Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

Outlet dekorasyon adresleri

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler Outlet dekorasyon adresleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dekorasyon firmalarının seri sonu, indirim ya da fabrika satış mağazalarında, birbirinden farklı ürünlere yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. İşte en ekonomik alışveriş turunuzun durakları... Persan Home Studio Döşemelik ve perdelik kumaş firması Persan, Ümraniye'deki mağazasında (İMES'in karşısında) ve Kadıköy'deki mağazasında seri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Outlet dekorasyon adresleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:20 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Outlet dekorasyon adresleri



Dekorasyon firmalarının seri sonu, indirim ya da fabrika satış mağazalarında, birbirinden farklı ürünlere yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. İşte en ekonomik alışveriş turunuzun durakları...





Persan Home Studio



Döşemelik ve perdelik kumaş firması Persan, Ümraniye'deki mağazasında (İMES'in karşısında) ve Kadıköy'deki mağazasında seri sonu, artık üretimi olmayan ve özel üretim indirimli ürünlerini ve ev aksesuarlarını satışa sunuyor. Persan Home Studio'nun ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerin satıldığı İkitelli-Masko mağazası da geçtiğimiz ay hizmete girdi. Üstelik World karta özel peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. İkitelli Tel: (0212) 675 27 38, Dudullu-Ümraniye Tel: (0216) 365 95 31, Kadıköy Tel: (0216) 414 35 49.





Tefal



Küçük elektrikle ev aletleri markası Tefal'in Yenibosna'daki outlet mağazasında düdüklü tencereden ütüye pek çok ürün mevcut. Tefal'in ayrıca Deposite Outlet Merkezin'de de bir indirim mağazası bulunuyor. Yenibosna-İstanbul Tel: (212) 451 01 01.





Garden Life Outlet



Ev, bahçe ve balkon mobilyaları satışı yapan Garden Life'ın ilk outlet mağazası İzmir'de, Selway Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Mağazada birbirinden şık ürünler sezon sonu fiyatlarıyla müşterilere sunuluyor. Limontepe, Selway Alışveriş Merkezi, Uzundere Mevkii, No:4, Konak-İzmir. Tel: (0232) 277 58 00.





Mudo Concept



Mudo Concept'in Küçükçekmece'de açılan Colony Outlet Alışveriş Merkezi'nde hem sezon fazlası ürünlerin, hem de outlet'e özel üretilmiş ürünlerin satıldışı 435 m2'lik bir mağazası var. Ayrıca Mudo'nun en büyük outlet mağazası olan Maslak Mudo Garage'da da yılda iki kez kampanya yapılıyor. Mudo Outlet, Colony Alışveriş ve Yaşam Merkezi Gültepe Mah. Barbaros Cad. No: 13 Küçükçekmece. Tel: (212) 579 98 76. Mudo Outlet Maslak Tel: (212) 290 63 93. Mudo Concept Maslak Tel: (212) 283 23 91.





Esse



Özellikle mutfak konusunda pek çok markayı bünyesinde bulunduran Esse'nin indirimli satış mağazası, Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi'nde yer alşyor. Mağazada, mutfak eşyalarından banyo ürünlerine pek çok alternatif bulunuyor. Esse Outlet, Olivium Alışveriş Merkezi Prof. Dr. Muammer Aksoy Cad. No: 1/71 Zeytinburnu. Tel: (212) 415 55 80.





YKM



YKM (Yeni Karamürsel Mağazaları) ilk outlet mağazasını, Colony Outlet Alışveriş Merkezi'nin 1. katında açtı. YKM'nin indirimli ürünlerinin satıldığı ikinci maşazası ise Seyrantepe Outlet ismiyle hizmete girdi. Ayrıca İstanbul'un pek çok farklı noktasında da outlet mağazaları bulunuyor. YKM Outlet: Eski Büyükdere cad. No:17 4. Levent şstanbul. Tel: (212) 279 29 16. Deposite Outlet Merkezi: Atatürk Bulvarı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi İstanbul. Tel: (212) 671 67 30. Colony Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Gültepe Mah. Barbaros Cad. No: 13 Küçükçekmece. Tel: (212) 580 52 00. İstanbul Park Outlet: Cumhuriyet Mah. Firuze sok. E-5 Karayolu Üzeri K:1/43 Beylikdüzü-Büyükçekmece. Tel: (212) 873 43 71 / 873 58 29. Maxi City Outlet: E-5 Karayolu üzeri Karaaliçeşme Mevkii Silivri. Tel: (212) 736 18 45.





Decorium



Renkli ürünleriyle evlere canlılık getiren Decorium firmasının mutfak eşyaları ve dekoratif aksesuarları Colony Outlet mağazasında yüzde 20+yüzde 20 indirimli olarak satışa sunuluyor. Mağazada butik cam ürünler, sehpa takımları, abajurlar, porselen yemek-çay takımları ve hediyelik eşyalar var. Decorium'un ayrıca İzmit ve Antalya'da outlet mağazaları var. Florya Decorium Outlet, Colony Alışveriş ve Yaşam Merkezi Gültepe Mah. Barbaros Cad. No: 13 Küçükçekmece Tel: (212) 579 22 71. İzmit Decorium Outlet, Tel: (262) 335 28 96. Antalya Decorium Outlet, Deepo Alışveriş Merkezi, Alanya yolu, Sinan Mahallesi 371, Altınova, Antalya. Tel: (0242) 340 43 83.





Tchibo



İlk outlet mağazasğnğ geçtiğimiz Mart ayında Deposite Outlet Merkezişnde açan Tchibo'da, kahveden ev dekorasyonuna tüm ürünler avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.Deposite Outlet Merkezi, İkitelli-İstanbul.





Step



Colony Alışveriş Merkezi içinde indirim mağazası bulunan firmalardan biri de Step. Halı ve ev aksesuarlarının öncü markası Step'in ilk outlet mağazasıburası. 125 metrekareye yayşlan ve halıdan koltuk şalına, puftan yastığa kadar yaşadığınız yerde ihtiyaç duyacağınız pek çok şeyi bulabileceğiniz mağazada 350 çeşidin üzerinde ürün mevcut. Ayrıca kredi kartına taksitli satış da yapılıyor. Londra Asfaltı, Bağlar Mevkii, Bağlar Cad. No:17 Zemin Kat Küçükçekmece. Tel: (212) 579 20 00.





Outlet Center İzmit



Üreticilerin, ellerindeki stokları daha hızlı eritebilmeleri amacıyla bir merkez altında toplanmalarına olanak sağlayan Outlet Center İzmit, alışverişin yanında bütün ihtiyaçların karşılanabileceği ve ziyaretçilerin daha fazla zaman geçirebilecekleri bir mekan. Markaların seri sonu ve üretim fazlası mallarının yıl boyu süren özel indirimlerle halka sunulduğu Outlet Center İzmit'te, 200'ün üzerinde marka bulunuyor. Eski Gölcük Yolu Üzeri İzmit. Tel: (262) 335 31 70.





Paşabahçe



Cam denilince ilk akla gelen marka Paşabahçe, Tuzla'daki outlet mağazasında ürünlerini indirimli olarak satışa sunuyor. Bugünlerde bütün ürünler seri sonunda, ancak 50 YTL. ve üzeri alışverişlerde limit var. Ayrıca Advantaj ve Maksimum karta 4 taksit yapılıyor. Mağazanın bir bölümünde defolu ürünlerin satışı yapılıyor. Yine şetiketin yarşsşş bölümü de yer alıyor aynı mağaza içinde. Paşabahçe'nin ana mağazalarında ürünler ise burada yüzde 30 indirimli satılıyor. Tuzla Outlet Tel: (216) 560 25 13. Maslak Outlet Tel: (212) 276 10 79.





Colony Outlet ve Yaşam

Merkezi




Dekorasyondan giyime pekçok markanın seri sonu ve defolu ürünlerinin satıldığı outlet mağazaları bulunuyor. E-5 Londra Asfaltı Florya Kavşağı BP arkası Florya-İstanbul. Tel: (212) 580 45 75.



br>Yataş Home



Yataş'ın seri sonu mağazası Yakacık'ta. Yataş Home'da, üretim hatalarI bariz olmayan defolu ürünler, bir önceki sezona ait ürünler ve devamı olmayan yeni ürünler ve bazI yeni sezon ürünleri satılıyor. World Card'a 20 taksit imkanş da var. Defolu ürünlerde yüzde 50, seri sonu ürünlerde ise yüzde 70'lere varan indirimler uygulanıyor. Cumhuriyet Mah. Kartal Cad. No: 31 Yakacık Kartal. Tel: (216) 309 54 10.





[b]Deposite Outlet Merkezi, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen pek çok markasının ürünlerinin yüzde 90'lara varan indirim oranlarıyla satışa sunulduğu bir merkez. 365 gün indirim vaadeden merkezde YKM, Tefal, Tekzen, Teknosa, Tchibo, Step, Mudo, Özdilek gibi markalar indirimli satış yapıyor. Birçok markanın bir arada bulunması avantajı bir arada yaşatıyor. İkitelli-İstanbul. Tel: (212) 671 67 30. www.deposite.com.tr









Kaynak:Evdergisi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Outlet dekorasyon adresleri

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler Outlet dekorasyon adresleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dekorasyon firmalarının seri sonu, indirim ya da fabrika satış mağazalarında, birbirinden farklı ürünlere yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. İşte en ekonomik alışveriş turunuzun durakları... Persan Home Studio Döşemelik ve perdelik kumaş firması Persan, Ümraniye'deki mağazasında (İMES'in karşısında) ve Kadıköy'deki mağazasında seri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.