![]() |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Ölüm ölüm dediğin nedir be gülüm. Ben senin için yaşamayı göze almışım. y789 tamam şaka yaptım. Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Oscar wilde ın bu sözünü çok severim; gerçekten çok güzel bir söz... :) |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Ağustostan sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Az kazanan çok kazanır,çok kazanan hiç kazanır. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. sıradan olmak kırmaz kimseyi..sırda kaybolmak üzer..vardır bir sebebi olanların..olanlar üzmez bizlerii , nedeni bilmemek üzer..öyle iseee..sen kendini ilk ne zaman kırdın onu hatırla.. (buda nacizane benim) |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Alıntı:
t678 |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Bedava Peynir, Sadece Fare Kapanın da olur. (alinti) |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise tek bir yerde kabul ediyorum. Yaşamak mümkünken yaşayamamış olmakta. (alinti) |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Yavaş yavaş ölürler seyahat etmeyenler Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler Vicdanlarında hoşgörmeyi barındıramayanlar, Yavaş yavaş ölürler... Alışkanlıklarına esir olanlar, her gün aynı yolları yürüyenler, Ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler, Elbiselerinin rengini değiştirme riskine bile girmeyenler, veya bir yabancı ile konuşmayanlar, Yavaş yavaş ölürler... İhtiraslardan ve verdikleri heyecanlardan kaçanlar, tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı görmek istemekten kaçınanlar, Yavaş yavaş ölürler... Aşkta veya işte bedbaht olup istikamet değiştirmeyenler, Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar, Hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin dışına çıkmamış olanlar. Yavaş yavaş ölürler ...... Pablo Neruda |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. DAĞ TEPESİNDE BİR ÇAM OLMASAN Dağ tepesinde bir çam olamazsan Vadide bir çalı ol. Fakat, oradaki en iyi küçük çalı sen olmalısın. Çalı olamazsan bir ot parçası ol, Bir yola neşe ver. Bir misk çiçeği olamazsan bir saz ol… Fakat, gölün içindeki en canlı saz sen olmalısın. Hepimiz kaptan olamayız, tayfa olmaya mecburuz Dünyada hepimiz için bir şey var. Yapacağımız iş, size en yakın olan iştir. Cadde olamazsan patika ol. Güneş olamazsan yıldız ol. Kazanmak, yahut kaybetmek ölçü değildir Sen her neysen, onun en iyisi olmalısın… Dauglas Malloch |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |