Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sen bir harikasın redflowers.sahiplenmene sıcacık mesajlarına bayılıyorum bi tanemsin.canım bizim için yoğun bir sezon başladı uzun bir süre doğu bölgemizde çalışmalarımız olacak ama nyinede çook sıkı takipçiniz olacağım ayrıca seminere mutlaka katılmaya çalışacağım sizleri yakından tanımayı çook istiyorum:))
    Sen bir tanesinnnnn.Ne güzel şeyler yazmıssın canım ya.Bu gün Issız Adam keki yapacağım:))) Havuçlu kekin adı filmi izledikten sonra bu adı aldı bende:)))Annemdeyim gelen giden var onlarla yerim artık 1 dilim de senin için yerim iyiki varsınnnnn seni seviyorummmm
    O kadar olumsuzluk var aslında en basiti annem ameliyat oldu eve döndü çok şükür iyi.İyi olması hızla iyileşmesi beni sevindiriyor.Ama arkadaşım bana birşey geliyor vallahi hissediyorummm tuhaf bir his çocuk gibi yerime duramıyorum ve olunca ilk sana heber vereceğimmmt678:zpzp:
    Günaydınnn günaydınnnn günün ışıkla dolsun arkadaşımmmsmileydance
    Merhaba ilk fırsatta yazdığım son konuyu okumanızı beğenmediğiniz takdirde silmenizi rica ediyorum.daha çok ilgimi çeken konu olmasından dolayı yazmayı istiyorum ama bilemiyorum tedirgin oldum yardım ve yorum bekliyorum sizden
    Canım ne güzel düşünmüşsün,bu da beni gönderdiğin bahçe gibi aynı şekilde mutlu etti, huzuruma huzur kattı.çok tatlı bülbül çok güzel.:)bu arada evet aşk kokusu bu.:)öncelikle kendinle mutlu olmayı öğrenince sevgilinle ve herkezle mutlu oluyormuşsun,herşey farkındalıkla oluyormuş.iyi ki tanıdım sizleri iyii ki. kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum kiss3
    Selam canım,misafirin olayım dedim.bu da bahçemden bir gürünüm.güzel şeyler oluyoday789
    dün telkinleri(ney) dinlerken bir yandan sizin müziğiniz çalıyordu farkında olmadan harika bir ritm çıktı oğlum müzikle uğraşıyor hemen değerlendirmeye aldı çalışmasını bitirince size haber veririm .hiç bir şey tesadüf değildir.sevgiler
    <TABLE class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center><TBODY id=collapseobj_similarthreads><TR><TD class=alt1 align=left>KUR'AN AHLAKI sizce ne demek, KUR'AN AHLAKI size neyi çağrıştırıyor? </TD><TD class=alt2 noWrap>bluemoon24</TD><TD class=alt1 noWrap>Sözlük</TD><TD class=alt2 align=middle>0</TD><TD class=alt1 align=right>08-01-2009 08:18 PM</TD></TR><TR><TD class=alt1 align=left>KUR'AN MUCİZELERİ sizce ne demek, KUR'AN MUCİZELERİ size neyi çağrıştırıyor? </TD><TD class=alt2 noWrap>bluemoon24</TD><TD class=alt1 noWrap>Sözlük</TD><TD class=alt2 align=middle>0</TD><TD class=alt1 align=right>08-01-2009 08:18 PM</TD></TR><TR><TD class=alt1 align=left>KUR'AN TALEBESİ sizce ne demek, KUR'AN TALEBESİ size neyi çağrıştırıyor? </TD></TR></TBODY></TABLE>
    kıdemli olmanızdan dolayı size sormayı uygun gördüm ben neden bluemoon24 'ün yazılarını okuyamıyorum? yanlışlıkla birşeymi yaptım acaba neden yasaklıyım? yardım edermisiniz lütfen
    merhaba İstanbul seminerine katılabilirsem(eşimin şiddetle bu konuları reddetmesi yüzünden) sizleri tanımaktan çok mutlu olacağımı bilmenizi istedim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri