![]() |
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince bu durum sadece senin içindeki nefreti büyütür ve arkadaşlarının karşısında ezildim psikolojisi seni yer ...çünkü içindeki o söz dinlemez hırsının dizginlerini eline geçirememişsin...biraz zaman ver kendine, kendi benliğini üstün gör ... sen güzel bir insansın önce... ve sen bu saçma sapan davranan o çocuğun seviyesin de olmamalısın...dilerim o da o yaptığı davranışları bırakır ve adam olur..hem ona o yumruğu atınca sen gerçekten istediğin o kişi mi olucaksın?bunu sor bakalım kendine.. |
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince Alıntı:
|
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince hepiniz sağolun tavsiyeleriniz çok iyi oldu :) |
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince Sen o elemanın adresini versene bana ;)) |
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince iki budist yolda yürüyormuş,birden koşarak gelen adamın biri rahiplerden birine tekme atarak uzaklaşmış.rahip hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etmiş diğeri hayretle arkadaşına dönüp o adama niye birşey yapmadın demiş rahipde ona; bu benim değil ONUN SORUNU demiş. |
Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince güzelmiş :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |