genco
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günayyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn : )))))))<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    Günayyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn : )))))))<o:p></o:p>
    Günayyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn : )))))))<o:p></o:p>
    Sana da sana da sana daa : )))))<o:p></o:p>
    Sen de iyi ki varsıııınnnnnnnnnnnnn : ))))))))))<o:p></o:p>
    <o:p> </o:p>
    B
    saol gencom iyiyim bugün tatil almanya
    vakit gecirmeye calisiyorum
    sende iyisindir insallah.?
    Geçen sayfamdaki notuna cevap yazdım ama el alışkanlığı kendi sayfama yazmışım görmemiştirsin.Evde yoktum, şimdi birkaç günlüğüne evdeyim ama netle çok alakadar olamıyorum yine.Şu sınavımı bir atlatayım rahat rahat takılcam sitede sizlerle:) Görüşmek üzere..
    S
    bütün hayallerinin gerçekleştiği güzel bir hafta sonu diliyorum..y789
    S
    merhaba sayfanı ziyaret edip bir kahve molası vereyim dedim.kahvesmileyher şey gönlünce güzel olsuny789
    Canım Genco'm benim :)

Bu ne kaaa güsel ne kaaa güsel bir sabah karşılaması oldu böyle bana bilemen gari sevincli

Sen de iyi ki varsın bidenem, hep var ol olur mu?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri