hayat kadere inat

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Askolsunnnn seni, unuturmuyum bitanem .Nasılsın, nasıl gidiyor herşey yolundamı?
    Amanda aman kimler gelmiş efenim sevincli Dün akşam baktım profiline dedim yok hala nerelerde acaba benim kahve arkadaşım? İşlerinin yoğun olacağını söylemiştin ama bu kadar da boş bırakma bizi yahu.

Hoşgeldin tekrar canım. kiss3
    canim saol, babam daha iyi , evde suan ..onlarla ilgileniyorum yakinda buralardayim:)
    Canım benim ark5 Allah işlerini rast getirsin, tüm kolaylıklar güzellikler sizinle olsun.
    Çok sevindim mesajını görünce inan, sen benim günümü aydınlattın, seninde tüm haftan, tüm hayatın aydın olsun.

(şarkı olayı sır 12389 ben sana bir ara anlatırım neden keyif vermiyor başka yerde dinleyince y789 )
    Kocaman kocaman öptüm seni kiss3
    içtimmmm ama hatırın için yine içerim))))kahveye hayır denmez çok ayıp))))
    Günaydınnnnn.Sana da elceğizlerimle sakızlı Türk kahvesi yapayımmmkahvesmiley
    Bende şimdi fikrimi yazıyordum, silinecek bir durum yok kesinlikle :)
    Ama forum kurallarımız gereği dini içerikli mesajlar yazmamaya gayret ediyoruz. Zamanında da bu tür konularda ayrı fikre sahip üyelerimiz arasında tartışma çıktığı ve tatsız olaylar yaşandığı için dinimizi bu tarz tartışma konularından uzak tutmak en iyisi olacaktır.
    Hangi konuları okuyamıyorsunuz belirtirseniz neden okuyamadığınızı belki çözebilirim. Bluemoon bizim konu botumuz, şu an ben konu ekliyorum. Bazı düzenlemeler yapılmadan konuları bazen görmenize rağmen okuyamayabilirsiniz. Hangileri olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler.
    "yeni bir hayat kadere inat" Merhabalar :)

Yürüdüğün bu kişisel gelişim yolunda, yolunun hep aydınlık olması ve başarıların artması dileklerimle..super

Sevgiler..actionsmile

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri