Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa > Öneri ve İstekleriniz

Uyarılar

TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız oncelikle bu siteyi kuran ve yasatan kisilere sonsuz sevgi saygi ve tesekkurlerimi bildiriyorum.bu siteye girdigim ilk gunden itibaren sitenin adi gibi "HAYATIM DEGISTI". ego ve sucluluk scriptlerini dinleyeli nerdeyse 1 ay oldu soylenildigi gibi olumsuzluklar karsisinda asla pes etmiyorum kendine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi

TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2008, 02:54 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

oncelikle bu siteyi kuran ve yasatan kisilere sonsuz sevgi saygi ve tesekkurlerimi bildiriyorum.bu siteye girdigim ilk gunden itibaren sitenin adi gibi "HAYATIM DEGISTI".

ego ve sucluluk scriptlerini dinleyeli nerdeyse 1 ay oldu soylenildigi gibi olumsuzluklar karsisinda asla pes etmiyorum kendine guvenim eskisine gore cok cok daha fazla fakat telkinlere basladigimdan beri onemli bir probleme sahit oldum.telkinlere ilk basladigim hafta bir baktim cevremdekiler beni resmen dudukluyor isyerimde bi ton yanlislik var kimse mudehale etmiyor yani acikcasi onceden goremedigim bi suru ayrintiyi farketmeye ve ilk basta dir dir etmeye daha sonrada problemin kaynagi kimdeyse takir takir tartismaya basladim.acikcasi herkez benden cekinmeye basladi cunku kimse baskalarinin hatalarini apacik farkedip onlari uyarmak taraftari degil.(cekiniyorlarda diyebiliriz)problem suki bu tartismalardan sonra asiri yuklenme neticesindemi bilinmez telkinlere karsi bir direnc hissetmeye basladim.

sanki bilincaltim telkinleri kabul etmemek icin daha fazla problem yasamamak icin telkinleri disliyormus gibi hissediyorum.bu kadar tartisma bunyeye ters geldi diyebilirim. .telkinlere basladigimda kendime olan guven notum 30 sa ilk hafta bu 100 e cikti fakat o kadar tartismadan sonra bu 70 e indi diyebilirim.

benim sizlere sormak istedigim telkinlere baslamadan once dineleyebilecegimiz direnc olusumunu kirabilecek bir telkin yapilabilirmi?bu telkini dinledikten sonra telkinler hic bir direncle karsilasmadan hooop bilincaltinda. boyle birsey mumkunmu?

saygilar...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 11:09 AM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

merhabalar ..

subliminal sistem zaten bilinçli dirençlerimize karşı geliştirilmiş en etkli yol.. super

sizin bahsettiğiniz hiç bir sıkıntı içerisine girmeden değişimin kendiliğinden olması..

buradaki telkinlerle ortalama olarak %70-80 civarında ki dirençlerinizin farkında bile olmuyorsunuz..

neden direnir tepki gösteririz..

bu soruyu biraz açarsak..

diyelimki ortada bir kırmızı elma var.. bu elmayı çocukluğunuzdan itibaren beyaz olarak tanıdınız..

bilinçaltınızda bunun kodu beyaz elma..
aslında o gerçekte kırmızı bir elma..

bilinçaltınız telkinler ile elmanın kırmızılığını size anatırken ..
var olan beyaz kod savunmaya geçiyor yerini bırakmamak için..
ve beyazlığı kanıtlayacak doneleri size sunmaya başlıyor..

bunlar önce hatıralar olarak karşınıza çıkar..
yada rüyalarınzda kocaman dev beyaz elma ben beyazım diye sizi kovalar..
birden bire etrafınızdaki herkes beyaz elma avukatı olur..

arada kırmızının ne olduğunu bilen renk ustalarıyla karşılaşınca doğru yolda olduğunuz güveninizi yaşasanızda..
bilinçaltındaki bu çekişmenin durumu.. baş ağrısı mide bulantısı içsel sıkıntı olarak bedeninize yansır geçici bir süre..
ama hiç geçmeyecek gibi gelir beyaz kodun ısrarlarıyla..

ve hala pes etmemiş devam ediyorsanız gözlerinizle kırmızıyı görmeye başladığınızda içsel ve dışsal olarak gerçek huzuru yakalarsınız..

bu basit bir örnek olsada duygularımızı düşüncelerimizi inandıklarımızı incelediğimizde;
bilinçaltımızın derinliklerinde aileden .. toplumdan.. üstünede kendi eklediklerimizden oluşan o kadar çok yanlış kod vardır ki..

tıpkı işyerinizdekileri farkettiğiniz gibi bir süre sonra kendinizdekileride farkederek kökten değişikliklere imza atacaksınız..

buradaki mücadele eski ile yeni arasında.. kendi içinizde .. bunu tamamen ortadan kaldırmak bir noktadan sonra sizin elinize..
nasıl ki işyerinizde insanlara doğruyu göstermek için tepki vermeniz gerekiyorsa içinizdeki mücadelede bunun benzeri..
tepkiler olacak ki etkiler ortaya çıksın.. bu noktada önemli olan verdiğiniz tepkiler..

yeni yürümeyi öğrenen çocuklarda keşke hiç düşmeden tek seferde dengeli bir şekilde yürüyebilseler..
ama yeni bir bilgiyi öğrenmek için her zaman biraz emek gerekir..
bu emek sayesinde düşsekte tekrar ayağa kalktığımızda başaracağımıza inanır
eski hatalarımızı avantaja çeviriririz.. elimizde olan bu süreci keyifli hale getirecek uygulamalarda bulunmaktır..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 03:20 AM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

sevgili shamanic bundan daha guzel anlatilamazdi.cok tesekkur ediyorum. 96

bendeki asil en onemli gelismeyide soylemek istiyorum ne kadar problem yasarsam yasayayim asla depresif bir hale donusmuyor.sadece olaylari ,kisilerin ne yapmaya calistigini dusunuyorum neden sunu yaptim , keske sunu soylemeseydim ,o neden beni yanlis anladi gibi kendimi suclayici seyler aklimin ucundan dahi gecmiyor.

bir soru daha sormak istiyorum farkindaligimi arttirmak icin hangi telkine onem vermeliyim?farkindalik bence ayni isi yapan cok basarili bir kisiyle siradan bir kisinin arasindaki en onemli fark.
berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 03:04 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

<center></center>
bendeki asil en onemli gelismeyide soylemek istiyorum ne kadar problem yasarsam yasayayim asla depresif bir hale donusmuyor.sadece olaylari ,kisilerin ne yapmaya calistigini dusunuyorum neden sunu yaptim , keske sunu soylemeseydim ,o neden beni yanlis anladi gibi&#160; kendimi suclayici seyler aklimin ucundan dahi gecmiyor.

kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 03:07 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

alıntının nasıl yapıldığını bilemedim karmaşık olmadı umarım.ber sana aynen katılıyorum.bu değişimler bendede oldu.
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 03:09 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

ben 25 gündür suçluluk ve ego dinliyorum artık değiştirsemmi ne eklememi tavsiye edersiniz.acil cevap yazın lütfen hemen dinleyeyim.
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 11:10 AM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

merhabalar...

farkındalığımızın düşük olmasının en büyük sebeplerinden birisi sürekli geçmişla yada gelecek ile uğraşıyor olmamızdan kaynaklı..

genel olarak telkinlerin ortaya çıkardığı etkilerden biriside anda yaşama hissidir..
geçmişle hesaplar kapatılır.. gelecepe güvenle bakılır ve şimdinin değeri anlaşılır..
bu olgu genişledikçe farkındalığınızda kendiliğinden artacaktır..
hızlandırmak için meditasyon çalışmaları yapmanızı tavsiye ederim..

kyiğit cim suçluluk telkini dönem dönem dinlemek üzere listenden çıkart istersen..
örneğin hafta bir iki gün dinleyecek şekilde.. kendine güven ve ertelemeyi bırak telkini ekle..
kendine güven ve ego listende daima sabit kalsın..

bir hafta sonra ihtiyacına göre diğer telkinleri yavaş yavaş ekleyebilirsin..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 07:47 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disappear is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

yazı için teşekkürler gayet anlaşılır ve sorulara cevap veriyor...

bende yaklaşık 2 haftadır dinliyorum..karın ağrısı hala yaşıyorum.. 2 gecedırde ardarda uyku halındeyken bacagıma kramp girdi.. bu okadar sorun olmasada karın agrısı korkutuyor..yınede devam edıyorum dınlemeye..
disappear isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2008, 07:09 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

bunun için ayrca bir telkine ihtiyaç olduğunu sanmıyorum..
telkinlerin etki etmesi dinlenme süresine ve tekrar çokluğuna bağlı...bu da zaman isteyen birşey..yani biraz sabırlı olmaktan ve devam etmekten başka çare yok..yılların birikimini birkaç gün içinde yoketmeyi beklemeyin..
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN?

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz TELKINLERE KARSI DIRENCI KIRAN YENI BIR TELKIN? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız oncelikle bu siteyi kuran ve yasatan kisilere sonsuz sevgi saygi ve tesekkurlerimi bildiriyorum.bu siteye girdigim ilk gunden itibaren sitenin adi gibi "HAYATIM DEGISTI". ego ve sucluluk scriptlerini dinleyeli nerdeyse 1 ay oldu soylenildigi gibi olumsuzluklar karsisinda asla pes etmiyorum kendine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.