Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öss Destek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oss-destek/)
-   -   2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oss-destek/614338-2011-lys-lgs-sinavina-hazirlananlar.html)

umutluluk 28-07-2010 02:39 PM

2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar

eşit ağırlık ögrencisiyim..Gazetecilik okumak ve foto muhabiri olmak istiyorum...hedefimi yenilerde koydum..malum hedefsiz gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş..sınava hazırlanan arkadasların konuyla ilgienmelerini istiyorum daha başındayız düzenli çalışarak hedeflerimize zorlanmadan ulaşabiliriz. biribirmize moral verebilirizz.. sevgiler..

:angel: 28-07-2010 03:02 PM

Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar

benimde bu sene olmadı seneye olur inşallah eşit ağırlıktan giricem bende.

AslıMeral 28-07-2010 04:09 PM

merhaba bende bu sene eşit ağırlıktan giricem sınava psikoloji düşünüyorum aslında ama tam kararımı veremedim henüz

MMSI 07-08-2010 06:18 PM

bende 2011 ygs-lys sınavına gireceğim ticaret meslek lisesi mezunuyum. 4 senelik bir fakülte istiyorum bakalım.
Temel derseniz, Temelim fazla yok sonuçta Meslek lisesi öğrencisiyim ve bizim lise pek fazla ilgilenmediği için bizimle benimde öyle büyük bir temel alabilme şansım olmadı hele gene matematikten gene neredeyse çok düşük bir seviyedeyim siz bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz?

Mesala Dershane olarak hangi dershane önerirsiniz benim için ve ben kendi kendime karar kıldım zaten günde 4 5 saat'e yakın ders çalışıp test çözeceğim kendime inanıyorum bunu yapabilirim ama birde temelim olsaydı..

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

AslıMeral 09-08-2010 06:21 PM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761091)
bende 2011 ygs-lys sınavına gireceğim ticaret meslek lisesi mezunuyum. 4 senelik bir fakülte istiyorum bakalım.
Temel derseniz, Temelim fazla yok sonuçta Meslek lisesi öğrencisiyim ve bizim lise pek fazla ilgilenmediği için bizimle benimde öyle büyük bir temel alabilme şansım olmadı hele gene matematikten gene neredeyse çok düşük bir seviyedeyim siz bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz?

Mesala Dershane olarak hangi dershane önerirsiniz benim için ve ben kendi kendime karar kıldım zaten günde 4 5 saat'e yakın ders çalışıp test çözeceğim kendime inanıyorum bunu yapabilirim ama birde temelim olsaydı..

mrb mmsi ben dershane öneremem zaten iş dershanede değil öğrencinin kendisinde bu yüzden azimli olman güzel ama ben çok ders çalışmaktansa verimli çalışmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum yani azimini bu yönde kullanabilirsin çok ders çalışıcam değilde çalışırken verimli çalışıcam diye düşünmek daha iyi olur^-^

MMSI 09-08-2010 07:15 PM

Alıntı:

AslıMeral Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761293)
mrb mmsi ben dershane öneremem zaten iş dershanede değil öğrencinin kendisinde bu yüzden azimli olman güzel ama ben çok ders çalışmaktansa verimli çalışmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum yani azimini bu yönde kullanabilirsin çok ders çalışıcam değilde çalışırken verimli çalışıcam diye düşünmek daha iyi olur^-^

Verimli çalışmak derken planlı çalışmaktanmı bahsettiniz.

bycomedy 11-08-2010 12:48 AM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761091)

öncelikle herkese selam bende eşit ağırlık öğrencisiyim 2011 de giricem sosyoloji istiyorum.

mms dostum sana ekolhoca yı önerebilirim videoda ders anlatıyor sanal bir ortamda ben ordan dinliyorum düzenli olarak gerçekten faydalı bir site,ben internetten sipariş edip cd sini almıştım 20 tl ye içinde mat1-mat2-geometri tüm konuların konu anlatım soru çözümleri ve öss de çıkmış soruları var,aynısını sitesindende bulabilirsin cd sinide alabilirsin ben cd sini al derim yoksa kotanın altından kalkılmaz =) ilk başta sırf matematik ağırlıklıydı şimdi türkçe ve edebiyattada konuları eklemişler,edebiyatı hertürlü yaparsın önemli olan matematiğe ağırlık verip fark atmak bence..www.ekolhoca.com ygs-lys ye girecek öğrenciler için paha biçilemezdir

kucukperi 11-08-2010 01:06 AM

Merhaba, ben sayısal ogrencisiyim umarım bu sene hepimiz istedigimiz yerlere ulasırız:)
ekol hoca gercekten cok iyidir bende matematik videolarını izlemistim lise 2de hatta trigonometriyi tamamen oradan ogrendim diyebilirim:)
Senenin basındayız sadece motivasyonumuzu yuksek tutarak herseye ulasabilecegimize inanıyorum.

"Tek sınır her zaman hayalin koyduğu sınırdır."
James Broughton

AslıMeral 12-08-2010 07:03 PM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761301)
Verimli çalışmak derken planlı çalışmaktanmı bahsettiniz.

yoo planlı çalışmaktan bahsetmiyorum çünkü herkes planlı çalışamaz demek istediğim çalışırken gerçekten çalışman yani öğrenebilmen. Çalışırken sadece derse konsantre olabiliyorsan verimli çalışabilirsin

Küp 12-08-2010 07:40 PM

:)) böyle bir konu açılması süper olmuş bence. birbirimize manevi destek olabiliriz inşallah :)bende bu sene lys ve ygs sınavlarına gireceğim. sayısal bölümden hazırlanıyorum, diyetisyenlik istiyorum. inşallah güzel bir yeri kazanabiliriz.
verimli çalışmak konusuna bende katılıyorum belki 5 saat çalışırsın kafanı veremezsin olmaz istediğin gibi. ama 1 saat bile yetebilir insana yeter ki kafanı tam olarak derse vererek ve püf noktalarına dikkat ederek çalışırsan. sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum herkesin gönlünce olsun :)) Rabbim bize çalışma konusunda sabır ve güç kuvvet versiiin... smil56blissyy789actionsmile

değişimm 22-08-2010 04:04 PM

bu sene yerleşemedim gelecek sen daha iyi olması için telkinlede kendimi desteklemek istiyorum boğaziçi işletme için bekledim ama şuan boşluktayım we tekrar toparlanmam lazım sürekli ders çalıştıran bişi war mı acaba

umutluluk 24-08-2010 12:41 AM

geçen sene umrumda değildi sınav falan ama simdi herşey değişti.dershane basladı testlerr gözüme dağ gibi gzüor belki biri bana bunu su zamana kadar çözeceksin demese kafamı yormadan istekle çözerim ama öyle olmuorr yığmıyorlarmı testleri su güne bitcek demiyorlarmıı gzümee dağ gibi gözüküor herşeyyy baskı altında hissediyorum kendmi. ağlıycam nerdeyse düşünün.çou ardslarımn umrunda değil ama ben çok takıyorum. bazı dersleri anlamadığımda cabasıı..hızlandırma aşamsındayız..ama henüz en basından dayanamıyorummm . var mı benim gibi olannn. böle gidersee ben bırakmayı üdşnüyorum dersheneyi bi sne kayıp bişi olmaz herlde dmi :(

karina 07-09-2010 05:46 PM

Merhaba arkadaşlar.
Bende sınava hazırlanıyorum ve sosyoloji okumak istiyorum. :) İnşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız. Üniversiteyi kazanmayı 2 nedenden dolayı istiyorum;meslek edinmek ve üniversite ortamını tatmak :)
Herkese başarılar...

tolgaasya 07-09-2010 06:06 PM

Alıntı:

karina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767447)
Merhaba arkadaşlar.
Bende sınava hazırlanıyorum ve sosyoloji okumak istiyorum. :) İnşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız. Üniversiteyi kazanmayı 2 nedenden dolayı istiyorum;meslek edinmek ve üniversite ortamını tatmak :)
Herkese başarılar...

Umarım hedefine ulaşırsın. Sosyoloji güzel bir bölüm. Başarılar tekrar.

karina 10-09-2010 10:10 PM

Alıntı:

tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767457)
Umarım hedefine ulaşırsın. Sosyoloji güzel bir bölüm. Başarılar tekrar.

Teşekkürler :) güzel bölüm ama öğretmen bi akrabamızdan iş imkanının az olduğunu duydum o yüzden bi kere daha düşünücem...

GamSe* 06-10-2010 10:37 PM

arkadaşlar bende hazırlanıyorum . Tmden giricem . Türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum . ekolhocayı bildiğim iyi oldu tşkler (:

karina 11-10-2010 06:01 PM

Umutluluk,
bende aynen senin gibi düşünüyordum bana demeseler şu güne çözüceksin şu kadar soruyu diye ben onu yine çözerim ama o kadar çok sıkıyorlar ki çalışma hevesin varsa o da gidiyor. Ama şimdi öyle düşünmüyorum çokta kafaya takmıyorum ödevleri yapıyosam veya yapmıyosam kendime. illa soruyu çözmeden geçir arkadadan cevapları diyorlar. ama ben bunu yapmıyorum kendimi kandıracak değilim. ama o kadar sıkıyorlar ki bazen yapacak duruma geliyorsun. neyse bu sene sabretmeli.

mendeseva19 15-10-2010 01:13 PM

meraba arkadşlar radyoloji hakkında bilgisi olan avantajları-dezavantajları maaşları fln bilgisi olanlar cvp yazsn. radyasyona fzla maaruz kaldıklarını duydum okdr :S

yelda_k 15-10-2010 05:41 PM

radyasyona fazla maruz kalmıolar aslındaa..zararlı ışınları emen bir kolyeleri varr(kart şeklinde) ...tamamen doldugunda cıkıosun zatenn....izini herkesten fazla kullanıosun....iş imkanın fazla olmasada piyasaya göree yinede iii.her hastanede 4 yada 3 kişi çalışıoo ...devlette olmadı özelde çalışırsınnn....aklına takılan bişey olursaa sor yınee...

mendeseva19 15-10-2010 07:48 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773518)
radyasyona fazla maruz kalmıolar aslındaa..zararlı ışınları emen bir kolyeleri varr(kart şeklinde) ...tamamen doldugunda cıkıosun zatenn....izini herkesten fazla kullanıosun....iş imkanın fazla olmasada piyasaya göree yinede iii.her hastanede 4 yada 3 kişi çalışıoo ...devlette olmadı özelde çalışırsınnn....aklına takılan bişey olursaa sor yınee...

çok sağol :) sadece 2 yıllık var sanırım :S blmiorm bn tm öğrencisiym bu sene giricem bankacılık ( 4 yllık ) istiodum bugn arkdşn biri söledi radyolojiyi merak ettm 2 yıl bitirdikten sonra 4 yıl yapabilirmiyim ? radyoloji seçtim 2 yıl okuduktan sonra başka bölümle tamamlayabilirmym 4 yılı mı mesela fizyoterapi ve rehabilitasyon gbi ? bna yardım et ii bi mesleğim olsn istiorm ama 1.bölümden ygs den ok :) sağol şimdiden arkdşm.

kediseverim 15-10-2010 08:07 PM

Alıntı:

GamSe* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772240)
arkadaşlar bende hazırlanıyorum . Tmden giricem . Türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum . ekolhocayı bildiğim iyi oldu tşkler (:

sevgili gamse ekolhoca evet iyi birde ayda 20 tl ye ned dersanesi nin internet dersanesi de güzel onada baksan bence iyi olur...birde ekolhocada benim için dezavantaj olan konu var o da tebeşirle tahtaya yazıyorlar öğretmenler ııyyy oluyorum tebeşir sesine izleyemiyorum o yüzdeny789

yelda_k 15-10-2010 09:00 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773525)
çok sağol :) sadece 2 yıllık var sanırım :S blmiorm bn tm öğrencisiym bu sene giricem bankacılık ( 4 yllık ) istiodum bugn arkdşn biri söledi radyolojiyi merak ettm 2 yıl bitirdikten sonra 4 yıl yapabilirmiyim ? radyoloji seçtim 2 yıl okuduktan sonra başka bölümle tamamlayabilirmym 4 yılı mı mesela fizyoterapi ve rehabilitasyon gbi ? bna yardım et ii bi mesleğim olsn istiorm ama 1.bölümden ygs den ok :) sağol şimdiden arkdşm.

dgsyle radyolojıden hangı bölümleri okuyabılıosun tam bılmıorumm...muhakkak 6 yada 7 bölüm vardırr 4 yılıga tamam layacagınnn..yani o konu sorun olmazzz ama sunu solıuyım 4 yıllık bankacılıktan daha ii bir bölüm.birde sadece 2 yıllık var 4 yıılık olmayıncada ..yani bölümünün en yuksegını okumus oluosunn

mendeseva19 16-10-2010 09:52 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773532)
dgsyle radyolojıden hangı bölümleri okuyabılıosun tam bılmıorumm...muhakkak 6 yada 7 bölüm vardırr 4 yılıga tamam layacagınnn..yani o konu sorun olmazzz ama sunu solıuyım 4 yıllık bankacılıktan daha ii bir bölüm.birde sadece 2 yıllık var 4 yıılık olmayıncada ..yani bölümünün en yuksegını okumus oluosunn

sağol kuzucm :) bakıcaz artk bi türlü karar veremiorm aslında bunları kafaya takmamam lazım bn elimden geleni yapayım dmi :D gene de merak ediorm iştedusun2

mendeseva19 16-10-2010 02:36 PM

offfff yaaa çalışamıyorum :( kapasitem dolmuş gibi hiç bişi almıyor kafam,kitap bana ben kitaba bakıyorum olmuyo işte agl34agl34agl34

neyapmalıyım bilmiyorum 5 ay kaldı hala bi b.k yok yaa bad45
nie bende hırs yok azim yok Allah'ım4897a
gl34

mendeseva19 16-10-2010 02:39 PM

kafayı yiyebilirim arkadaşlar dunk56

yelda_k 16-10-2010 02:58 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773632)
kafayı yiyebilirim arkadaşlar dunk56

tatlım sakin oll önceliklee...bunları gercekten dusunmee bunlarr cunku senın ilerlemenden cok sana zarar verici düşünceler..hocalar hep şey derlerdı sen en iisini yapmaya çalışş istedıgın bolumden bıleee daha fazla almayı hedefle dıee (bu cok saçma ve mantıksız gelirdi)
ama gördumki dogruymuşş...bende bu aralarr hiç ders çalışamıyorum hatta 2 aydır. 1,5 ay gunde 18 saaat ders calısıodum sonra bı bıraktımm hala toparlayamıorumm ....kendımı zorluorum falan ama canım ders çalışmakk istemıo bı turlu başta keyfım gelince çalışırım dedim ama göruyorum ki benim keyfimin gelmeye nieti yok..
AZ sonra bi umut oturcam yıne masaya azıcık zorlayacagımm kendımı ..çalışma çalışma nereye kadar dimi ama

mendeseva19 16-10-2010 03:08 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773635)
tatlım sakin oll önceliklee...bunları gercekten dusunmee bunlarr cunku senın ilerlemenden cok sana zarar verici düşünceler..hocalar hep şey derlerdı sen en iisini yapmaya çalışş istedıgın bolumden bıleee daha fazla almayı hedefle dıee (bu cok saçma ve mantıksız gelirdi)
ama gördumki dogruymuşş...bende bu aralarr hiç ders çalışamıyorum hatta 2 aydır. 1,5 ay gunde 18 saaat ders calısıodum sonra bı bıraktımm hala toparlayamıorumm ....kendımı zorluorum falan ama canım ders çalışmakk istemıo bı turlu başta keyfım gelince çalışırım dedim ama göruyorum ki benim keyfimin gelmeye nieti yok..
AZ sonra bi umut oturcam yıne masaya azıcık zorlayacagımm kendımı ..çalışma çalışma nereye kadar dimi ama

aynen bnde bkliorum doğru zamanı bi türlü gelmio günler geçip gidio zman yaklatıkça stres oldum korkuorum o yüzden de ders çlşamıorm :( bugün arınmak istiyorum bütün kötü düşüncelerden olumsuzluklardan, bugün arınacağım. olumlamalar yapmalıyım beni hırslandıracak gaza getireck olumlamalar ypmlıym.. nese kuzummm umarım çabamızın karşılığını alırız

Küp 16-10-2010 06:33 PM

selamlar.. arkadaşlar bende hazırlanıyorum inşallah bu sene.. başladık çalışmalara tabi haliyle. güzel gidiyor şimdilik inşallah da artıracağıma inanıyorum. ama tek sorunum ezberim çok fazla kuvvetli değil önerebileceğiniz birşey varsa çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. herkese başarılar, unutmayın Allah çalışana verir ve bu çok zor birşey değil, azimle yapabileceğimize inanıyorum inşallah.. daha zamanımız var panik yapmayın neler neler yapılır bir hafta da bile yeter ki isteyelim :))) bu arada sayısal öğrencisiyim :)

mendeseva19 16-10-2010 06:57 PM

Alıntı:

Küp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773678)
selamlar.. arkadaşlar bende hazırlanıyorum inşallah bu sene.. başladık çalışmalara tabi haliyle. güzel gidiyor şimdilik inşallah da artıracağıma inanıyorum. ama tek sorunum ezberim çok fazla kuvvetli değil önerebileceğiniz birşey varsa çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. herkese başarılar, unutmayın Allah çalışana verir ve bu çok zor birşey değil, azimle yapabileceğimize inanıyorum inşallah.. daha zamanımız var panik yapmayın neler neler yapılır bir hafta da bile yeter ki isteyelim :))) bu arada sayısal öğrencisiyim :)

önce oku sonra birisine anlat eminim öle aklında daha kalıcı olacaktır. anlatacak kimse olmazsa okuduktan sonra aklında kalanları kağıda yazabilirsin.bşka aklıma bşey gelmiyor arkadaşım, iyi çalışmalar.

Işıldayan Safir 20-10-2010 11:49 AM

Merhaba benden genç arkadaşlara. ttli3

Arkadaşlar bu sene ben de Öss'ye hazırlanmak istiyorum. İnternetten biraz bakındım ama hiçbir şey anlamadım ben bu sistemden. Adam akıllı bilgi de bulamadım. Bir de müfredatı da bilmiyorum. Ben 2005 senesinde girmiştim üniversiteye. Şimdi oldukça farklı sanıyorum. Eşit ağırlıkçıyım ben. Psikoloji ve Pdr için hangi derslere çalışmalıyım. Bir de 2 sınav var. Niye 2 tane?

Dershaneye filan gitmeyi de düşünmüyorum. Evde çalışıcam. Şu müfredat, konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? Hangi derslere çalışmalıyım?

Sevgilerimle. actionsmile

Neptün 20-10-2010 11:59 AM

Bi dk ben buraya yazdım mı? Ben de hazırlanıyorum sınava. YGS ve LYS aynen. Herkese başarılar.

ramazan6363 26-10-2010 02:34 PM

slmlarrrrrrrrrr

Neptün 26-10-2010 06:49 PM

Sana da slmlarrrrr

mendeseva19 27-10-2010 04:51 PM

elinde final yayınları 2008 coğrafya kitabı olan varmı??

karina 28-10-2010 03:43 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774377)
Merhaba benden genç arkadaşlara. ttli3

Arkadaşlar bu sene ben de Öss'ye hazırlanmak istiyorum. İnternetten biraz bakındım ama hiçbir şey anlamadım ben bu sistemden. Adam akıllı bilgi de bulamadım. Bir de müfredatı da bilmiyorum. Ben 2005 senesinde girmiştim üniversiteye. Şimdi oldukça farklı sanıyorum. Eşit ağırlıkçıyım ben. Psikoloji ve Pdr için hangi derslere çalışmalıyım. Bir de 2 sınav var. Niye 2 tane?

Dershaneye filan gitmeyi de düşünmüyorum. Evde çalışıcam. Şu müfredat, konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? Hangi derslere çalışmalıyım?

Sevgilerimle. actionsmile

Niye 2 sınav var? güzel bir soru ama neden 2 sınav inan bende bilmiyorum.
Bende pdr okumak istiyorum yanlız küçük bir ayrıntı 450 puan falan yapmak gerekiyor. Ağırlıklı olarak edebiyat ve matematik çalışmanı öneririm. Çünkü en çok edebiyat sonrada matematik etkiliyor pdr okumak isteyenlerin puanlarını. Dersaneye gitmeden çalışacağım demişsin sanki pdr için biraz zor ama kesinlikle imkansız demiyorum. Ben lise4teyim dersaneyede gidiyorum ama 2si o kadar zor oluyor ki. Çok pişmanım ben önceden çalışmadığıma. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu senenin stresine artık katlanamayacağım çalışacak mıyım calışacağım ama kazanamazsamda üzülmeyeceğim. çünkü biliyorum bu sene yapabileceğimin en iyisini yapamam. bu sene olmazsa seneye OKUL OLMAYACAK sadece dersaneye giderim ve bi senecik kendimi hayattan soyutlarım ve umarım istediğim yeri kazanırım. inşallah herkes istediği yeri kazanır. ama anladım ki universite öyle yatarak kazanılmıyor. çok zeki olursun o da istisna tabi.

Egesu125 29-10-2010 12:20 PM

Alıntı:

AslıMeral Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761884)
yoo planlı çalışmaktan bahsetmiyorum çünkü herkes planlı çalışamaz demek istediğim çalışırken gerçekten çalışman yani öğrenebilmen. Çalışırken sadece derse konsantre olabiliyorsan verimli çalışabilirsin

KEsinlikle...Bende dikkat eksikliği var bunu hallettim mi tamamdır.. işim

chop.suey 21-11-2010 05:02 PM

merhaba herkese, bende sayısaldan dönme ea öğrencisiyim. hedef psikoloji. peki pdr ile psikoloji arasında ki fark konusunda bana yardımcı olucak birisi var mı? teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.