![]() |
2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar eşit ağırlık ögrencisiyim..Gazetecilik okumak ve foto muhabiri olmak istiyorum...hedefimi yenilerde koydum..malum hedefsiz gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş..sınava hazırlanan arkadasların konuyla ilgienmelerini istiyorum daha başındayız düzenli çalışarak hedeflerimize zorlanmadan ulaşabiliriz. biribirmize moral verebilirizz.. sevgiler.. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar benimde bu sene olmadı seneye olur inşallah eşit ağırlıktan giricem bende. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar merhaba bende bu sene eşit ağırlıktan giricem sınava psikoloji düşünüyorum aslında ama tam kararımı veremedim henüz |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar bende 2011 ygs-lys sınavına gireceğim ticaret meslek lisesi mezunuyum. 4 senelik bir fakülte istiyorum bakalım. Temel derseniz, Temelim fazla yok sonuçta Meslek lisesi öğrencisiyim ve bizim lise pek fazla ilgilenmediği için bizimle benimde öyle büyük bir temel alabilme şansım olmadı hele gene matematikten gene neredeyse çok düşük bir seviyedeyim siz bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? Mesala Dershane olarak hangi dershane önerirsiniz benim için ve ben kendi kendime karar kıldım zaten günde 4 5 saat'e yakın ders çalışıp test çözeceğim kendime inanıyorum bunu yapabilirim ama birde temelim olsaydı.. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Alıntı:
|
|
mms dostum sana ekolhoca yı önerebilirim videoda ders anlatıyor sanal bir ortamda ben ordan dinliyorum düzenli olarak gerçekten faydalı bir site,ben internetten sipariş edip cd sini almıştım 20 tl ye içinde mat1-mat2-geometri tüm konuların konu anlatım soru çözümleri ve öss de çıkmış soruları var,aynısını sitesindende bulabilirsin cd sinide alabilirsin ben cd sini al derim yoksa kotanın altından kalkılmaz =) ilk başta sırf matematik ağırlıklıydı şimdi türkçe ve edebiyattada konuları eklemişler,edebiyatı hertürlü yaparsın önemli olan matematiğe ağırlık verip fark atmak bence..www.ekolhoca.com ygs-lys ye girecek öğrenciler için paha biçilemezdir |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Merhaba, ben sayısal ogrencisiyim umarım bu sene hepimiz istedigimiz yerlere ulasırız:) ekol hoca gercekten cok iyidir bende matematik videolarını izlemistim lise 2de hatta trigonometriyi tamamen oradan ogrendim diyebilirim:) Senenin basındayız sadece motivasyonumuzu yuksek tutarak herseye ulasabilecegimize inanıyorum. "Tek sınır her zaman hayalin koyduğu sınırdır." James Broughton |
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar :)) böyle bir konu açılması süper olmuş bence. birbirimize manevi destek olabiliriz inşallah :)bende bu sene lys ve ygs sınavlarına gireceğim. sayısal bölümden hazırlanıyorum, diyetisyenlik istiyorum. inşallah güzel bir yeri kazanabiliriz. verimli çalışmak konusuna bende katılıyorum belki 5 saat çalışırsın kafanı veremezsin olmaz istediğin gibi. ama 1 saat bile yetebilir insana yeter ki kafanı tam olarak derse vererek ve püf noktalarına dikkat ederek çalışırsan. sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum herkesin gönlünce olsun :)) Rabbim bize çalışma konusunda sabır ve güç kuvvet versiiin... smil56blissyy789actionsmile |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar bu sene yerleşemedim gelecek sen daha iyi olması için telkinlede kendimi desteklemek istiyorum boğaziçi işletme için bekledim ama şuan boşluktayım we tekrar toparlanmam lazım sürekli ders çalıştıran bişi war mı acaba |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar geçen sene umrumda değildi sınav falan ama simdi herşey değişti.dershane basladı testlerr gözüme dağ gibi gzüor belki biri bana bunu su zamana kadar çözeceksin demese kafamı yormadan istekle çözerim ama öyle olmuorr yığmıyorlarmı testleri su güne bitcek demiyorlarmıı gzümee dağ gibi gözüküor herşeyyy baskı altında hissediyorum kendmi. ağlıycam nerdeyse düşünün.çou ardslarımn umrunda değil ama ben çok takıyorum. bazı dersleri anlamadığımda cabasıı..hızlandırma aşamsındayız..ama henüz en basından dayanamıyorummm . var mı benim gibi olannn. böle gidersee ben bırakmayı üdşnüyorum dersheneyi bi sne kayıp bişi olmaz herlde dmi :( |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Merhaba arkadaşlar. Bende sınava hazırlanıyorum ve sosyoloji okumak istiyorum. :) İnşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız. Üniversiteyi kazanmayı 2 nedenden dolayı istiyorum;meslek edinmek ve üniversite ortamını tatmak :) Herkese başarılar... |
|
