![]() |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Alıntı:
Teşekkür ederim ama bu siteyle alakası olduğunu idda edecek kadar bilgim var.diğer üye olunan internet sitelerinde ayrı olarak web de yayınlanmasın die ikonlar oluyor.bunda da var diye düşündüm.ve bu güne kadar üyesi olduğum hiçbir sitede adım kesinlikle çıkmıyordu gerçek adımı kullanmama rağmen .hemde ilk sırada yani.kesinlikle çıkmıyordu neden burda ilk defa kullandığım ismim googleda çıkıyor.en azından gizlilik ayarları olsun ve benim kendi tercihim olsun yayınlanığ yayınlanması.ayrıca bende dijital bir firmada çalışıyorum ve çalıştığım yerde bu siteye benzer bir sürü site yapıyor arkadaşlarım ama hiçbirinde böyel bişey olmuyor.sizin dediğinizide onlara sordum gerçekten böylemi diye alakası olmadığını gizlilikle alakası olduğunu söylediler .yine bu siteyle alakası olduğunu düşünüyorum.ve eğer bu siteye güvenip rahat rahat kullanıp adımı da yazmaya hakkım var sonuçta ama ben her adımı kullandığım şeyde bu şekilde googla çıkmasını ilk defa duyuyorum.açıkçası |
Ama gizlilikle ilgili diyebileceğim bir şey yok , senin gizlenmek istediğin insanlar pekala üye olup yine de okunmasını istemediğin yazılarını okuyabilirler . Sadece biraz sakin ol ve sakin düşün, madem bir sorun var ne yapılabilir? |
|
Teşekkür ederim. Pardon ama benim için sakıncalı olan bir şeye nasıl farklı gözle bakmamı bekliyosunuz ki.hangi farklı göz yani onu anlamadım .??? ben sakinim zaten. tepkili olan tepkili msj lar.ayrıca bana atılan msj larda cvp olarak yardım için tşk diye mutlaka belirtmişimdir.ne sakıncası olup olmadığı hakkıda beni ilgilendirir.kimseyi ilgilendirmez kimsede buşekilde bana bişey diyemez.kimsenin benim düşüncemle aynısıı olması hakkında bir iddamda olmadı ayrıca tam aksi kendi düşüncem ve tercihim diyede belirttim.insanalrında bana yardımcı olmaya çalıştıklarının farkındayım ve farkında olduğum içinde nasıl yapılması hakkında bi cvp yazdım...!!! Benim tepkim bu site'ye... ayrıca ben bu konuyu açarken de yardım istemek için yazdım.yani bana şu anda sakin olurmusun lütfen.farkına varamadığın insanların sana yardım etmek istemesi diye bi msjı hakkediğimi düşünmüyorum :=))) |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Yazılan cvplar. bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Çıkıyor evet ama bunun ne sakıncası olabilir ki? Sonuçta nick kullanıyorsun ve seni tanıyanlar bununla tanımıyor ki? smyrna1 arkadaşın bahsettiği link bu ben o yazıyı yazdığında okumuştum ismini yazması ilginç gelmişti bu linkteki ismi silerseniz, sorun çözülür... http://www.hayatimdegisti.com/forum/784155-post1.html yani ben yardım için bi konu açıyorum bana gelen cvplar bunlar.peki farkındalıktan farklı gözden bakmakdan bahsediyosunuz ozaman sizde benimg özümle bakın nasıl algılıyosunuz. şunu söylemeliyim ki sakıncası olup olmamasıda.konu açarken adımı yazıp yazmamda beni ilgilendirir beğenirseniz beğenirsiniz beğenmezseniz beğenmezsiniz.bunun için sagı da duyarım.bana yazıklarınızı önce bi okuyun sonra bana savunma yapmayaı denerseniz daha yapıcı oluruz emin olun. Yine tekrar yazayım yazdıklarım okunmuyo galiba cvplarınız için tekrardan teşekkürler...!!! |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! muhtemelen zaten biliyorsundur ama yinde belirtmekte fayda var konu moderatörlerin ilgi alanına girmiyor doğrudan web yönetimi ve webmaster ile ilgili moderatörlerin site tasarımı ve yapısı ile ilgili değişiklik yapabilme veya yeni bir uygulama ekleyebilme yetkisi yok. |
Cevap: !!!!!!! MODERATÖR DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!! Merhabalar, Öncelikle herkes yazılı iletişimde kullandığı kelimelere dikkat ederse yanlış anlaşılmalar meydana gelmez. Ardından büyük harf yazımı yasaktır. Buna da dikkat edilirse sevinirim. Bana bu tür bir sebeple ulaşılmadı. Eğer böyle bir bildirim alsaydım özel mesaj yoluyla yardımcı olmaya çalışırdım. Hangi arkadaşlarımıza ulaştığınızı bilemiyorum. Ancak tınlanmamak gibi bir durum söz konusu olamaz. Muhtemelen görmemişlerdir. Zaten bu konu forum içinde tartışılacak bir konu değil. Dolayısıyla kendi mesajımdan sonra konuyu kilitleyeceğimi de bildireyim. Eğer isminizi herhangi bir mesajınızda kullandıysanız ilgili mesajı bildirerek silinmesini talep edebilirsiniz ki adınızı da kendiniz açtığınız konuda defalarca yazmışsınız. Şimdi sildim adınızı. Başka bir yerde yine yazdıysanız bilemiyorum. Kendine bakmalı insan biraz da... Google a biz eklemiyoruz sonuçta. Bir de bu kadar rahatsız oluyorsanız isminizi bir daha konu içlerine yazmazsanız sevinirim. Böylece kimseyi de suçlamazsınız. Forumumuz herkese açıktır çünkü. Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |