Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/10601-hayatim-degisti-darulaceze-ziyareti.html)

pisimbat 04-07-2008 06:59 PM

Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti

Dün gece yatarken aklıma geldi buluşmalar yapıyoruz tanışıyor eğleniyoruz ,ama ben diyorum ki
istanbul Darülaceze ziyarete gitsek hem buluşma hem çok güzel bir ziyaret olur orda kimsesiz yaşlılarımızın ellerini öperiz kuru pasta yada bişiler götürürüz atakan organize eder eylül yada ekim gibi yapalım diyorum yada temmuz da olur bence katılımı en yüksek olması gereken durum bu olurdu .
Daha sonra çoçukesirgemeyurduna gidelim .
fikirleriniz nelerdir blook

Belgin ∞ 04-07-2008 07:01 PM

Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti

Ben varım art56art56
Harika olur gerçekten,aklına sağlık.

ametist 04-07-2008 07:07 PM

müthiş fikir alk78.süper olur ama bi hafta on gün falan sonra olsun,hemen olmasın lütfen mlk34.evet ya yicek bişeyler hazırlarız ,biraz da çiçek götürüz nası mutlu olurlar sevincli.hem bi güncük bile olsa birilerini mutlu ederiz hem de elimizdekilerin de değerinin daha çok farkına varırız .gidelim valla gulensmiley

hayalayaz 04-07-2008 07:10 PM

ben buradan nasıl destek olurum blmiyorum ama, buluruz bişeyler..fikir harika kiss3 art56art56

pisimbat 04-07-2008 07:33 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben varım art56art56
Harika olur gerçekten,aklına sağlık.

mersi
Alıntı:

kısmen(I'm deranged) Nickli Üyeden Alıntı
müthiş fikir alk78.süper olur ama bi hafta on gün falan sonra olsun,hemen olmasın lütfen mlk34.evet ya yicek bişeyler hazırlarız ,biraz da çiçek götürüz nası mutlu olurlar sevincli.hem bi güncük bile olsa birilerini mutlu ederiz hem de elimizdekilerin de değerinin daha çok farkına varırız .gidelim valla gulensmiley

mersi

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ben buradan nasıl destek olurum blmiyorum ama, buluruz bişeyler..fikir harika kiss3 art56art56

hayalcim ve suzzy de izmir ayağını oluşturup orda ziyaret edersiniz çok kişi olmak zorunda değil 3-5 2-3 kaç kişi olursa olsun önemli olan geçmişimizin ve geleceğimizin değerlerini bilmek hatırlamak

duru79 04-07-2008 08:11 PM

Çok güzel bir fikir Temmuz ayından sonra olursa bende gelirim. super

sanemce 04-07-2008 08:15 PM

bende varım bende varım sevincli çok güzel bir fikir gerçekten super

pisimbat 04-07-2008 08:53 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir fikir Temmuz ayından sonra olursa bende gelirim. super

mersi
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
bende varım bende varım sevincli çok güzel bir fikir gerçekten super

mersi

doğarken terkedilenler yaşlanınca bir köşeye bırakılanlar bizim onlara onların bizlere ihtiyacı var

insan olmak için bazı değerlerimizi korumalıyız diyorum dedim de

MalloryKnox 04-07-2008 09:02 PM

çok güzel bir fikir. hatta bu ziyaretleri sürekli hale de getirebiliriz. ayda bir yada 2 haftada bir yada ne kadar sık yapabilirsek. Belki her ziyarete herkes katılamaz ama en azından ziyaret eden arkadaşlarımız olur. Nasıl mutlu olurlar kim bilir gulensmiley

pisimbat 04-07-2008 09:11 PM

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir fikir. hatta bu ziyaretleri sürekli hale de getirebiliriz. ayda bir yada 2 haftada bir yada ne kadar sık yapabilirsek. Belki her ziyarete herkes katılamaz ama en azından ziyaret eden arkadaşlarımız olur. Nasıl mutlu olurlar kim bilir gulensmiley

katılıyorum hepimiz bulunduğumuz illerde bile ayda yada 2 ayda 1 ya huzurevine yada çoukesirgeme yurduna ziyaret etsek ne güzel olur ama özel olanlara değil devletinkilere

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM.