Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa > Öneri ve İstekleriniz

Uyarılar

Sitenin durumunu konuşalım.

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Sitenin durumunu konuşalım. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam dostlar. Üzülerek görüyorum ki site reklamcılardan geçilmiyor. Bu site kişisel gelişim camiasının en köklü ve en kaliteli bilgi bankasıydı bir zamanlar lakin şu bakımsızlık beni endişelendiriyor. Belli ki Atakan Bey siteyle eskisi kadar alakadar olamıyor ancak en azında forumun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Arama butonu kullanan kaç kişiyiz?
Sık kullanıyorum. 2 33.33%
Hiç kullanmadım. 1 16.67%
1-2 kere kullandım. 3 50.00%
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Sitenin durumunu konuşalım.

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2014, 02:01 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Sitenin durumunu konuşalım.

Selam dostlar. Üzülerek görüyorum ki site reklamcılardan geçilmiyor. Bu site kişisel gelişim camiasının en köklü ve en kaliteli bilgi bankasıydı bir zamanlar lakin şu bakımsızlık beni endişelendiriyor. Belli ki Atakan Bey siteyle eskisi kadar alakadar olamıyor ancak en azında forumun yönetici sayısı arttırılarak bir nebze önlem alınabilir. Ben de uzun yıllardır sessiz bir üye olarak usul usul otururken şimdi içim elvermiyor ve daha fazla katılım göstermeye çalışıyorum. Eskiden bir çok bilgili üye vardı ki bir çoğu artık kendi forumlarını kurdular ve hatta paylaşım yapmayanları foruma dahi sokmuyorlar. Bu kadar katı olalım demiyorum ancak şu reklamcıları ve merhaba yazıp bir daha uğramayanları bir temizlesek. Yönetici arkadaşlara ricamdır bu konuya biraz eğilelim ve çözüm bulmaya çalışalım lütfen.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2014, 09:35 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2014
Mesajlar: 3
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yagmurkız is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

reklam konusunda çok çok katılıyorum, ulaşmak istediğim bilgiye ulaşmak gerçekten yorucu. bir çok insan bunalıp çıkıyordur eminim. dünden beri forumun her yerine girdim ancak telkinleri bulamadım. sadece müzik dosyaları var. cevap da alamadım.
yagmurkız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2014, 09:51 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Alt başlıklardan istediğiniz telkini indirebilirsiniz. Subliminal telkinler yapısı itibariyle sadece müzik duyacağınız şekilde hazırlanır.
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2014, 10:46 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Re: Sitenin durumunu konuşalım.

Bu siteye ilk üye olduğum zamanlar her kategoride ayrı bir şaşırır , bir sürü bilgi edinirdim forumda dolaşmaktan zevk alıyordum eğlenceliydi şimdi çok fazla bir düşüş var kim istemez forumlarda etkinlikler yapılsın aktif olsun her gün yeni şeyler öğrenelim umarım bir gün eski formunu yakalar ben elimden geldiğinde bu forumdayım sevgiylee
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2014, 03:14 PM   #5 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Konuşalım daha önce pek çok kereler yaptığımız gibi çözüldü sorunlar hayır. Daha da kötüye gidiyor. İnsanlar bir merhaba diyor ve telkinleri indirip dinlemeye bile devam etmeden gidiyor forumdan. Forum kültürü her gün olmasa bile en azından hafta da bir iki gün belli zamanlarda açıp okumayı gerektirir yanlış mıyım?

Paylaşım yapmak içimden gelmiyor çünkü okuyup, zahmet edip teşekkür butonunu bile kullanmıyor insanlar.

Tek kişinin ya da beş kişinin yapacağı şey değil. Bir etkinlik yapıyoruz 5 kişi zar zor katılıyor.

Diyelim ki 5 tane moderatör alındı foruma ve her gün 3-5 konu paylaşım yapıyorlar. -Ki bence yönetici olmaya aday bile yok forumda. Ya da teklif edilenler de bu işi kabul etmiyor.- Peki kim okuyacak bu paylaşılanları?

İnsanlar okumuyor ya da artık forum okumuyor. En temel sıkıntı okuma eksikliği hep diyorum. Hp bol bol okumalarını tavsiye ediyorum insanlara ama artık sosyal medya siteleri yüzünden okuduğumuz şeyler 1 kaç sayfayı geçmiyor.

En son ne zaman bir kitap okudunuz. Ya da buraya izlediğiniz bir film veya bir video veya bir program ya da kitap hakkında kişisel görüşlerinizi yazdınız. Aslında 10-15 kişinin aktif paylaşımcı üye olması bir forumu şenlendirmeye yeter. İlla bilgili olmak da gerekmez. Hayatı farkındalıkla izleyebilen biri sıradan hayat ile ilgili ya da hayatı ile ilgili paylaşım yaptığında o bizler için değerlidir. Deneyimdir.

O yüzden içimden bu başlığa cevap yazmak bile gelmiyor. Hala giriyorum. Başlıklara bakıyorum. Hiç bir şey öğrenmiyorum. Eskiden çok şey öğrendiğim forum artık sadece benim için bir görev yeri. Günlüğüm de istediğim zaman paylaşım yaptığım kendime özel bir alan. Kimse okumasa bile kendim için yazıyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2014, 10:56 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Sweeet her söylediğine aynen katılıyorum. Küçük bir ekleme de ben yapmak istiyorum. Sitenin konu itibariyle doygunluğa ulaşması da durgunluğun bir sebebi olabilir diye düşünüyorum. Burada üyelerin forumu sahiplenmesi ve foruma katılımı ile yeniden hareketli günler görebiliriz. Nitekim şu an bile neredeyse 300 kişi forumu inceliyor. Benim asıl şikayetim ise foruma her canı isteyenin istediği şeyi yazıp çıkması. Reklamlar reklamlar reklamlar. Bazı kurallar konulması taraftarıyım.

Örnek:
Telkinleri indirebilmek için belli mesaj sayısını aşmak.
Merhaba deyip belli bir süre uğramayanların üyeliğinin sonlandırılması ve mesajlarının çöp kutusuna yollanması.
Forumda özel bölümlerin oluşturulup içeriği görmek için mesaj sınırlaması getirilmesi.
Açıldığı bölüm ile ilgisi alakası olmayan mesajların ya çöp kutusuna ya da uygun başlığa taşınması ve sık tekrar yapan kişilerin uyarılması.
Reklam içerikli mesajların tamamen kaldırılıp üyelerin banlanması.

Daha bir çok eksik var tabi ve bunların tek kişiyle de organize edilmesi mümkün görünmüyor. Foruma fayda sağlamış, ahalide olumlu intiba bırakmış ve forum konusunda deneyimli bir kaç arkadaşa ihtiyacımız var. Burada Atakan Bey ile aktif olarak görebildiğim tek admin olarak sana iş düşüyor.

Ben de sitenin sessiz müdavimlerinden biriyken açıkçası şu haline üzüldüğümü belirtmek isterim ve artık daha aktif şekilde ve dilim döndüğünce katılımda bulunmaya çalışıyorum. Hatta kafamda birkaç projem oluştu bile. Öğrendiklerimin çoğunu bu site vesilesiyle öğrendiğim için ahde vefa diyerek tüm çalışmalarımı burada paylaşmak eksikleri fazlalarını bu forumda tartışarak bulmak istiyorum.

Eksik yanlış söylediğim bir şey varsa affola.
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2014, 11:30 PM   #7 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Ben merhaba diyen 10 kişinin 9una cevap vermiyorum . çünkü bir daha girmiyorlar . Bana kalsa merhaba kısmını komple kaldırmak lazım .

-Paylaşım yapılmıyor diye şikayet ediyorsunuz ancak siz ne kadar paylaşım yaptınız ?
-Hiç kimse şimdiye kadar şu sitenin durumundan memnun olmadı .
-Eğer dedikleriniz yapılırsa herkes mesaj sayısını arttırmak için herşeye alakasız yorumlar yapmaya başlar .

Herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendini değiştirmek istemez diye boşuna dememişler . Ben her gün defalarca (en az 20 kez) siteye giriyorum . her zaman en fazla 3 kişi online . yazalım da kime yazalım yada kime paylaşalım . ayrıca telkin indirip gidebilirler bence bu durumda bir sakınca yok .

Geçen gün bir konu açtım . Neydik ne olduk muydu başlığını bile unuttum . mesela kimse cevap yazmadı . halbuki heyecanlıydım . aktiflik bekliyordum . hevesim kaçtı .
*Saygılar .
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2014, 01:02 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Bende bu sitenin uzuuun süredir sessiz müdavimi olarak bir şey eklemek isterim. Bu sitedeki durgunluk, birilerini gelip gitmesi, bir daha gelmemesi bence normal. Her sitenin işleyen bir dinamiği yapısı var. Bazen yavaş bazen hızlı. Sanmayın ki sadece bu sitede durgunluk var çoğu kişisel gelişim siteleri neredeyse olduğu gibi duruyo hatta paylaşımsızlıktan kapalı. Bu site günlük haber yapan bir site değil ki Adı üstünde İnsanın gelişimini işliyoruz burada. Ve her insan aynı derecede gelişemez. Buna bağlı olduğundan ben bu hızı normal sayıyorum. Kitap okuması, hayatında bişileri farkedip bunu farkındalık olarak anlayıp idrak etmesi vs.. vs.. bu durumlar zaten insanın en zorlandığı ve zamanını alan konular. Kaldı ki çevresel sorunu da olabilir her zaman internete girmeyebilir. Sadece bir merhaba diyip ya da derdini anlatıp bir daha da gelemeyebilir. Ben bunu bir sorun olarak görmüyorum. Elbetteki site için her zaman bişiler yapılmalı, geliştirilmeli, yenilikler yapılmalı, bişiler paylaşılmalı, etkinlik düzenlenmeli daha bir sürü şey. Ama her zaman bir aktiflik beklemek yada katılım sağlanması biraz zor olacaktır. Belirli ya da sadece bu iş için görevli kişiler gün boyu girip aktiflik sağlayabilirler sadece bunun için yapabilir. Hiç bir üyeden bunu bekleyemeyiz. Arkadaşlar gelir kendine uygun olanı, merak ettiği konuyu açar okur ve gider. Ben bu siteyi bir kütüphane olarak düşünmüşümdür hep. Girmesemde bu site her zaman var ve ben bu konularla ilgili ne arasam bulabileceğim bir bilgi kaynağı olarak düşünmüşümdür. Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama insana odaklı bir site de bu durum normal gibi geliyor bana. Benim naçizane fikrim budur.
murata3442 likes this.
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2014, 06:20 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Hedef alarak çözüm üretilmeyeceğini hatırlatıp ilaveler yapmaya devam edeyim. Yukarıda arkadaşımızın bahsettigi gibi bu forum benim için de bir kütüphane ve ben okumaktan büyük keyif alıyorum. Lakin site sahibinin ilgilenmemesi, yeterli sayıda forum yönetimi konusunda deneyimli katılımcının olmaması forumun içerik kalitesini düşürüyor ve daha da düşecektir. Niyetim bunun önlenmesi için benim veya sizlerin neler yapabileceğini konuşmak ve çözüm üretmek. Forumun ihtiyaçlarının belirlenip bir netice elde edebilmek. Misal telefondan yazmaya çalışıyorum şu an ve mobil bir uygulamanın eksikliğini hissediyorum. Sweeet arkadaşım admin olarak neler ne kadar mümkün ne kadar değil bizi aydınlatırsa önerilerimizi o çerçevede değerlendirilir ve harekete geçeriz.
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2014, 11:11 PM   #10 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Alıntı:
Sitenin konu itibariyle doygunluğa ulaşması da durgunluğun bir sebebi olabilir diye düşünüyorum.
Bu sorun değil yeni gelen üyelerin sessizliği sorun ya da telkin indirip saçma sapan sorularını forumu karıştırmadan sormaları. Bence bu üyelere tavır alalım. Şahsen defalarca dile getirmişimdir. Telkinleri nasıl dinlemek gerektiği ile ilgili benim çok az mesajımı sorumu görürsünüz forumdaa çünkü bu konular defalarca konuşulmuş ve konuşuldu.

Alıntı:
Burada üyelerin forumu sahiplenmesi ve foruma katılımı ile yeniden hareketli günler görebiliriz. Nitekim şu an bile neredeyse 300 kişi forumu inceliyor. Benim asıl şikayetim ise foruma her canı isteyenin istediği şeyi yazıp çıkması. Reklamlar reklamlar reklamlar. Bazı kurallar konulması taraftarıyım.
Bir çok reklamı görür görmez siliyorum ki. Sadece geçen gün flood tarzı mesajlara karşı kötü polis olmadım ama onları da istediğim an silip üyeyi uyarı tekrarı dahilinde banlayabilirim.

Alıntı:
Örnek:
Telkinleri indirebilmek için belli mesaj sayısını aşmak.
Merhaba deyip belli bir süre uğramayanların üyeliğinin sonlandırılması ve mesajlarının çöp kutusuna yollanması.
Forumda özel bölümlerin oluşturulup içeriği görmek için mesaj sınırlaması getirilmesi.
Açıldığı bölüm ile ilgisi alakası olmayan mesajların ya çöp kutusuna ya da uygun başlığa taşınması ve sık tekrar yapan kişilerin uyarılması.
Reklam içerikli mesajların tamamen kaldırılıp üyelerin banlanması.
Güzel öneriler. Ama dediğin odeneyimli arkadaşlardan kim var burada 1 elin parmağını geçmez. Hepsini mod yapsak hoş geldiniz modlar klübü. :p

Projelerinize açığız tabi ki.

Belki face deki sayfalarda yeni başlıkların veya güncelleğimiz eski başlıkların linkleri paylaşılabilir. Katılımın artması için.

Mobil uygulama eksikliği de dikkat edilmesi gereken bir konu.

Tabi site doktoru yani tasarımcısı ile de alakalı şeyler var. Biz teknik konularla uğraşmıyoruz pek. Kaldı ki benim adımın altında admin yazmasına rağmen yetkilerim kısıtlı. Yine asıl iş bende değil. Yine site sahibinin sorumluluklarını ben üstlenemem. Bilemiyorum. Çekip gidesim bile var bazen dile getiriyorum yakın arkadaşlarla konuşurken.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sitenin durumunu konuşalım.

Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Sitenin durumunu konuşalım. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam dostlar. Üzülerek görüyorum ki site reklamcılardan geçilmiyor. Bu site kişisel gelişim camiasının en köklü ve en kaliteli bilgi bankasıydı bir zamanlar lakin şu bakımsızlık beni endişelendiriyor. Belli ki Atakan Bey siteyle eskisi kadar alakadar olamıyor ancak en azında forumun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.