sudem8
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba sudem.evet telkinleri dinleyerek kilo vermeyi başarabiliyorum.çünkü kesinlikle kilo meselesini kafama takmıyorum.daha az yemeye ve kendime yeni bir yeme alışkanlığı kazanmaya başladım.bilemem belkide burada aradığım cevapların bi kısmına ulaştığım için bu durumdan psikolojik olarak etkilenmiş ve bu eylemi gerçekleştirmiş olabilirim.valla durum ne olursa olsun şuanki gidişatımdan gayet memnunum.inanırmısınız daha önce dışarda kilolu bi bayan gördüğümde acaba onun kadarmıyım derdim.yada diyetle ilgili hiç bi programı kaçırmaz gazetelerden dergilerden sürekli olarak diyet sayfalarını keserdim.şimdi hiç bir şey yapmıyorum.sanki kendimi dilediğim kiloya ulaşmış gibi hafif hissediyorum.belkide bu konu senin en hassas olduğun bi konudur.bi sor bakalım kendine ne kadar üstüne düşüyorsun.sevgilerle tülsüm.
    merhabalar sudem.hemen cevap vermenizi beklemiyorum zaten ilgileniyor olmanız bile benim için yeteli..anladığım kadarıyla siz çekim yasası ve kuantum düşünce ile ilgili kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan birisiniz.sanırım bunu da başarıyorsunuz.benim sorum telkinlerle ilgili olacaktı.ben yaklaşık olarak 10 gündür suçluluk+ego (arayada 1 tane kilo verme telkini sıkıştırdım)dinliyorum.tabi ki etkilerini görmeye başladım.örneğin rüyalarım çok değişti ve kendimi daha pozitif hissetmeye başladım.bu arada 1_1.5 kilo kadar da verdim.bu şekilde daha ne kadar devam etmeliyim artık yavaş yavaş sıkılmaya başladım çünkü.bir an önce erken uyanma ve depresyon telkinlerine geçmek istiyorum da...şimdiden teşekkür ederim.ha bu arada bu siteye üye olana kadar hayatım boyunca hiç bu kadar çok teşekkür etmemiştim.sanırım çekim yasasının mantığı da teşekkür etmek.bana teşekkür etmeyi öğrettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
    iyi geceler sudem.size bazı sorularım olacaktı sanırım hala buradasınız bana bi yardımcı olabilirmisiniz acaba?
    merhabalar sudem.bazı yazılarıı okudum ve gerçekten ümit vadeden şeyler olabileceğine karar verdim.özellikle iki nokta yöntemine çok dikket ettim.ben henüz yeni üye oldum araştırdıkça bişeylerle öğreniyorum buradan ve sizlerle berbaber olmaktan çok mutluyum.sanırım hayatımda ilk kez doğru bişey yapıyorum.uzun zamandır depresyondayım peki sence iki nokta yöntemi bana bu konuda fayda sğlayabilir mi yardımcı olursan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler....
    Sudem merhaba...nazik msjın için teşekkür ederim,seninde anneler günün kutlu olsun...iyiki varız...iyiki anneyiz:))) sevgiler...
    canım teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz benim sayfamı canlandırıyorsunuz hepiniz iyiki varsınız
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri