| ||||||||||
| |
Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek ÖSS 2008 Odası...(Üyelerin Temenni ve Tavsiyeleri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tüm sınava girenlere ve ailelerine geçmiş olsun diyorum.. uzun ve zorlu bi okadar da yorucu bir maratondu.. dilerim her biriniz uğruna emek verdiğiniz hayallerinize kolaylıkla ulaşırsınız.. tıp fakültesi.. avukatlık .. v.b gibi diploması olmazsa meslek içinde yer alamam haricindeki her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi
ÖSS 2008 Odası...(Üyelerin Temenni ve Tavsiyeleri) | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #20 (permalink) |
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm sınava girenlere ve ailelerine geçmiş olsun diyorum.. uzun ve zorlu bi okadar da yorucu bir maratondu.. dilerim her biriniz uğruna emek verdiğiniz hayallerinize kolaylıkla ulaşırsınız.. tıp fakültesi.. avukatlık .. v.b gibi diploması olmazsa meslek içinde yer alamam haricindeki her mesleğin alternatifi vardır ve hayat yolunuzda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirip kendinizi geliştirdiğiniz takdirde istediğiniz üniversiteden mezun olmuşcasına kariyer yapabilirsiniz. . binlerce öğrencinin yıllarca yaptıkları çalışmanın yoğun stres ve baskı altında girdikleri 2-3 saatlik sınava bağlı olması zaten toplumsal ve devletsel ayıbımız ve aynı zamanda yaramızdır.. diyeceiğim o ki.. yaşam yeni başlıyor.. seçeceğiniz seçileceğiniz bir çok alan var.. dilerim her şey arzuladığınız gibi olur ama mutlu olmak için ya da istediğiniz mesleğe sahip olmak için illa tavan puan yapmanıza gerek yok.. sınav sonucunuz ne olursa olsun yaşamınızda başarıların mutlulukların daim olması dileklerimle.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| | |
| Bookmarks |
| |
Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek ÖSS 2008 Odası...(Üyelerin Temenni ve Tavsiyeleri) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tüm sınava girenlere ve ailelerine geçmiş olsun diyorum.. uzun ve zorlu bi okadar da yorucu bir maratondu.. dilerim her biriniz uğruna emek verdiğiniz hayallerinize kolaylıkla ulaşırsınız.. tıp fakültesi.. avukatlık .. v.b gibi diploması olmazsa meslek içinde yer alamam haricindeki her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi