Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü > Sınavlara Hazırlık Klubü > Öss Destek

Uyarılar

fen çalışma metodları

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek fen çalışma metodları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fen Bilgisi dersi, derste öğrenilir. Sizler de dersi çok iyi takip ederek ayrıntıları yakalamaya çalışın. Kaçırdığınız veya anlayamadığınız noktaları ise derste öğretmeninize hemen sorun ve sonuçları not alın.Okulda öğrenemediğiniz Fen Bilgisini Dersanelerde öğrenemezsiniz. Derste mutlaka kendi notlarınızı kendiniz tutun ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi

fen çalışma metodları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2009, 02:26 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
ECEM18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 212
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud of
Smile fen çalışma metodları

Fen Bilgisi dersi, derste öğrenilir. Sizler de dersi çok iyi takip ederek ayrıntıları yakalamaya çalışın. Kaçırdığınız veya anlayamadığınız noktaları ise derste öğretmeninize hemen sorun ve sonuçları not alın.Okulda öğrenemediğiniz Fen Bilgisini Dersanelerde öğrenemezsiniz.
Derste mutlaka kendi notlarınızı kendiniz tutun ve öğretmenin özellikle vurguladığı noktalara daha sonraki tekrarlarınızda anlayabileceğiniz işaretler koyun. Derste çözülen örnek soruları eksiksiz olarak not alın ve gerekli açıklamaları not düşün. Hazırladığınız bu notlarınızı günü gününe tekrarlar yaparak öğrendiklerinizi pekiştirin ve sonra konu ile ilgili örnekler (özellikle daha önceki yıllarda çıkmış sorular) çözerek bilgilerinizin kalıcı olmasını sağlayın.
Fen Bilgisi konularının zihnimizde kalıcı olmasını sağlamak için, konuyu dinlediğiniz akşam mutlaka en az bir 10 dakika tekrarını yapın.
Soru çözümüne, kolaydan zora doğru ve özellikle çözümü yapılmış sorulardan başlamanız daha yararlı olacaktır. Çözemediğiniz soruların örneklerini inceleme imkanınız olacaktır. Ayrıca geçmiş yıllardaki çıkmış soruları çözmek size, çıkabilecek soru tipleri hakkında fikir verecektir.Fen Bilgisi sınavlarında sorular yorum ağırlıklı olduğundan dikkat ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle dikkatsizlikten yanlış yapma oranı oldukça fazladır. Burada dikkat edilecek şey sorunun açıklama ve esas vurgulanan kısmının çok iyi okunmasıdır. Özellikle altı çizili olan kelimeler dikkatle tekrar okunmalıdır.Unutulmamalıdır ki Puan hesaplamasında özellikle Fen lisesi hedefleyen öğrencilerimiz için Fen soruları çok daha önem arz etmektedir.
Formülleri ezberlemektense, formülü sık sık kullanarak, o bölümle ilgili bol örnek sorular çözerek hafızada kalıcılığı sağlanmalıdır.
Ders çalışırken başarılı olmanız için odanızın fiziki şartlarını ders çalışmayla uygun hale getirin. Dikkatinizi dağıtabilecek; müzik, tv, bilgisayar, oyuncak, poster ve telefon gibi etmenleri çalışma ortamınızdan uzak tutun. Hedefe koşarken gücünüzü, motivasyon seviyenizi yüksek tutup hızınızı en uygun şekilde ayarlayın.
FİZİK DERSİNE NASIL ÇALIŞMALIYIZ?
İlk olarak yapılması gereken iş, fiziğe karşı olan ön yargıdan kurtulmak olmalıdır. Fizik konularına cesaretle yaklaşmalı, bu dersi başarabileceğimize inanmalıyız. Unutulmamalı ki Einstain, İbn-i Hacer, Çiçero gibi insanlar önceleri kabiliyetsiz, düşünme özürlü zannedilirken sonraları inançları, kendilerine güvenleri ve azimleri sayesinde dünya çapında büyük düşünür ve bilim adamı hâine gelmişlerdir.
Özellikle son yıllarda Liselere Giriş Sınavlarında VE ÖSS de bilgiye dayanan yorum sorularının ağırlıklı olarak geldiğini görmekteyiz. Bundan dolayı, sadece konulardaki vurguları ve formülleri ezberlemektense, konunun amacı ve mantığı anlaşılmaya çalışılmalıdır. Böylece aynı konu içinde sorulabilecek çok farklı tipteki yorum soruları çözülebilir
Fizik dersinin birçok dersten farklı yanı günlük hayatta kullanılan veya gerçekleşen şeylerin bu dersle ilgisi olmasıdır. Bu nedenle öğrendiklerinizin günlük hayatla bağlantısını kurmanız öğrenmenin verimini artıracaktır
KİMYA VE BİYOLOJİ DERSİNE NASIL ÇALIŞMALIYIZ?
Biyolojiyi öğrenmenin en etkili yolu sık sık tekrardır. Her dersin zeka ile halledilebilecek yoruma dayalı yönünün yanında ezberlenecek yönü mutlaka vardır. Biyolojideki kavramları ezberlenecek kısımdan kabul edebilirsiniz, aynı matematikteki formüller gibi. Bu yapılırken görsel malzeme kullanılabilir. Örneğin kalp ile ilgili kavramları öğrenecekseniz resim, afiş, fotoğraf, tablo veya maketlere bakarak çalışabilirsiniz.
Çalışmalarınızı düzenli olarak yapmalısınız. Bunun için çalışma plânınızda biyolojiye periyodik olarak yer verin. Ya günlük, ya da haftalık çalışın.
Ders çalışırken anlayamadığınız ya da kafanıza takılan noktaları not etmeli, öğretmenlerinize sormalısınız. Akıllı insan aklını kullanır, ondan daha akıllısı başkalarının aklının da kullanır......!
Sınavlarda soruyu anlamak çözümü için bir aşamadır. Başarmanın yolu soruyu anlamaktan geçer. Bu nedenle soruda altı çizili kelimelere dikkat edilmelidir. Özellikle olumsuz sorularda, kesinlikle, en az, en çok, yanlıştır, doğru değildir, olamaz vs. gibi sorunun çözümünde anahtar görevini üstlenen kelimelerin altı çizilidir. Bu kelimelerin anlamlarına dikkat edilerek sorunun cevabı düşünülmelidir.
Şekil çizimlerine önem verin ve gerekli gösterimleri şekil üzerinde yapın. Soru çözümünde kolaydan zora doğru hareket etmiş ve özellikle çözümü için düzenli bir aşama takip etmiş olursunuz. Bu sizin bakış açınızı genişletir. Soruyu anlamanızı kolaylaştırır.
Unutmayın ki en büyük düşmanınız kendi önyargılarınızda,ilköğretimin 6-7 ve 8. sınıflarında Fen Bilgisi dersine karşı geliştireceğiniz önyargı temelini oluşturduğu lise Fizik,Kimya,Biyoloji dersleri için de bir nevi köprü vasifesi taşımasıdır. Fen Bilgisi dersi asla başarılamayacak zor bir ders değildir!.. Bu düşünceyi her zaman kendinize fısıldayın ve başarabileceğinize kendinizi inandırın. Belirtilen bu uyarılara uyabildiğiniz zaman göreceksiniz ki, Fen Bilgisi ne kadar zevkli ve kolay bir dersmiş.
Yorum yeteneğinizin ve test çözme hızınızın artması için çok sayıda test çözmelisiniz. Sınavlardaki soru çeşitliliğini düşünecek olursak kullandığınız kaynaklar da silerin motivasyonunuzu hep üst düzeyde tutacak şekilde olmalı benim tavsiyem dergiler olacak sizlere. Test çözerken özellikle her yıl düzenli bir şekilde karşınıza çıkmış;
Fizik'ten;
- Isı,sıcaklık,hareket,optik,elektirik,
Kimya'dan;
- Mol kavramı,çözeltiler ,atomun yapısı,periyodik cetvel
Biyoloji'den;
- Bitki hayvan ve mantarlar,canlilar arası etkileşim ve çevre konularının üzerinde durmalısınız.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi
ECEM18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2010, 09:55 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 243
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: fen çalışma metodları

tşkler;) emeğine sağlık
__________________
*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler


Sen değiştiğinde talihin de değişir.



** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
calisma, metodlari


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


fen çalışma metodları

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek fen çalışma metodları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fen Bilgisi dersi, derste öğrenilir. Sizler de dersi çok iyi takip ederek ayrıntıları yakalamaya çalışın. Kaçırdığınız veya anlayamadığınız noktaları ise derste öğretmeninize hemen sorun ve sonuçları not alın.Okulda öğrenemediğiniz Fen Bilgisini Dersanelerde öğrenemezsiniz. Derste mutlaka kendi notlarınızı kendiniz tutun ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.