![]() |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Alıntı:
pisicim düşünceli kardeşim benim...tebrik ediyorum seni bu hassasiyetinden dolayı.. super |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti bencede güzel bir fikir eminim onlarda bizim kadar mutlu olurlar ziyaret ettigimizde tabi birde ankaradakileri ayarlayabilicek biri olsa bende gitmeyi çok isterim smiliyface herkes dogustan sanslı olamıyo malesef biz elimizde böyle bir fırsat varken degerlendirelim ziyaret edelim çünkü yarın hangimiz onlardan biri olmıcamıza eminiz ki ben seve seve katılırım alk78 |
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Harika fikir alk78 fakat neden uygulamaya geçilmedi dusun |
Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Alıntı:
|
Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Canımcıııım seni forumun sosyal kelebeği ilan edicem. :)) Yerinde duramıyorsun maşallah kıpır kıpır. Fikir çok güzel de daha İstanbul buluşması yapamadık önce o planı gerçekleştirsek de sonra böyle bir organizasyon yapsak daha iyi olmaz mı? |
Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Alıntı:
Bu gidisle gorusemicezblook |
Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Sağlam bir günde soğuk geçirmeyen kapalı mekanlarda alternatif planlar yapmalı(Bu mevsimde kimse adaya sıcak bakamaz). Bir de yer olarak herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olmalı. Bir de katılım olmalı ya. Ama olmuyor. Sabret elbet bunun baharı da gelicek yazı da. Kimse istemiyor mu? İstanbul ahalisi? Yok mümkün mü ya İstanbul gibi kalabalık bir şehirde bu forum üyeleri az olsun. Yok olamaz bence. |
Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti Mersin'de yapacak olursanız gelelim ;) Ama hiç tanımadığım o kadar kişinin içinde utanırım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |