T
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• olumlu düşüncelerin için teşekkür ederim.ilk yazışmalarımızda samimiliğimi ve içtenliğimi anlamanız beni ayrıca onure etti.arkadaş listemize birbirimizi ekleyebiliriz o zaman :))) herşey gönlünce olsun.iyi ki varsın.gülerek kal.... :))))
    teşekkür ederim bende iyiyim.msjıma karşılık verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.iyi günler...sevgiyle kalın.
    S
    her şey gönlünce güzel olsun
    sevgiyle hep pozitif ve mutlu kaly789
    aynen katılıyorum az önce oğluma diyordum takıntı haline getirdiğin duygularını özgür bırakmayı seç diye.arkasından senin yazını okudum.bazen mesajlarda bu şekilde geliyor ya başkasına söylediğim sözlerde yada bir mesajla...teşekkürler
    tülsümcüm meraba sen azimli bir kızsın kilo vermeyi ben hala başaramadım.seni kutluyorum.nasıl yaptığını sdende bana öğret.sabırla telkinlere devam et.ilk başlarda biraz sancılı bir dnem olsada sonuç muhteşem.daha bu telkinler kolay ben buraya girmeden önce olumlamaları ve kitapları okumaktan kafam durdu sanki.hiç sıkılma sonunu düşün mış gibi yani olmuş gibi hissini ysaşa.sevgi ve ışıkla
    merhabalar sudem.bende iki nokta hakkındaki paylaşımlarını takip edenlerdenim.ve gerçekten bu işten çok hoşlanmaya başladım.etrflıca öğrenmek istiyorum bu yöntemi.önce matrixehükmedin yazısını etraflıca sindire sindire bi okuyum.takıldığım yerlerde sana yazarım.ayrıca senin deneyimlerinide takip edicem bu arada.öncelikle bu konudaki deneyimlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.sizinle sadece iki nokta hakkında bilgi almak için iletişime geçmedim.bi çok yazışmanızı okudum ve güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum.iyiki varsınız diyorum görüşmek üzere sevgiyle kalın.
    tülsümcüm merhaba. Ben de uzun zaman çok moralsizdim ama gördüm ki moralsiz oldukça daha kötü şeylerle karşılaşıyorsun. O nedenle moralin bozulduğunda hemen kendine şöyle de : Şimdi hemen moralimi düzeltmeliyim çünkü moralim düzeldiğinde güzel şeyler yaşayacağıma eminim de. Ve sudem ablanın yazılarını mutlaka oku. Sevgiler canım...
    merhabar size de biraz önce bişeyler yazdım ama sanırım gönderemedim.acemiyim de birazcık ondan kaynaklanıyor.umarım sizinle güzel paylaşımlarımız olur.sevgilerle...
    teşekkür edrim iyiyim umarım sizde kendinizi iyi hissediyorsunuzdur.depresyonla ilgili olarak söylediğiniz güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkürler.aslında burada bulunma amacım öncelikle telkinlerdi ama sonra üyelerin birbirleriyle yazışmalarını görünce bu durum çok hoşuma gitti.burası resmen insanların en yakınlarından bile sakladıkları problemlerinin,korkularının,hayallerinin paylaşıldığı çok seviyeli bi ortam.daha önce hiç bi siteye üye olmamıştım.ama burda bulunmaktan son derece keyif alıyorum.iyi ki varsınız diyorum sevgilerle.....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri