S
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• M
    ayyy çok tatlısın canım benim teşekkür ederim profilinde çooookkk güzel olmuş eline sağlık :D
    E
    Tamam tatlım, ortamı oluşturmuşsun o zaman söyle artık. Ama mutlaka söyle prensesim tamam mı? Sonucunuda bana bildir. Bu arada ben de seni çok seviyorum prenses :) Sevgilerimle...
    E
    Ama tatlı prensesim benim, ne konuşmuştuk? En son çekinmen gereken kişi, o senin canın dememişmiydim ben? Bugün konuşacağına inanıyorum. Sana dediklerimi bir bir hatırlar. Hatta sohbet günlükleri saklıyorsan, konuşmalarımızı aç ve bir daha oku tatlım. Sana güveniyorum...
    E
    Oyy benim tatlı kızım, biriciğim, nasılsın ablam? Dediklerimi yaptın mı? Söyle bakıyım bir tanem? :)
    M
    teşekkür ederim o senin tatlılığın canım :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri