H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Mrb Atakan Bey. Mutlu yaşamayı öğrenmek adına tesadüfen sitenizi buldum. Yöntem çok hoşıma gitti. Buna benzer bir çalışmayı deniyordum. Bir kitapta okuduklarıma göre kendime bir telkin cd'si hazırlamıştım. Tabiki de telkinleri duyabilirdum. Fırsat buldukça da bol bol dinliyordum. Sizin yöntem daha mantıklı geldiği için telkinleri uzun bir süredir gizlemeye çalışıyordum. En sonunda özsaygıyı artırmak adına bir subliminal ses parçası hazırladım. Sizin bilginiz ve başarınızdan dolayı, parçanın bu yöntem için uygunluğu konusunda bana eleştiride bulunmanız beni çok mutlu edecektir. Bu konu ile ilgili geri dönmeniz dileğiyle t678
    merhaba Atakan Bey,
    Güzel haberlerle geldim956k sabah sabah paylaşmak istedim. Kızım '' telkinleri dinledikten sonra çalıştığımı unutmuyorum artık '' dedi çok faydası oldu demeye başladı.super ben de daha çok kendine güvenli oldugunu gözlemliyorum. Size ve ekibinize çok çok teşekkür ediyorum. 25889sonsuz şükürler olsun.... her yeni gün size ve hepimize bolluk bereketle gelsin.blissysevgilerimle...
    dil öğrenme telkin cd leri var.aynı mantıkla matematik cdside yapılabilirmi acaba atakan bey.<!-- google_ad_section_end --> .
    Atakan bey merhabalar
    telkinler de kullandığınız müziklerin sanatçı-albüm ve şarkı isimlerini öğrenmek istiyorum
    acaba bunları yazabilir misiniz bize?
    Özellikle new age suçluluk,
    new age kilo verme,
    new age sosyal fobi,
    new age sosyallik arttırıcı ve
    new age kendine güven..

Zahmet olmazsa bizimle paylaşırsanız çok sevinirim
    ÇOk teşekkürler
    atakan bey dalgalanma hissi yaşıyordum içimdeki ses atakan beyin sayfasındaki müzik seni mutlu edecek dedi ve çok mutluym şimdi tşkler iyiki varız
    merhabalar sapkal89
    o kadar güzel bir müzik ki rahatlıyorum formu açıp sizin profilinizi açıp müzik dinliyorummusic45
    tabiiiiiiiiiii ki telkinler sürekli açık zaten bende yüklemek istiyorum....k8908
    Her iki konu için de özel telkinlerin faydası olacaktır.
    bilgilendirme@hayatimdegisti.com a mail atttiğinizda daha detaylı yanıt alabilirsiniz.
    Merhaba Atakan:) 13 yaşında dikkat dağınıklığı olan bu yüzden okuduğu özel okuldan öneri olarak okul değiştirmesi karşısında çaresiz kalan bir arkadaşımın oğluna nasıl yardımcı olabiliriz..Eminim telkinler daha önce aldığı uzman desteklerinin işe yaramadığı düşünülürse iyi ve etkili olacağı kanaatindeyim.İngilizce deki verimsizliği özel CD ile çözülür sanıyorum.Bu konuda önerilerini en kısa zamanda paylaşman dileğiyle..sevgiler:))
    Ben Sonay Turhaneri telkinleri direk ipod formatindaki APPLE IPOD BENZERİ MP3 PLAYER 'a indirebilirmiyim progrm buna izin verir mi mumkun mu?
    Tesekkurler...
    Merhaba Avatar telkinler mp3 formatında dolayısı ile bir sorun olmaması gerekiyor.
    Linkler bazen calismiyor ancak indirildkten sonra sorun olmaz..
    Yaramasmelek telkinleri okumanız gerekmiyor.Üstte link vardır çok sorulanlar diye ona bakınız
    mrb ben sitenizi bugün keşfettim ve yaklaşık 3 saattir telkinlerinizi dinlemekteyim. ancak bunların nasıl işe yarayacaqını çözemedim :/ lütfen biraz açıklama yapabilirmisiniz.mp3leri dinlerken aynı zamanda telkinleride okumamız mı gerekiyor? yokse beynimiz şüphe yok ki mükemmel bir varlık ama mesela kilo verme telkiniyle güven telkinini nasıl ayırıyor nasıl uygulamaya koyuyor bilgilendirirseniz sevinirim.
    Merhaba Atakan:) Benim indirdiğim cdlerle ilgili bir sorunum var.windows yada winapa kaydettiklerim bir süre sonra çalmıyor.atlıyor..Bİlgisayarcım kırık kink olduğunu söyledi.Yeni indirmek istedim alternatif linkten nasıl indireceğimi bilemedim.Bu konuda yardımını rica ediyorum..Sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri