McOrco
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

P
    956k ha hahh ha, severim deliyi krzm67
    Harikasın, çok memnun oldum:)) Hepsine sevgilerimi sunuyorum ben de:))
    Eylemlere de katılıyorsun öyle mi??? Harikaaa :)) Bundan sonrakinde bana da haber verir misin?
    Merhabalar,
    Hayvanlara olan sevginiz ve saygınız beni çok mutlu etti. Gelip bizzat sizinle tanışıp, duyarlılığınızı tebrik etmek istedim.
    İyi ki varsınız:)) İnşallah pek çok kişi tarafından örnek alınırsınız.
    Sevgiler
    E
    aaa öyle mi gelmiş oraya :D inanmıyorumgirlhaha Aslında o öyle değil Orçun'cum ama oluyor arada bir öyle şeyler, kusuruma bakma ;) İnşallah iyisindir? Sevgilerle...
    E
    Köpeğin çok sevimliymiş Orçun'cum teşekkür ediyorum :)
    Sevgilerle...actionsmile
    E
    Daha evvel ayda yılda bir uğruyordun, şimdi hergün. Bu da iyi :) :) Sevgilerle Orçun...actionsmile
    S
    geçmiş olsun
    her şey gönlünce olsuny789
    E
    Sesin soluğun çıkmıyor noldu sana??actionsmile
    Imagine there's no countries
    It isn't hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people
    Living life in peace
    Hiç ülke olmadığını hayal et
    Bunu yapmak zor değil
    Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok
    Ve din de yok
    Hayal et bütün insanların
    Hayatı barış içinde yaşadığını
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri