| ||||||||||
|
Osho Osho ile ilgili paylaşımlar |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho AYNA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı hüfff kanım dondu! kafa derimdeki kıllar dimdik oldu! ödüm pörtledi! ama hemen koşup deneyeceğim! (cipciddi bir soru: ya geri dönen enerji negatifse???) merhaba siyahça..bildiğim kadarıyla ayna meditasyonuna eğer yeni başlanıyorsa ,yani ilk birkaç denemende özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ayna meditasyonunda enerji akışı sende nasılsa o şekilde gerçekleşir.. yani olumsuz duygulardaysan gözlerinden o enerji sana doğru akabilir. ama şöyle ufak bir nüans var ayna meditasyonunda, alıştıktan sonra artık aynadan enerji aktarımını sağlayabildiğinde, olumsuzken bile aynaya baktığında kendini güçlü hissedebiliyorsun.. yani gözlerine bakıp ben aslında güçlüyüm bu halim ne deyip kendine gelebiliyorsun:) ama dediğim gibi ilk denemelerinde kendini iyi hissederken yapman daha iyidir.. sevgilerle..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ayna, meditasyonu |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho AYNA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı hüfff kanım dondu! kafa derimdeki kıllar dimdik oldu! ödüm pörtledi! ama hemen koşup deneyeceğim! (cipciddi bir soru: ya geri dönen enerji negatifse???) merhaba siyahça..bildiğim kadarıyla ayna meditasyonuna eğer yeni başlanıyorsa ,yani ilk birkaç denemende özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi