![]() |
Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Dün gece yatarken aklıma geldi buluşmalar yapıyoruz tanışıyor eğleniyoruz ,ama ben diyorum ki istanbul Darülaceze ziyarete gitsek hem buluşma hem çok güzel bir ziyaret olur orda kimsesiz yaşlılarımızın ellerini öperiz kuru pasta yada bişiler götürürüz atakan organize eder eylül yada ekim gibi yapalım diyorum yada temmuz da olur bence katılımı en yüksek olması gereken durum bu olurdu . Daha sonra çoçukesirgemeyurduna gidelim . fikirleriniz nelerdir blook |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Ben varım art56art56 Harika olur gerçekten,aklına sağlık. |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti müthiş fikir alk78.süper olur ama bi hafta on gün falan sonra olsun,hemen olmasın lütfen mlk34.evet ya yicek bişeyler hazırlarız ,biraz da çiçek götürüz nası mutlu olurlar sevincli.hem bi güncük bile olsa birilerini mutlu ederiz hem de elimizdekilerin de değerinin daha çok farkına varırız .gidelim valla gulensmiley |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti ben buradan nasıl destek olurum blmiyorum ama, buluruz bişeyler..fikir harika kiss3 art56art56 |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Çok güzel bir fikir Temmuz ayından sonra olursa bende gelirim. super |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti bende varım bende varım sevincli çok güzel bir fikir gerçekten super |
Alıntı:
doğarken terkedilenler yaşlanınca bir köşeye bırakılanlar bizim onlara onların bizlere ihtiyacı var insan olmak için bazı değerlerimizi korumalıyız diyorum dedim de |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti çok güzel bir fikir. hatta bu ziyaretleri sürekli hale de getirebiliriz. ayda bir yada 2 haftada bir yada ne kadar sık yapabilirsek. Belki her ziyarete herkes katılamaz ama en azından ziyaret eden arkadaşlarımız olur. Nasıl mutlu olurlar kim bilir gulensmiley |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM. |