![]() |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Teşekkür ediyorum tüm katlılımcı arkadaşlara... Hepsi birbirinden güzel ve değerli içsel konuşmalarınızı paylaştığınız için... İçsel konuşma yarışması sona ermiştir. Yarışma sonucunu bu akşam açıklayacağım... |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Bu yarışmaya katılan tüm arkadaşların yapmış oldukları içsel konuşmaları değerlendirdiğimde bu seferlik ilk yarışmamız olduğu için hepsini birinci seçmeye karar verdim... Yarışmaya katılan arkadaşların tamamı ilgili konulardan beğendikleri bir scripti info@hayatimdegisti.com adresine bildirirlerse hediyeleri kendilerine gönderilecektir. alk78 |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Üyelerimiz isteklerini mail yolu yada özel mesaj ile bildirdiler.Mert Bey ve Yakamoz kaldı son olarak.Sizde tercihlerinizi bildirirseniz yarışma sonrası kazandığınız hediyeleri göndereceğim.. |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Atakan Bey merhaba; Bizleri yüreklendirerek ruhsal bütünlüğümüze kavuşmamız için verdiğiniz desteğe, emeklerinize ve o kocaman iyilikle dolu yüreğinize çok teşekkür ederim.. Paylaşımlarınızla bizlere her gün yeni mutluluk yolları açan umut ışığı oluyorsunuz. İYİ Kİ VARSINIZ… ÇOK TEŞEKKÜRLER… |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Ben teşekkür ederim bu güzel teşekkürünüz için... Sabırla değişime hazır olan sizsiniz.Ben sadece bu değişimie aracı oluyorum. |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Valla benimki telkin sayılmaz ama kendime bazen şunu diyorum :Hiç korkma, bundan gayrı sana korku ve üzüntü yoktur.Bütün engellerin, dertlerin bir anda yok oldu. Artık bitti. Başardın. Evet şaşırma SEN başardın. Kimsenin yapamadığını, SEN yaptın. Artık önünde hiç bi engel duramaz.Kimsede olmayan bitmez tükenmez bi güce sahipsin artık.Bununla istediğin herşeye sahip olacaksın. Tüm sınırları aşıcak kimsenin ulaşamadığı, güç yetiremediği yere, en yükseğe sen çıkacaksın ve bi gün herkesin imrendiği biri olacaksın... işte bu kadar... 44 |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması Merhaba Atakan Bey geçmişte ben henüz sityle tanışmadım yıllarda düzenlediğiniz en iyi içsel konuşma metni yarışmasını yeniden düzenlesek diyorum .bu olabilirmi? kendimizi ölçme ve değerlendirme açısından iyi olur , ayrıca içsel konuşma egzesizide yapmış oluruz. |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması merhaba Atakan bey, ben yarışma bitmiş ama önemli değil ben yine de içsel konuşmamı paylaşmak istiyorum, aslında üzerine ekleyeceğim çok şey var hala ama şimdilik bunu yapabiliyo olmam bile benim için çok büyük başarı... zaten ben kendimi çok fazla zorlamıyorum bunları düşünmek için, kendiliğimden diyebilirim.. elbette iradem de söz konusu ama öncesinde hiç yapamıyor, kendimle konuşamıyordum... 2 yıl öncesine kadar hep ama hep kendimle konuşur her oratamda rahat kendim gibi davranır, kendim gibi düşünebilirdim ancak bazı piskolojik rahatsızlıklar geçirdim. kendimle konuşmayı unutmuştum tamamen artık hep başkalarının düşünceleri ön planda olmuştu benim için...bu da beni tamamen doğallık dışı tavırlar sergilememe itiyor, yanlış düşünüp yanlış sözler sarfetmeme, yanlış davranmama sebep oluyordu. sonrasında da bi de bunun için kendimi üzüyor pişman oluyordum her söylediğimi açıklıyordum, düşdüğüm bu vahim durumun farkında oluyor ama birşeyler yapamıyordum. ağla sitenize tesadüfen girdim dinleyen değişen çokmuş bide ben dinleyim dedim. sadece bilgisayar başına oturduğumda 1-2 saat dinliyordum hoşuma da gidiyordu özellikle doğa sesleri... bazı günler hiç dinlemiyordum... bende kronikleşmiş!? içsel bi problem olduğunu düşündüğümden, bu telkinlerin beni etkilenmeyeceğimi düşünüyordum. ama arkadaşımın biri "sende bi gelişme var meryem son günlerde değiştin" demesi ve diğerlerinin buna katılmasıyla aklıma gelen ilk şey telkinler ve siteniz oldu. 1 haftadır da değişiyorum ben havasına girip özgür kız moduna girdim, eskisi gibi olmaya çalışıyorum, içsel konuşmalarımı ""< ben kendimle çok uğraştığımı biraz zamana bırakarak değişmem gerektiğini düşünüyorum. sonra amaaaan ya ne bu deyip bu tarz içsel konuşmalarımı da saçma bulup, eski halime bırakıyorum kendimi..., sizce ne yapmalıyım? yani içsel konuşmalarımda ne gibi bir yol takip etmeliyim, hepsini yapamasamda denerim... zahmet edip okuduysanız teşekkürler... utananadam |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması merhabalar meryemi...atakan bey bu aralar yoğunluğundan dolayı yanıt veremeyebilir... telkinleri dinlediğiniz süre maalesef yetersiz kalıyor... b456 günde ortalama 8 saat kadar dinlemenizde yarar var...ve genellikle gece dinlemeyi öneriyoruz... gündüzde dinleyebilirsiniz tabi..ama gece bilinçaltı telkinleri daha rahat algılıyor... ark5 ümidinizi kırmayıp yeni bir başlangıç yapmanızı tavsiye ediyorum...diğer üyelerimizin değişimlerini okumak size yararlı olabilir diye düşündüm... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tlerimiz-b2.0/ t678 |
Ynt: En İyi Olumlu İçsel Konuşma Yarışması teşekkür ederim... tavsiyenizilerinizi dikkate alacağım ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 AM. |