Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Önemli Kararlar Verebilme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/onemli-kararlar-verebilme/)
-   -   değişik kararlar alıyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/onemli-kararlar-verebilme/13901-degisik-kararlar-aliyorum.html)

YESHAPPY 21-04-2012 10:30 PM

Cevap: değişik kararlar alıyorum

Huh huv! :) Tiyatroya yazılma kararımı 2008 de almışım ve 2011 de bunu yaptım. Niye bu kadar uzun sürdü? Arayış içindeydim ve sonunda karar verdim. Hiç de heyecanlanmadım oynarken, keyifliydi :) Nİye heyecanlanmadım? Tiyatro telkinini dinlemiştim çünkü:) Ama oyun sonunda selam vermeye çıkarken tansiyonum dengesini yitirdi az kaldı yere kapaklanıyodum :)
Şimdi de yıllardır yapmayı düşündüğüm, istediğim;ama bir türlü cesaret edemediğim bi atraksiyon yapmayı planlıyorum. Benim için büyük bi adım :)Gittim kursuna yazıldım. Hadi hayırlısı :) Yaptım olacak :):)Allah'ın izniyle inşallah. Sen yüzümü kara çıkarma Yarabbiiiiiim . Amiinn.

cansuyu 24-05-2012 09:58 PM

kesinlikle bende de aynı etkiyi yaptı...
sözettiğim için uzatmayacağım ancak içimde direnç gösteren bir baraj kapağı yıkılmış gibi hissediyorum..

işimi değiştirme kararımı kolay verebileceğimi sanmazdım.. ancak telkinleri dinlemeye başladıktan üç hafta sonra her gün gözlerimi odamda dolabımda gezdirir ve kişisel eşyalarımı toparlar oldum.. ancak çekim alanıma son hamleyi yaptığımda girdi bu değişiklik.. kızımın resmini masamdan özenle alıp yeni işyerimde masama koymak üzere eve getirdim.. ve ertesi sdabah sürpriz iş teklifi :))

YESHAPPY 25-05-2012 01:17 AM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824426)
kesinlikle bende de aynı etkiyi yaptı...
sözettiğim için uzatmayacağım ancak içimde direnç gösteren bir baraj kapağı yıkılmış gibi hissediyorum..

işimi değiştirme kararımı kolay verebileceğimi sanmazdım.. ancak telkinleri dinlemeye başladıktan üç hafta sonra her gün gözlerimi odamda dolabımda gezdirir ve kişisel eşyalarımı toparlar oldum.. ancak çekim alanıma son hamleyi yaptığımda girdi bu değişiklik.. kızımın resmini masamdan özenle alıp yeni işyerimde masama koymak üzere eve getirdim.. ve ertesi sdabah sürpriz iş teklifi :))

Super blissy

azraist_24 23-11-2012 09:35 PM

Ben de nerdeyse bugun 7 yillik isimden istifa ediyorudum bir an dusundum ve vazgectimm:))) wOOOWWW napiyorum ben ya dedim kendi kendime sakin ol kuzum:)

ceko_25 23-11-2012 10:12 PM

aynı durumu haftada 1 gün bende yaşıyorum nedense hala alışamadım çok sinirlendigim bazı günler var ve genelde salı günleri

azraist_24 23-11-2012 10:13 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833780)
aynı durumu haftada 1 gün bende yaşıyorum nedense hala alışamadım çok sinirlendigim bazı günler var ve genelde salı günleri

Neden ozellikle SALI gunleri ozel bir sebebi var mi acaba?

Ayrica bunu farketmende guzel:)

Zakoreus 30-08-2013 05:56 PM

bu dillendirme çok önemliymiş gerçekten ben çok geliştiğimi sanıyodum ama hala bunu bilmiyodum mesela öğrenince ki daha yeni bi zamanda öğrendim iyi oldu ilerde oturunca bu nasıl olucak kim bilir :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.