![]() |
Forum Radyosu Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden |
Cevap: Forum Radyosu güzel olurdu degişik bi fikir gercekten |
Cevap: Forum Radyosu evet en azından birbimize sesimizi duyururak daha sıcak bir ailemsi ortam oluştururuz:) |
Cevap: Forum Radyosu özlem hanım cumartesi geceleri kuantum ve isim analizi yapıyor onu sitedenbir çok kişi dinliyor duyurduğu zaman..ama radyo başlı başına bir iş..bende kuantumla ilgili radyo ve televizyondaki yayınların artmasının çok iyi olacağı fikrindeyim..radyo olmasada birileri bir kaç saat yayın yapsada olur diye düşünüyorum.. biz istiyelim ..gerçekleşir belki.. |
Cevap: Forum Radyosu Ya şöyle yapabiliriz aslında mesala yayın almak isteyenler yönetim aracılığyla yayın alır program hemsohbet hem şarkı müzik tadında gider.. Sonra hoşlandığımız yazı şiirleri konuları tartışırız.. Bencede istersek olur:) |
Cevap: Forum Radyosu bir şehirdeki radyoyla anlaşmak lazım ve bu radyonun yerel bir radyo olmaması lazım..msn gruba gelirseniz oradan daha net fikir alışverişi yapabiliriz.. |
Cevap: Forum Radyosu ms gruba nasıl gelivercem:) |
Cevap: Forum Radyosu Alıntı:
|
Cevap: Forum Radyosu ben bugün Atakan beyden olumlu olarak sonuç aldım.zannedildiği kadar zor değilmiş ..bende öyle zannediyordum.ama form sahiplerinin bu konu hakkında bilgileri varmış.şmdi yapmamız gerekn ne bilmiyorum ama Atakan bey heralde yapar birşeyler şimdi..ayrıca yapabileceğim her ne olursa olsun bende yapmaya hazırım.. |
Cevap: Forum Radyosu Emeğin çok geçti canım teşekkür ederim.. Saolun desteğini için arkadaşlar sizlerde.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM. |