maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ya bı kere gıttım bu kadar degıldı....korkudan yada stersten olmus dedı....bıraz beklettı yarın gel dedı bende zonguldaga gelmek zorunda kaldımm ....vede gıdemedım bı raz sonra burdaa gıdıcem cunku bu sabah cok daha kotu..neden hıc karsılasamıyoruzz msnde falan yaa hıc ozlemedın galıba dostunu :( yoksa artık pabucum atıldımı
    S
    seni arada görmek çok güzel...sevincli
    unuttun ablanıwave44 nasılsın bakalım her şey gönlünce güzel olsuny789
    ne olsun dostum yaaaa ..kotu galıbaa dudagım yanagım şıstı dılımde basladı bugun sısmeye bı anlam veremedıkkk hıc yemek yıyemıorumm aclıktan ölucem felaket aclıgımı hıssedıyorummm ...bu durumm benı korkutuo neden bole oldu bılmıorumm ...konusamıorum nerdeyse artık bugunn cok dasha kotuuu ..hadı kendıne ıı bakk ..banada dua et olurmu
    emınsın degılmı sebebsızzz....ınsallah bıran once ıı olursun dostummm yaaa yoksaaa olmaz yani boleee hıc yakısmıooo sana
    Merhabalar Enes'cim,
    Nasıl gidiyor hayat..sınavların yoğunluğu içinde:)
    Herşeyin gönlünce olması dileklerimle..actionsmile
    Allah yardımcın olsunntuh788
    bende sınavlarla uğraşıorumm neutrali5
    uzun zamn oldu uğramayalı buraya dert bitmiyokidusun2
    E
    İyi yapıyorsun en iyisi eski bölümler zaten :) Sevgilerimle...actionsmile
    E
    60 bölüm mü hey maşallah girlhaha Zaten kurtlar vadisinin o bölümleri güzel. Kurtlar vadisi ıraktan önce her bölüm harikaydı, kurtlar vadisi ıraktan sonra filmi bitirmelilerdi hata ettiler. Ben hiç beğenmedim şimdi ki kurtları.bad45
    E
    Sende imzalarımı benden iyi biliyorsun ha, ben ne yazdığımı unuttumgirlhaha Evet doğru ama öyle sokak gördüm mü aklıma mafyalar geliyor, birde polat alemdar girlhaha
    E
    Mavi inci, istiridye arasında sıkışıp kaldın galiba sesin soluğun çıkmıyor girlhaha
    Şu profil resmine bak, karanlık sokaklar, içim karardı valla, hem sen mafya mısın ne o karanlık sokaklar hı??sevincli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri