cansin sen
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Teşekkür ederim canım .Araştırıyorum birde bakıyorum karşıma profil resimleri çıkıyor beğendiysen sende kullan canım ne olacak sanki .Sende kendine iyi bak :)ayrıca seninde profil resimlerin güzel :)
    S
    günaydın ablaaaaaaaaaam....actionsmile

teşekkür ederim güller için

harika bir gün diliyorum senin için cnm ablam sende iyiki varsın....

S
    canım benim işallah daha güzel haberler alırsın babanla ilgili her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta olsuny789
    Teşekkür ederim, ablacıım sevinclisevincli İyiki varsınn :) İnşallah hepimiz mutlu oluruz,, hayatımızdaki herşey çooookk güzel olurr guitar Teşekkür ederiiiimm y789
    Maşallah, Allah bağışlasın ablamm ::) Pek şeker yaa sevincli benim için öpersin, bi tanee y789y789 İyiki varsın blissy
    sevincli Boşver be ablamm 89778977 Suç bende ki, başkalarına bırakıyorum kendi vermem gereken kararları khkh56khkh56 Demekki hayırlısı böyleymiş :):)

Neyse, küçüğümüz nasıl blissyblissy İyidir, İnşallah guitar
    Süpper fikiiirr ablacım sevincli ben de nasıl aldıysam nsmr yi :D hiç hoşuma gitmedi ::) Zahmet olmasın sana??
    Kıskançlık değil ama gıpta ediyorum sevincli sende de olsun bende dee ::) Oluur, açalım bi konuu sevincli ama ben açmıyim yüzsüzlük olur y789 İyiki varsınn ::)
    Aaaa,, teşekkür ederim ::) Sende iyiki varsınn sevincli Herşeyin enn güzelini seninle hayat bulmasını diliyorum :)
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir gün olsun....
    arada bir uğrada özletme kendini
    iyi ki varsınkiss3kiss3kiss3kiss3kiss3
    merhaba cansin sen

teşekkürler...evet ismime uygun oldu melodi,aşk,hayat karışımı o resmi çok seviyorumsevincli
    bende senin ismine bayılıyorum cansın seeeeeeeeeeen cansın seeeeeeeeny789

gerçektende cansın sen[img]
    şükürler olsun Cansın çok mutlu hissediyorum kendimi ve sağlıklıyım çook şükür.

sen nasılsın, ailen nasıl iyi inşallah hepsi.

ziyaretin içi teşekkür ederim, sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri