Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   PARTNER OLUMLAMASI :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/619188-partner-olumlamasi.html)

nurbanu25 07-07-2011 05:34 PM

Cevap: PARTNER OLUMLAMASI :)

Alıntı:

eritroblastozis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802388)
Merhaba hani hep diyoruz akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca güzel şeyler düşünmeliyiz diye işte o anlarda alfa frekansında oluyoruz bu alfa frekansını bilinçli olarakta yakalayabiliriz, bilinçsizcede. ben yıllar önce pencereden dışarıya bakarken öyle hayallere daldım hoşlandığım kişiyle dans ettiğimi düşündümki o zamanlar bu imkansızdı. sonra aradan birkaç gün geçti kendimi onun doğumgününde buluverdim ve dans ettik. şimdi diyorumki demekki o zamanlar bilinçsizce alfaya girmişim. bunun gibi yüzlerce deneyim anlatabilirim. tavsiyem gevşe onunla ilgili güzel senaryolar kur, gerçekten oluyormuş gibi hisset. sevgiler..

yaşadığın şey çok güzel eritroblastozis.ben henüz bu kişiyi sevmiş,hoşlanmış değilim.daha görmedim bile.ama birçok yönümüz ortak olduğu için görüşmek istiyorum önce.olumlamamı sabah ve yatmadan önce hergün,onu görene kadar okuycam...smil56.teşekkürler...actionsmile

doris 07-07-2011 07:14 PM

sonucu merak ediyorum nurbanucum.. iyi şanslar :)

badee 07-07-2011 11:42 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802353)
bu kural sadece insanları hayatımıza çekmekle sınırlı değil badee.çekim yasası ile istediğimiz her şeyi hayatımıza çekebiliriz.sana THE SECRET (SIR) belgesel ve kitabını öneriyorum...sevgiler...actionsmile

nurbanu25 canım kitabı okudum ve çeşitli bilimsel makalelerde karıştırdım aynı şekilde kitaplarda ama bazı insanlar kişileri hayatımıza çekemiceğimizi söylerler halbuki evren biz ne istersek biz onu veriyor hayırsız olsa bile ki sonunda ztn Rabbim hayırsız olduğunu bi şekilde gösteriyor öyle düyen insanları düşünerek sormuştum insanlarıda çekebilir miyiz diye yoksa ben düşündüğüm kişi çektim ztn hemde herşeyi hayal ettiğim gibi noktasına kadar:)) biliyorum ki senin olumlamanda ztn evrende olacak hepimiz şükredelim ki bizler bu güzel yöntemi bilenlerdeniz ;)) k8908

sweeet 08-07-2011 01:18 AM

Nurbanucuuum herşey çok güzel olacak benim hislerim bu yönde ;)
Fotoğrafı görüp de hala kafanda yer ettiğine göre sen de beğenmişssin
Şimdi davranışlarına odaklanmak kalıyor karşında nasıl bir kişilik olsa seni mutlu eder?
Birşeye sahip olmadan önce gerçekten ne istediğimizi bilmeliyiz.

Sana bol şans ve iyi dileklerimi gönderiyorum canımm...

nurbanu25 12-07-2011 01:19 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802429)
Nurbanucuuum herşey çok güzel olacak benim hislerim bu yönde ;)
Fotoğrafı görüp de hala kafanda yer ettiğine göre sen de beğenmişssin
Şimdi davranışlarına odaklanmak kalıyor karşında nasıl bir kişilik olsa seni mutlu eder?
Birşeye sahip olmadan önce gerçekten ne istediğimizi bilmeliyiz.

Sana bol şans ve iyi dileklerimi gönderiyorum canımm...

canım sweeetçim.yine güzel şeyler yazmışsın. E yani reslmden bir parça beğenme durumu var.artık eskısı gıbı cok uzerınde degılım olayın.kendımce hazırladıgım olumlamayı uyguluyorum...;)superxy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM.