ceylan84lum
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    Es Selamü Aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni ve aileni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günün nasıl geçti?
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin. Nasılsın bugün Zahiri abla?Günün nasıl geçiyor?
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün ?Günün nasıl geçiyor?
    S
    merhaba canım..
    güzel bir hafta sonu diliyorum..
    her şeyin gönlünce güzel olduğu..
    sevgiyle mutlu huzurlu kaly789
    Merhaba.Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun
    nasıl tatlı bişey bu .....saol canım benim sana da günaydın... demek isterdim ama ii geceler daha ugun olr..:))))))))
    Merhaba ceylan abla.Mesajını aldım ve daha mutlu oldum
    Senin de herşey gönlünce güzel olsun.İyiki varsıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri