![]() |
Cevap: değişik kararlar alıyorum Huh huv! :) Tiyatroya yazılma kararımı 2008 de almışım ve 2011 de bunu yaptım. Niye bu kadar uzun sürdü? Arayış içindeydim ve sonunda karar verdim. Hiç de heyecanlanmadım oynarken, keyifliydi :) Nİye heyecanlanmadım? Tiyatro telkinini dinlemiştim çünkü:) Ama oyun sonunda selam vermeye çıkarken tansiyonum dengesini yitirdi az kaldı yere kapaklanıyodum :) Şimdi de yıllardır yapmayı düşündüğüm, istediğim;ama bir türlü cesaret edemediğim bi atraksiyon yapmayı planlıyorum. Benim için büyük bi adım :)Gittim kursuna yazıldım. Hadi hayırlısı :) Yaptım olacak :):)Allah'ın izniyle inşallah. Sen yüzümü kara çıkarma Yarabbiiiiiim . Amiinn. |
Cevap: değişik kararlar alıyorum kesinlikle bende de aynı etkiyi yaptı... sözettiğim için uzatmayacağım ancak içimde direnç gösteren bir baraj kapağı yıkılmış gibi hissediyorum.. işimi değiştirme kararımı kolay verebileceğimi sanmazdım.. ancak telkinleri dinlemeye başladıktan üç hafta sonra her gün gözlerimi odamda dolabımda gezdirir ve kişisel eşyalarımı toparlar oldum.. ancak çekim alanıma son hamleyi yaptığımda girdi bu değişiklik.. kızımın resmini masamdan özenle alıp yeni işyerimde masama koymak üzere eve getirdim.. ve ertesi sdabah sürpriz iş teklifi :)) |
Cevap: değişik kararlar alıyorum Alıntı:
|
Cevap: değişik kararlar alıyorum Ben de nerdeyse bugun 7 yillik isimden istifa ediyorudum bir an dusundum ve vazgectimm:))) wOOOWWW napiyorum ben ya dedim kendi kendime sakin ol kuzum:) |
Cevap: değişik kararlar alıyorum aynı durumu haftada 1 gün bende yaşıyorum nedense hala alışamadım çok sinirlendigim bazı günler var ve genelde salı günleri |
Cevap: değişik kararlar alıyorum Alıntı:
Ayrica bunu farketmende guzel:) |
Cevap: değişik kararlar alıyorum bu dillendirme çok önemliymiş gerçekten ben çok geliştiğimi sanıyodum ama hala bunu bilmiyodum mesela öğrenince ki daha yeni bi zamanda öğrendim iyi oldu ilerde oturunca bu nasıl olucak kim bilir :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |