![]() |
Moderatör Dikkatine merhaba, site yöneticilerine sesleniyorum bi kaç yerden daha msj attım ama ne yazıkki pek tınlanmıyorum böyle önemli bir konuda.Sitenize üyeyim ve aktif kullanıyorum çeşitli yazıları konu açıyorum fln fakat bgn tesadüf eseri Google a kendi adımı yazdım ve çat die ilk sırada ben çıktım sizin siteniz ne yapıyosam ne yazıyosam bütün türkiyeye açık kabak gibi hemde.ben böyle bir şey istemiyorum.sitenizin gizlilik bölümü fln da yok yada var ben bulamadım çünkü porfil ayarları oldukça karışık anlaşılması güç.sitenizi seviyorum ve her gün giriyorum ama bgn bunu görünce düşüncelerim biraz değişti site içinde gören görüyo ztn googla yayınlanmasının bir anlamı yok bu konu hakkında lütfen ama lütfen dikkatli olunmasını rica ediyorum.ya gizlilik olayını bana anlatın onu yapayım yada üyelikten çıkmak istiyorum.onuda bulamadım gerçi ama lütfen bu msjımı dikkatte alınsınnn |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! bende aradım herhangi bişi çıkmadı benimle ilgili :S |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Çıkıyor evet ama bunun ne sakıncası olabilir ki? Sonuçta nick kullanıyorsun ve seni tanıyanlar bununla tanımıyor ki? |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! benim nickimden okadar çok varki çıksa bile görmem imkansız ondan çıkmadı sanırım ahuahau :) |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Alıntı:
goolge çıkan nikim değil ztn sorunda bu...hem nick olsa bile benim için sakıncası var.herkesin düşüncesi kendine bu da benim düşüncem istemiyorum googla adım yazılınca ilk sırada çıkmak bu benim tercihim...!!! |
|
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! arkadaşın bahsettiği link bu ben o yazıyı yazdığında okumuştum ismini yazması ilginç gelmişti bu linkteki ismi silerseniz, sorun çözülür... http://www.hayatimdegisti.com/forum/784155-post1.html |
|
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Arkadaşlar sorun benim sorunum. Gerilen benim ve bu msjı site yöneticileri okusun diye yazdım ama onlar haricinde herkes tepkiyle cvp yazmış. Tamam cvp yazıyorsunuzda bu gereksiz tepki neye onu anlamadım ben. |
internetle web tarayıcılarıyla ilgili pek bilginiz yok sanırım o yüzden böyle yanlış anlama oldu, site isminizi yayınlamıyor, bu sitede varolan milyonlarca kelimeden hangisini aratırsanız, google hepsini bulur, aranan kelime isminiz gibi internette çok bulunmayan bir şeyse, ilk sayfada isminizi verir google, bu siteyle alakası yok, iyi yıllar şimdiden. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM. |