Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   PARTNER OLUMLAMASI :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/619188-partner-olumlamasi.html)

nurbanu25 04-07-2011 01:16 PM

PARTNER OLUMLAMASI :)

Merhaba sevgili arkadaşlar
26 yaşındayım,öğretmenim.beni forumda yakından tanıyan arkadaşlar var. inançlarına sıkı sıkıya bağlı birisiyim.hayatım boyunca hiç flörtüm olmadı.netten konuştuğum bir kaç kişi oldu ama ciddi değildi tabi.
bu yıl öğretmen arkadaşlarımdan birisi,bana öğrencilerimizden birinin abisini önerdi.baktım,araştırdım mesleği iyi,aynı memleketliyiz,aynı ideolojik görüşlere sahibiz.babalarımız tanışıyor,e annesiyle de yıl boyunca muhabbetimiz iyiydi.y789hatta birgün annesi: siz evli misiniz? diye sordu.dondum kaldım sadece hayır diyebildim.kadının yüzüne o da nerden çıktı gibilerinden baktım.bekar olduğunuzu biliyorum da yine de bir sorayım dedim dedi. bu durum da hoşuma gitti tabismileydance. ama gel gelelim biz bu beyle bir türlü karşılaşamadık.hele şu tatil günlerinde daha da yakınız birbirimize ama bir türlü caddede de olsa karşılaşamadık.bilmiyorum belki o beni görüyordur ama ben onu hiç göremiyorum...
acaba diyorum. kendimce bir partner olumlaması hazırlasam çekim yasasıyla bu kişiyle karşılaşabilir miyiz.dusun2 sizlerin de yorumlarını bekliyorum...sevgiler...actionsmile

gülücan 04-07-2011 04:22 PM

Cevap: PARTNER OLUMLAMASI :)

nurbanucum inşallah karşılaşırsınız..hayat süprizlerle dolu..hiç beklmediğin bir anda karşında beliriverir belki.sevdiğim bir cümle var..aşk bir kelebeğe benzer kovalarsanız kaçar özgür bırakırsanız hiç beklemediğiniz bir anda omuzlarınızda beliriverrir..sevgilerle..

nurbanu25 05-07-2011 12:06 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802093)
nurbanucum inşallah karşılaşırsınız..hayat süprizlerle dolu..hiç beklmediğin bir anda karşında beliriverir belki.sevdiğim bir cümle var..aşk bir kelebeğe benzer kovalarsanız kaçar özgür bırakırsanız hiç beklemediğiniz bir anda omuzlarınızda beliriverrir..sevgilerle..

evet gülücan.haklısın aslında.herşeyi oluruna bırakmak lazım...teşekkürler...

Berilce 05-07-2011 11:12 AM

Şans, fırsatlara hazır yakalanmaktır. Sizde oluruna bırakın ama,
karşılaşma anında, rahat ve açık olmaya çalışın, sizdeki rahatlığı (fazlası değil) karşı
taraf farketsin. Yani kendinizi kasmayın anlamında söylüyorum, mutluluklar.

nurbanu25 05-07-2011 01:09 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802160)
Şans, fırsatlara hazır yakalanmaktır. Sizde oluruna bırakın ama,
karşılaşma anında, rahat ve açık olmaya çalışın, sizdeki rahatlığı (fazlası değil) karşı
taraf farketsin. Yani kendinizi kasmayın anlamında söylüyorum, mutluluklar.

evet berilce.oluruna bıraktım artık.Allah kısmet ederse o zaten anlamadan oluverir.hayatta ne çok kaygılanmak ne de çok rahat olmak lazım.öyle derdi psikoloji hocamız.herşeyin orta yolu uygun.fikriniz için teşekkürler...actionsmile

sweeet 06-07-2011 12:51 AM

Bence oluruna bırakma onu görmelisin. Eee ailesi, düşünce yapıları, kariyeri falan uygunsa zaten bundan sonra kalan olumlama kısmı beğeneceğin bir tip olarak onu hayal etmek(imgeleme):D tabi bir de sana karşı nasıl davranmasını isteyeceğini düşün maço mu ince ruhlu mu vs. ;)) sonra da onu görmek için bir fırsat yarat, en azından fotoğrafını gör. Sonsuza kadar karşılaşmayı bekleyemezsiniz de zaten onun annesi senden önce harekete geçebilir kadın niyet etmiş belli... ;)

Herşey gönlünce olsun...

Kaderin en hayırlı şekilde gelip seni bulur inşallah.

badee 07-07-2011 02:25 AM

o zamann sevdiğimiz kişileri hayatımıza çekebiliriz manası mı çıkarmalıyızz??

nurbanu25 07-07-2011 10:01 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802262)
Bence oluruna bırakma onu görmelisin. Eee ailesi, düşünce yapıları, kariyeri falan uygunsa zaten bundan sonra kalan olumlama kısmı beğeneceğin bir tip olarak onu hayal etmek(imgeleme):D tabi bir de sana karşı nasıl davranmasını isteyeceğini düşün maço mu ince ruhlu mu vs. ;)) sonra da onu görmek için bir fırsat yarat, en azından fotoğrafını gör. Sonsuza kadar karşılaşmayı bekleyemezsiniz de zaten onun annesi senden önce harekete geçebilir kadın niyet etmiş belli... ;)

Herşey gönlünce olsun...

Kaderin en hayırlı şekilde gelip seni bulur inşallah.

aslanımsın sweeetim...!yine her zamanki gibi içimi ferahlatan bir yazı yazmışsın.ben zaten bir şeyi çok merak ediyorsam onu oluruna bırakamam.avam tabiriyle çatlarım! girlhaha.kısa bir olumlama hazırladım.resmini gördüm, o kadarlık biliyorum.şimdi görüşene kadar o olumlamayı hergün yapmam gerek.yüreklendirdiğin için teşekkür ederim.sevgiler...actionsmile

nurbanu25 07-07-2011 10:05 AM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802348)
o zamann sevdiğimiz kişileri hayatımıza çekebiliriz manası mı çıkarmalıyızz??

bu kural sadece insanları hayatımıza çekmekle sınırlı değil badee.çekim yasası ile istediğimiz her şeyi hayatımıza çekebiliriz.sana THE SECRET (SIR) belgesel ve kitabını öneriyorum...sevgiler...actionsmile

eritroblastozis 07-07-2011 04:36 PM

Merhaba hani hep diyoruz akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca güzel şeyler düşünmeliyiz diye işte o anlarda alfa frekansında oluyoruz bu alfa frekansını bilinçli olarakta yakalayabiliriz, bilinçsizcede. ben yıllar önce pencereden dışarıya bakarken öyle hayallere daldım hoşlandığım kişiyle dans ettiğimi düşündümki o zamanlar bu imkansızdı. sonra aradan birkaç gün geçti kendimi onun doğumgününde buluverdim ve dans ettik. şimdi diyorumki demekki o zamanlar bilinçsizce alfaya girmişim. bunun gibi yüzlerce deneyim anlatabilirim. tavsiyem gevşe onunla ilgili güzel senaryolar kur, gerçekten oluyormuş gibi hisset. sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 PM.