Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/)
-   -   Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/oneri-ve-istekleriniz/10601-hayatim-degisti-darulaceze-ziyareti.html)

suzzy 04-07-2008 10:15 PM

Ynt: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
hayalcim ve suzzy de izmir ayağını oluşturup orda ziyaret edersiniz çok kişi olmak zorunda değil 3-5 2-3 kaç kişi olursa olsun önemli olan geçmişimizin ve geleceğimizin değerlerini bilmek hatırlamak

uygun olduğum sürece bende izmir grubuna seve seve katılırım tabiiki... ttli3

pisicim düşünceli kardeşim benim...tebrik ediyorum seni bu hassasiyetinden dolayı.. super

ceren18 04-07-2008 11:14 PM

bencede güzel bir fikir eminim onlarda bizim kadar mutlu olurlar ziyaret ettigimizde tabi birde ankaradakileri ayarlayabilicek biri olsa bende gitmeyi çok isterim smiliyface herkes dogustan sanslı olamıyo malesef biz elimizde böyle bir fırsat varken degerlendirelim ziyaret edelim çünkü yarın hangimiz onlardan biri olmıcamıza eminiz ki ben seve seve katılırım alk78

pisimbat 04-07-2008 11:32 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
hayalcim ve suzzy de izmir ayağını oluşturup orda ziyaret edersiniz çok kişi olmak zorunda değil 3-5 2-3 kaç kişi olursa olsun önemli olan geçmişimizin ve geleceğimizin değerlerini bilmek hatırlamak

uygun olduğum sürece bende izmir grubuna seve seve katılırım tabiiki... ttli3

pisicim düşünceli kardeşim benim...tebrik ediyorum seni bu hassasiyetinden dolayı.. super

ben garip bir cat56 im işte naparsınız

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
bencede güzel bir fikir eminim onlarda bizim kadar mutlu olurlar ziyaret ettigimizde tabi birde ankaradakileri ayarlayabilicek biri olsa bende gitmeyi çok isterim smiliyface herkes dogustan sanslı olamıyo malesef biz elimizde böyle bir fırsat varken degerlendirelim ziyaret edelim çünkü yarın hangimiz onlardan biri olmıcamıza eminiz ki ben seve seve katılırım alk78

anlkara ayağıda toplaşsın bence kendi aranızda bir gün belirlersiniz

rasgavs 22-11-2008 04:52 PM

Harika fikir alk78 fakat neden uygulamaya geçilmedi dusun

azraist_24 25-10-2011 08:53 PM

Cevap: Hayatım değişti ''Darülaceze'' ziyareti

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63534)
Dün gece yatarken aklıma geldi buluşmalar yapıyoruz tanışıyor eğleniyoruz ,ama ben diyorum ki
istanbul Darülaceze ziyarete gitsek hem buluşma hem çok güzel bir ziyaret olur orda kimsesiz yaşlılarımızın ellerini öperiz kuru pasta yada bişiler götürürüz atakan organize eder eylül yada ekim gibi yapalım diyorum yada temmuz da olur bence katılımı en yüksek olması gereken durum bu olurdu .
Daha sonra çoçukesirgemeyurduna gidelim .
fikirleriniz nelerdir blook

Boyle birseyi bu aralar duzenlesek nasil olur?

sweeet 25-10-2011 09:55 PM

Canımcıııım seni forumun sosyal kelebeği ilan edicem. :)) Yerinde duramıyorsun maşallah kıpır kıpır. Fikir çok güzel de daha İstanbul buluşması yapamadık önce o planı gerçekleştirsek de sonra böyle bir organizasyon yapsak daha iyi olmaz mı?

azraist_24 25-10-2011 10:53 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809389)
Canımcıııım seni forumun sosyal kelebeği ilan edicem. :)) Yerinde duramıyorsun maşallah kıpır kıpır. Fikir çok güzel de daha İstanbul buluşması yapamadık önce o planı gerçekleştirsek de sonra böyle bir organizasyon yapsak daha iyi olmaz mı?

Istanbul bulusmasi hava soguk diye hep erteleniyor ammaağla2

Bu gidisle gorusemicezblook

sweeet 25-10-2011 10:59 PM

Sağlam bir günde soğuk geçirmeyen kapalı mekanlarda alternatif planlar yapmalı(Bu mevsimde kimse adaya sıcak bakamaz). Bir de yer olarak herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olmalı. Bir de katılım olmalı ya. Ama olmuyor. Sabret elbet bunun baharı da gelicek yazı da.

Kimse istemiyor mu? İstanbul ahalisi? Yok mümkün mü ya İstanbul gibi kalabalık bir şehirde bu forum üyeleri az olsun. Yok olamaz bence.

Janer 26-10-2011 07:27 PM

Mersin'de yapacak olursanız gelelim ;) Ama hiç tanımadığım o kadar kişinin içinde utanırım :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM.