Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selam arkadaşlar...Öncelikle şunu demek istiyorum benim hiçbir problemim yok aslında. Her şeyim yerli yerinde çok şükür.Sağlığım,maddi ve manevi durumum her şeyim normal fakat şundan muzdaribim. Kendime has bir karakterim yok.Yaşım 17 Erkeğim.Beni medcezirdeki Mert'e benzetiyorlar. Çok çocuksu hareketler yapıyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2014, 07:09 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Smile Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum

Herkese selam arkadaşlar...Öncelikle şunu demek istiyorum benim hiçbir problemim yok aslında. Her şeyim yerli yerinde çok şükür.Sağlığım,maddi ve manevi durumum her şeyim normal fakat şundan muzdaribim. Kendime has bir karakterim yok.Yaşım 17 Erkeğim.Beni medcezirdeki Mert'e benzetiyorlar. Çok çocuksu hareketler yapıyorum bilerek yapıyorum aslında hoşuma gidiyo :) Ama işte bu yaşıma geldim sadece 6.sınıfta sevgilim oldu bi kere oda bir haftalıktı.Bir kız arkadaşım olsa(hoşlandığım bi kız var şu an ama açılamıyorum) arkadaş ortamlarında mal mal hareketler yapmasam... grubun olmazsa olmazı olsam ...eskiden bi arkadaşım grubum vardı bensiz eğlenemiyolardı.(ortaokulda) ama lisede ergenliktenmidir bilmiyorum bi durgunlaştım sessizleştim yeni yeni açıldım nihayet..Ya mesele şöyle küçük şeylere çok kafa takıyorum bugün bi kafede oturuyoduk hesabı ben ödicektim bi yanlıslık yapmıslar hesap biraz fazla geldi bende dedim böyle böyle bi yanlıslık var sonra düzelttiler. arkadaşım ordan (100 lira deseler sesini çıkarmıcan) dedi. Mesela çok taktım ona kafayı :) Böyle küçük şeylere canım sıkılıyor...Kendime biraz şekil veriyorum giyinişime saçlarıma falan sonrada artist damgası yiyorum :) derdimi anlatabildim mi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarım :) bide biraz eğlencesizim galiba aslında eğlenceliyimde böyle malca davranarak eğlenceli olabiliyorum :) arkadaş ortamında mesela konusurlarken ben dinliyorum onları sonra aradan malca bişeyler diyerek katılıyorum eğlendiriyorum insanları ama ne bileyim yani bir şeyler eksik.. benim durumumda başka kişiler olsaydı ( anne baba maddi durum ) çok popüler insanlar olurlardı. Bazende düşünmüyor değilim annemler benim daha enerjik bir oğlum olsa diye düşünüyolarmıdır diye ama yanlış düşünüyorum galiba :) neyse arkadaşlar umarım anlatabilmişimdir yorumlarınız bekliyorum...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2014, 11:41 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: cennet
Mesajlar: 348
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum

Kendime has bir karakterim yok, Çok çocuksu hareketler yapıyorum bilerek yapıyorum aslında hoşuma gidiyo demişsin: kendi özündeki seni ortaya çıkarsan, başkasına benzemektense kendin olsan şimdi herkes tarafından sevilir ilgi görürdün, demek kendine has bir karakterin yok ha, herkesin kendine has bir tarzı karakteri vardır,rahatla.

kendin ol, doğal ol,özündeki kendin ol, herkes tarafından sevilirsin, kendini bu şekilde arkadaş (o kelimeyi söylemeyeyim) ortamların da davrandığın için beğenmediğini ifade etmişsin buda kendini bu şekilde kabul edemediğin ve sevemediğin anlamına gelir, peki sen kendini sevmiyorsan karşındaki seni neden sevsin?

Önce kendini seveceksin ,Kendini olduğun gibi kabul edeceksin, hee bu şekilde kabul edemiyorum diyorsan çabalayacaksın,armut piş ağzıma düş yok, kendini geliştireceksin tavsiyem, kitap okumaya başla, ensturuman öğren v.s, degişik şeylerle kendine bir farklılık kat, çünkü farklı insanlara gıptayla bakılır kızlarda öyle... (işin dahada kolaylaşır)
arayan değil aranan ol...


Bir kız arkadaşım olsa, m.. m.. hareketler yapmasam... grubun olmazsa olmazı olsam, sa, sam diye gidiyor

geçende elisya arkadaş bir arkadaşa yorum yazmış dı ordan kopyladım bunuda göz önünde bulundur.

İstek cümlende -Se, -Sa takısı kullanman yanlış ki bu bir şart anlamına gelir. Yani senin mutlu olman buna bağlı olduğunu vurgularsın evrene ve bilinçaltına. Şuanda sen; gerçekten de buna bağlı diyebilirsin, ama bunun gerçekleşmesi bu tip bir söz kalıbı ile olmaz. Bu kalıp muhtaçlık o şeye ya da mutlu olman için muhtaç olmanı düşündürür bilinçaltında. Halbuki insanın gerçek mutluluğu; hiç bir şeye bağlı yada muhtaç olmadan mutlu olmasıdır.
Evrenin en dandik kuralı: Bir şeye muhtaçsan asla senin olmaz.

İkincisi. Bu kalıp istediğin bir şeyleri ileri doğru ertelediğini, onu gelecekte meydana gelmesini istediğini ve dolayısıyla anca ondan sonra mutlu olmanın mümkün olmasını vurgularsın. Ki buda çok çook sonra olacaktır. Bu cümleni şimdiki zaman kalıbıyla değiştirmelisin.

Şimdi tekrar söylediğin sözünü bir kere daha oku ve aslında bunu gelecekte olmasını istediğini ve mutlu olmanın ancak o dileğinin gerçekleştikten sonra ki şarta bağlı olduğunu söylediğini anlayacaksın.
Hem evrene hem de bilinçaltına bunu kodluyorsun. Ve aslında bilinçaltına ne kod yüklersen beyninde onu yapmak için yollar ve çareler arayacaktır, tabiki 'GELECEKTE''.. Ben bu sözünden bunu anladım ki evren nasıl anlar Allah bilir. :))

Demek istediğim olumlaman ya da dileğin için önce cümlelerini değiştir. Sonra düşüncen değişir ve hayatını etkiler.
Dileğini düşündüğünde; o dileğinin olmasına değil 'dileğine sahip olduğunda hangi duyguda olacağına ve sonrasında neler yapacağına ' odaklan lütfen. İşte beynin bu sefer dileğinin olması için çalışacaktır. Tabi ki evren de.. :)


medcezir deki Mert'e benzetiyorlar ama sen bunu dezavantaja çeviremediğin için suçluluk duyuyorsun suçluluk duygunu fark et, kendini artık suçlama, kimseye benzeme kendin ol, onun için kendini affet.
Sen medcezirdeki çocuk değilsin, o bir hayal kahramanı, tabi bu durum senin için bir avantaj, mertin tek çekici yanı bedeni mi?

Kendime biraz şekil veriyorum giyinişime saçlarıma falan sonrada artist damgası yiyorum diyorsun, kendi içsel sesini dışarıdan duyuyorsun, şimdi kendime şekil yaptığım için, özen gösterdiğim için, bana takılacaklar,laf sokacaklar diye içinden konuşmalar oluyor onları far ket, izle, serbest bırak...

kızlar, değil herkes şekline şemaline bakan erkeklerden hoşlanır, ama bazıları çekemez, kıskanır da, önemli olan özünde olman, gerisi mühim değil.

sadece dış yetmez unutma içsel özelliklerin için de çalış, için değişince dışarıdaki insanlarda değişir. Herkes etrafında pervane olur da , oflamaya puflamaya başlarsın, belkide ozman sen istemeyecek sin kim bilir?
her şerde bir hayır vardır, neden öyle oldum neden böyle oldu diye isyan etme, dikkat et,

ben dinliyorum onları sonra aradan m.c. bişeyler diyerek katılıyorum diyorsun, kendine hakaret etme, kendine sevgi dolu sözcükler kullan sen değerlisin..

eğlendiriyorum insanları ama ne bileyim yani bir şeyler eksik. diyorsun, eksik olan şey kendinsin, kendini unutuyorsun, artık unutma kendini bul, kendini başkası mutlu olsun da ben önemli değilim diyerek değersizleştiriyor sun,

. benim durumumda başka kişiler olsaydı ( anne baba maddi durum ) çok popüler insanlar olurlardı. hayaller ülkesinde yaşamayı bırak şimdide yaşa...

Bazende düşünmüyor değilim annem ler benim daha enerjik bir oğlum olsa diye düşünüyolarmıdır diye ama yanlış düşünüyorum galiba :) diyorsun ya

annen le re sormadan bilemezsin???

KENDİNİ SABOTE ETMEYİ BIRAK.

Her şeyim yerli yerinde mi??? iyi düşün neler yerli yerinde, NELER değil ???


http://www.hayatimdegisti.com/forum/...cok-sever.html


Sevgi Meditasyonu - YouTube

Sen Mükemmelsin Kendine İzin Ver - YouTube
__________________
yarimistanbul
bird of paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Kendime bir karakter kazandırmak istiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selam arkadaşlar...Öncelikle şunu demek istiyorum benim hiçbir problemim yok aslında. Her şeyim yerli yerinde çok şükür.Sağlığım,maddi ve manevi durumum her şeyim normal fakat şundan muzdaribim. Kendime has bir karakterim yok.Yaşım 17 Erkeğim.Beni medcezirdeki Mert'e benzetiyorlar. Çok çocuksu hareketler yapıyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.