım :) Şimdi mesaja resim eklemek için, önce resmin üzerine sağ klik yapıp kopyala diyorsun, sonra mesajı yazdığın yere yine sağ klikle yapıştır diyorsun, ctrl ve v tuşlarına da basabilirsin. Resmin yapışmış oluyor böylelikle. Dene, yapamazsan beni haberdar et. Bu arada ilk resmi benim profilime yapıştır yoksa karışmamsevincli Sevgilerimle...actionsmile
    E
    Seninde Sefa'cım, mutlu ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle...actionsmile
    E
    Ooo ilk olmak güzel Sefa'cım, övünmeliyim cat56
    E
    Evettt, aynen öyle sevincli Bir arkim daha oldu 956k Üstelik onunda adı Sefa. Harika birşey blissy
    E
    Hmm anladım Sefa'cım. Sefa ismini severim. Çok yakın bir arkadaşımın ismi :) Bir de onun gibi espirili ve neşeliysen ohh. Çok iyi arkadaş olduk say seninle. Kafa dengisin zaten :) Benimde adım Nilay. Elektra adlı nickten hareketle 10 yıl arasan bulamazsın girlhaha O yüzden söyliyeyim dedim. Sevgilerimle...actionsmile
    E
    Atakan abiyle(hayatimdegisti) iletişime geç Gnr'cim. Bunun açılımı nedir pardon? :) Hıı birde adını söyle de Güner diyerek rezil olmayayım girlhaha
    Allah yardımcımız olsun. . Zor ya harbiden. Kafayı yedirtiyorlaaaarrr :( Ben sınava kaçıyorum dostum, kendine iyi bak. .
    orta şekerliyim dostum. bugün b.ktan bi sınav var, dalgalıyım. Sen nasılsın, nerelerdesin????
    E
    Boşver, herkesi kafana takmıycaksın. Çünkü bazıları takılcak insan değil. O yüzden sen paylaşımını yap, siteden yararlanmana bak, yanında ben varım ;) Bu arada puanın iyi tebrikler. Başarılarının devamını dilerim. Sevgilerimle...actionsmile
    E
    Senin sesin soluğun niye çıkmıyor bakıyım? Umarım ygs sonucun iyidir. 300'ü geçtiysen problem yok. Bu arada hiç profil mesajı almamışsın. İlk mesajın benden ;) Sevgilerimle...actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri