seromoni
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• seromoni sen en son ekim ayında uzadığını söylemiştin ondan sonra da bir gelişme oldumu yazar mısın?
    Merhabalar! Çok teşekkür ederim iyiyimmutluyum. Çok güzel bir dilek, okuyunca bile günüm aydınlandı.k8908k8908 Ben de aynı dileği senin için diliyorum.
    Profilime hoşgeldin!
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

E
    Hiç birşey yazmıyorsun ki tatlım :) Göremiyorum yani seni hiç. Arkadaş listemde ekli olduğundan görebiliyorum seni sadece. Hiç bir konuya cevap yazmıyorsun. Bu kadar sessizlik yeter.sevincli
    E
    Canım nasılsın görüşmeyeli? :) Özlettin kendini. Sevgilerimle...actionsmile
    E
    Valla bende aynıyım nolsun yuvarlanıp gidiyoruzgirlhaha Profilime yazsaydın görebilirdim cevabını öbür türlü biraz geç gördüm :) Sevgilerle canım kendine çok çok iyi bak...actionsmile
    Selam fıstıkactionsmile İyiyim sağol, sen nasılsın? Ölçüm yapmıyorum , yapınca negatif etkiliyor beni. Uzadığımı hissedersem yaparım diyorum. Bu süreç bazı kişilerde uzun olabiliyor...Phantomun çevirilerinde gördün. Kararlılıkla devam etmek gerekiyor. Senden ne haber?
    E
    Selam canım,sapkal89 bayadır konuşamıyoruz iyisin değil mi? Boy uzaman nasıl gidiyor? Belirli bir uzama sağlayabildin mi?
    Birşey yok canım. Asıl sen beni ve zelişi meraka düşürdün :) Yoksun ortalıkta. Maillerine bakıyorsun değil mi? Ben de artık pek giremiyorum siteye.
    Ablacım burdayım, kaç gündür siteye giremiyordum.. Hayırdır inşAllah, meraka düşürdün beni ?
    E
    Küçülsünlerde cebime girsinler.khkh56 Kristen 90 doğumlu benden bi yaş büyük. Robertta 22. 23'e girecek neresi küçük ya. Hayır benim kızdığım o cadoloz biz çok iyi arkadaşız deyip durdu. Hayır yani niye doğruyu söylemiyorsunuz? Mert olsanıza azıcık. Seviyorsan seviyorsun kardeşim, seviyorsun diye başına silah mı doğrulttular. Gelde sinir olma! sevincli
    khkh56 üzülme kuzum, daha gençler, toylar..o camiada devam ettirmek zor, ayrılırlar birgün.ttli3
    E
    Evet aynen öyle. Gıcık ya. Belliydi böyle olacağı zaten. Film çekimlerinde çocuğu yiyecekti nerdeyse. Eski sevgilisinide bıraktı. Çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor kız ya!
    Yaa!ooo67 belliydi zaten. Olsun ama ben çok yakıştırıyordum. Ben seviyorum kristini. Çok güzel, hoş kız. Tabi sen robertı sevdiğin için istemezsin.smil56
    E
    O çok beğendiğimiz Kristen cadolozu var ya, Robertla çıkıyorlarmış. İtiraf etmişler...sevincli
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri