![]() |
Forum Radyosu Forumumuza ait bir radyomuz olsa:)tşkr şimdiden |
Cevap: Forum Radyosu güzel olurdu degişik bi fikir gercekten |
Cevap: Forum Radyosu evet en azından birbimize sesimizi duyururak daha sıcak bir ailemsi ortam oluştururuz:) |
Cevap: Forum Radyosu özlem hanım cumartesi geceleri kuantum ve isim analizi yapıyor onu sitedenbir çok kişi dinliyor duyurduğu zaman..ama radyo başlı başına bir iş..bende kuantumla ilgili radyo ve televizyondaki yayınların artmasının çok iyi olacağı fikrindeyim..radyo olmasada birileri bir kaç saat yayın yapsada olur diye düşünüyorum.. biz istiyelim ..gerçekleşir belki.. |
Cevap: Forum Radyosu Ya şöyle yapabiliriz aslında mesala yayın almak isteyenler yönetim aracılığyla yayın alır program hemsohbet hem şarkı müzik tadında gider.. Sonra hoşlandığımız yazı şiirleri konuları tartışırız.. Bencede istersek olur:) |
Cevap: Forum Radyosu bir şehirdeki radyoyla anlaşmak lazım ve bu radyonun yerel bir radyo olmaması lazım..msn gruba gelirseniz oradan daha net fikir alışverişi yapabiliriz.. |
Cevap: Forum Radyosu ms gruba nasıl gelivercem:) |
Cevap: Forum Radyosu Alıntı:
|
Cevap: Forum Radyosu ben bugün Atakan beyden olumlu olarak sonuç aldım.zannedildiği kadar zor değilmiş ..bende öyle zannediyordum.ama form sahiplerinin bu konu hakkında bilgileri varmış.şmdi yapmamız gerekn ne bilmiyorum ama Atakan bey heralde yapar birşeyler şimdi..ayrıca yapabileceğim her ne olursa olsun bende yapmaya hazırım.. |
Cevap: Forum Radyosu Emeğin çok geçti canım teşekkür ederim.. Saolun desteğini için arkadaşlar sizlerde.. |
Cevap: Forum Radyosu zaten vardı sanıırm forumun radyosu?? Hatta dJ'i de Melodiss di sevincli Ama deforme oldu sonradan sanırım :D |
Cevap: Forum Radyosu Radyo çok zevkli çok keyifli bir uygulama olur forum için.En kısa zamanda bekliyoruz |
Cevap: Forum Radyosu hadi yapılsın artıkkkk...o kadar çok dinleyicisi olacak ki..tek endişem radyolar çok emek ister ..devamlı ilgi ister..biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız daa...bir yerlerden başlanmasını heycanla bekliyoruz.. |
Cevap: Forum Radyosu Bu konuda serverimiza programin kurulması için deneme yaptik ancak ilk deneme basarisiz oldu. Artik baska bir yontem deneyeceğiz yada disaridan alacağiz. |
Cevap: Forum Radyosu radyoda yayın yapma saatlerimi bile belirledim kafamda : ) yayın yapacam günü sabırsızlıkla beklemedeyim : ) |
Cevap: Forum Radyosu (:Heycanla bekleniyor |
Cevap: Forum Radyosu Herkes imgeleme yapsın radyo için :) |
Cevap: Forum Radyosu dj lik için sıraya girecek herkes ..reklam vermek içinde..:) o kadar güzel bir radyo olacak ki..msn gruptaki geyiklerden kim koruyacak onu bilmiyorum ama.. |
Cevap: Forum Radyosu radyo müdürlügüne adayim:) |
Cevap: Forum Radyosu Atakan bey radyoyla ilgili gelişmeler varmı acaba..sitede radyo isteyenlerin sayısını göreliim bakalımm...kimler radyo istiyorrr.. |
Cevap: Forum Radyosu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeen : ) |
Cevap: Forum Radyosu ben de istiyorum...:) hadi bakalım bekliyoruzzzz radyomuzuuuuu |
Cevap: Forum Radyosu muzikleri radyodan dinlemek... harikaa olur valla :) |
Cevap: Forum Radyosu Ben de sabırsızlanıyorum.happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 AM. |