Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Haydi Gül

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Haydi Gül Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Haydi Gül! Nasıl güzel bir şeydir gülmek değil mi? Kahkahaların içinde geçen dakikalar, yaşam enerjisi depolamak. Yüzümüz ne kadar değişik bir hale gelse de, karşımızdaki o anı yakalamak adına bizimle birlikte gülümser, umursamaz ‘tipsiz’ simamızı. Aslında insanlar gülünce; gecenin o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Haydi Gül

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2012, 03:07 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Haydi Gül



Haydi Gül!

Nasıl güzel bir şeydir gülmek değil mi? Kahkahaların içinde geçen dakikalar, yaşam enerjisi depolamak. Yüzümüz ne kadar değişik bir hale gelse de, karşımızdaki o anı yakalamak adına bizimle birlikte gülümser, umursamaz ‘tipsiz’ simamızı.

Aslında insanlar gülünce; gecenin o zifiri karanlığını ışıldatmaya nasıl ki ay yetiyorsa, işte öyle yetiyor karşısındakine umut olmaya, neşe olmaya. Kimi zaman tek bir kelime yeter insanın yüzünü bu güzelliğe dair germeye, kimi zaman da bir anının akla düşmesi yeter. Gülmek gerçekten neşe kaynağıdır, hele ki kahkaha insana 1 aylık yaşam enerjisi bile verebilecek güçtedir.

Ağlamak bizim için ‘arınmak’ aslında, onu kullanmalıyız.

Şimdi değinmek istediğim konu biraz da madalyonun öteki yüzü; ağlamak. Bana sorarsınız ağlamak da gülmek kadar gerekli ve kullanılmalı. Kesinlikle bazı ufak şeyler için bile gözyaşı dökmeyi seçmeliyiz. Ağlamak bizim için ‘arınmak’ aslında, onu kullanmalıyız. Her ağlamanın arkasından gülücüklerin ‘geleceğini’ unutmamalıyız. Onlar aslında birbirini kabul etmiş birer üvey kardeş gibiler ve bizim bünyemizi baba gibi görmektedirler. Yani ihtiyacımız oldukça biz onları, ihtiyaçları oldukça da onlar bizi çağırabilmeliler.

Tabi bazı ayrımları ihmal etmemek gerek; güleceğiz diye kimseyi aşağılayıp rencide edip kendimize malzeme çıkarmamıza gerek yok. Ya da yaşanan acı kayıpların ardından dökülen gözyaşları tabi ki istisna olarak kayıtlara geçmeli. Benim bahsettiğim şey günlük yaşantımızda ağlamayı ve gülmeyi yeteri kadar kullanmamız.

Hem ağlamak hem de gülmek bizim duygularımızı yeşerten en temel besin! Duyguları besinsiz bırakırsak zamanla körelir, çürür ve yok olur. Sonrasında yalvarsak da yakarsak da yerine gelmeyecek bir şeyi kaybetmiş oluruz. Hayatın gidişatını gülmek ve ağlamak belirlemez belki ama etkileyebilir. Uzun soluklu neşeler ve kederler bizim karakterimizi ciddi anlamda değiştirebilir. Biz izin verdiğimiz sürece, suratımız da şekilden şekle girebilir, hayatımız da. Yeter ki biz onu hangi yöne iteceğimizi doğru teşhis edelim. Hayatın içinde siyahlar da var beyazlar da, ama genel tanımlamada nasıl hepsi ‘renk’ adı altına sığınıyorsa, biz de bazı şeyleri ört bas etmeyi bilmeliyiz.

Sebepleri ne olursa olsun, hayat enerjinizi düşürmeyin, moralinizi yüksek tutun. O zaman zaten üzüntü sizden uzak durmayı yeğler. Zor zamanların aşılması bazen güç olur ama önce kendinize inanırsanız, mükâfat bir gün elbet sizin olacaktır. Siz siz olun yüzünüzden gülücüğü eksik etmeyin.

Yazar: Can TIGLI
Kaynak: İndigo Dergisi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 06:57 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Haydi Gül

Muhteşem yazı. :) Yakın bir zamanda duygusuzlaştığımı hissediyordum ya. Neyse ki o duygularımın varlığına odaklanamamak kaynaklanıyordu. Çünkü duygularıma bile vakit ayırmaya ara vermiştim. Yine de gülmekten vazgeçmemiştim. Çünkü gülmek insana gerçekten enerji depolatıyor. Sinirimiz bozulunca da gülmemiz belki de bu yüzden. Bazen gülmek bir çok şeyin üzerini örtüyor ama bazen de ilaç gibi geliyor silip atıyor insanın yüreğinin darlığını.

Bütün duygularımın varlığını kabul ediyor onları seviyorum. Onların farkında olmayı seçiyorum. Olumsuz olanları gerektiği kadar yaşayıp daha çok hayatımda olumlu duygulara yer vermeyi seçiyorum. Evet ben bir iyimserim ve umut doluyum. Ama 7/24 böyle kalamadığım durumlar olduğunu biliyorum. Sadece o anlarda bekliyorum ve direnme daha doğrusu değiştirme gücümü toplamaya çalışıyorum. Hangi duygunun kucağına bırakacaksınız kendinizi karar verebilmek harika olmaz mıydı? Bu durumda duyguların kaynağını da bilmek iyi olur. Size bu duyguyu hissettiren ana neden nedir? Bunu sorgularsak ondan kurtulmak ve o duyguyu istediğimiz başka bir duyguya dönüştürmek daha kolay olur.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 09:13 PM   #3 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Haydi Gül

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhteşem yazı. :) Yakın bir zamanda duygusuzlaştığımı hissediyordum ya. Neyse ki o duygularımın varlığına odaklanamamak kaynaklanıyordu. Çünkü duygularıma bile vakit ayırmaya ara vermiştim. Yine de gülmekten vazgeçmemiştim. Çünkü gülmek insana gerçekten enerji depolatıyor. Sinirimiz bozulunca da gülmemiz belki de bu yüzden. Bazen gülmek bir çok şeyin üzerini örtüyor ama bazen de ilaç gibi geliyor silip atıyor insanın yüreğinin darlığını.
Sinirimiz bozulduğu zaman gülmenin korkunç bir acı olduğuna inanıyorum. Bu durum yaşadığım çok kötü bir olaydan kaynaklanıyor. Çooookkk üzüldüğüm, tarif edemeyeceğim kadar canımın yandığı bir olayı öğrendiğimde kahkahalarla gülmüştüm. Hiç gülme gibi bir duygu yoktu içimde ama bazen yaşadığımız olayların şaka olmasını diliyoruz. Belki bilinçaltımız bile inanamıyor ve bu tepki kabullenememekten kaynaklanıyor. Vücudun savunma mekanizması işte...

Önceden gülerdim ama gülmek demeyelim buna gülümsemek daha doğru olur. Gülmekten çekiniyordum. Artık kahkahalarla gülüyorum. Çünkü tutamıyorum kendimi. Geçenlerde yine gülmekten yarıldım. Arkadaş Saba Tümer gibi gülüyorsun dedi. Utandım yine biraz.

Herkes gülsün, gülmek bulaşıcıdır.

Dipnot: Kızınca da iyi kızıyorum ama haaa.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 09:45 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Haydi Gül

Kesinlikle ben de o sinirimiz bozulduğu anlarda gülmenin savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum. Savunma mekanizmaları bilinçsiz devreye girer çünkü.

Gülmekte utanılacak ne var? Doğalsın içinden geldiği gibi gülüyorsun. Bence Saba Tümer de öyle. İstediği zaman ciddi oluyor ama hoşuna giden bir şey olunca da kahkaha fırsatını kaçırmıyor. :) Biz de gülmenin değerini bildiğimiz için onu kullanıyoruz işte. :)

Gülmek de müzik gibi ruha gıda. Gülelim, güldürelim, hepimizin ihtiyacı var buna.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Haydi Gül

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Haydi Gül Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Haydi Gül! Nasıl güzel bir şeydir gülmek değil mi? Kahkahaların içinde geçen dakikalar, yaşam enerjisi depolamak. Yüzümüz ne kadar değişik bir hale gelse de, karşımızdaki o anı yakalamak adına bizimle birlikte gülümser, umursamaz ‘tipsiz’ simamızı. Aslında insanlar gülünce; gecenin o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.