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar arkadaşlar bende hazırlanıyorum . Tmden giricem . Türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum . ekolhocayı bildiğim iyi oldu tşkler (: |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Umutluluk, bende aynen senin gibi düşünüyordum bana demeseler şu güne çözüceksin şu kadar soruyu diye ben onu yine çözerim ama o kadar çok sıkıyorlar ki çalışma hevesin varsa o da gidiyor. Ama şimdi öyle düşünmüyorum çokta kafaya takmıyorum ödevleri yapıyosam veya yapmıyosam kendime. illa soruyu çözmeden geçir arkadadan cevapları diyorlar. ama ben bunu yapmıyorum kendimi kandıracak değilim. ama o kadar sıkıyorlar ki bazen yapacak duruma geliyorsun. neyse bu sene sabretmeli. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar meraba arkadşlar radyoloji hakkında bilgisi olan avantajları-dezavantajları maaşları fln bilgisi olanlar cvp yazsn. radyasyona fzla maaruz kaldıklarını duydum okdr :S |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar radyasyona fazla maruz kalmıolar aslındaa..zararlı ışınları emen bir kolyeleri varr(kart şeklinde) ...tamamen doldugunda cıkıosun zatenn....izini herkesten fazla kullanıosun....iş imkanın fazla olmasada piyasaya göree yinede iii.her hastanede 4 yada 3 kişi çalışıoo ...devlette olmadı özelde çalışırsınnn....aklına takılan bişey olursaa sor yınee... |
|
|
dgsyle radyolojıden hangı bölümleri okuyabılıosun tam bılmıorumm...muhakkak 6 yada 7 bölüm vardırr 4 yılıga tamam layacagınnn..yani o konu sorun olmazzz ama sunu solıuyım 4 yıllık bankacılıktan daha ii bir bölüm.birde sadece 2 yıllık var 4 yıılık olmayıncada ..yani bölümünün en yuksegını okumus oluosunn |
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar offfff yaaa çalışamıyorum :( kapasitem dolmuş gibi hiç bişi almıyor kafam,kitap bana ben kitaba bakıyorum olmuyo işte agl34agl34agl34 neyapmalıyım bilmiyorum 5 ay kaldı hala bi b.k yok yaa bad45 nie bende hırs yok azim yok Allah'ım4897agl34 |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar kafayı yiyebilirim arkadaşlar dunk56 |
tatlım sakin oll önceliklee...bunları gercekten dusunmee bunlarr cunku senın ilerlemenden cok sana zarar verici düşünceler..hocalar hep şey derlerdı sen en iisini yapmaya çalışş istedıgın bolumden bıleee daha fazla almayı hedefle dıee (bu cok saçma ve mantıksız gelirdi) ama gördumki dogruymuşş...bende bu aralarr hiç ders çalışamıyorum hatta 2 aydır. 1,5 ay gunde 18 saaat ders calısıodum sonra bı bıraktımm hala toparlayamıorumm ....kendımı zorluorum falan ama canım ders çalışmakk istemıo bı turlu başta keyfım gelince çalışırım dedim ama göruyorum ki benim keyfimin gelmeye nieti yok.. AZ sonra bi umut oturcam yıne masaya azıcık zorlayacagımm kendımı ..çalışma çalışma nereye kadar dimi ama |
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar selamlar.. arkadaşlar bende hazırlanıyorum inşallah bu sene.. başladık çalışmalara tabi haliyle. güzel gidiyor şimdilik inşallah da artıracağıma inanıyorum. ama tek sorunum ezberim çok fazla kuvvetli değil önerebileceğiniz birşey varsa çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. herkese başarılar, unutmayın Allah çalışana verir ve bu çok zor birşey değil, azimle yapabileceğimize inanıyorum inşallah.. daha zamanımız var panik yapmayın neler neler yapılır bir hafta da bile yeter ki isteyelim :))) bu arada sayısal öğrencisiyim :) |
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Merhaba benden genç arkadaşlara. ttli3 Arkadaşlar bu sene ben de Öss'ye hazırlanmak istiyorum. İnternetten biraz bakındım ama hiçbir şey anlamadım ben bu sistemden. Adam akıllı bilgi de bulamadım. Bir de müfredatı da bilmiyorum. Ben 2005 senesinde girmiştim üniversiteye. Şimdi oldukça farklı sanıyorum. Eşit ağırlıkçıyım ben. Psikoloji ve Pdr için hangi derslere çalışmalıyım. Bir de 2 sınav var. Niye 2 tane? Dershaneye filan gitmeyi de düşünmüyorum. Evde çalışıcam. Şu müfredat, konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? Hangi derslere çalışmalıyım? Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Bi dk ben buraya yazdım mı? Ben de hazırlanıyorum sınava. YGS ve LYS aynen. Herkese başarılar. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar slmlarrrrrrrrrr |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Sana da slmlarrrrr |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar elinde final yayınları 2008 coğrafya kitabı olan varmı?? |
Bende pdr okumak istiyorum yanlız küçük bir ayrıntı 450 puan falan yapmak gerekiyor. Ağırlıklı olarak edebiyat ve matematik çalışmanı öneririm. Çünkü en çok edebiyat sonrada matematik etkiliyor pdr okumak isteyenlerin puanlarını. Dersaneye gitmeden çalışacağım demişsin sanki pdr için biraz zor ama kesinlikle imkansız demiyorum. Ben lise4teyim dersaneyede gidiyorum ama 2si o kadar zor oluyor ki. Çok pişmanım ben önceden çalışmadığıma. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu senenin stresine artık katlanamayacağım çalışacak mıyım calışacağım ama kazanamazsamda üzülmeyeceğim. çünkü biliyorum bu sene yapabileceğimin en iyisini yapamam. bu sene olmazsa seneye OKUL OLMAYACAK sadece dersaneye giderim ve bi senecik kendimi hayattan soyutlarım ve umarım istediğim yeri kazanırım. inşallah herkes istediği yeri kazanır. ama anladım ki universite öyle yatarak kazanılmıyor. çok zeki olursun o da istisna tabi. |
KEsinlikle...Bende dikkat eksikliği var bunu hallettim mi tamamdır.. işim |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar merhaba herkese, bende sayısaldan dönme ea öğrencisiyim. hedef psikoloji. peki pdr ile psikoloji arasında ki fark konusunda bana yardımcı olucak birisi var mı? teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM. |