![]() |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. İyi hissediyorsun, kötü hissediyorsun ve bu hisler kendi bilinçaltından, kendi geçmişinden kabarıp yükseliyor.Senden başka kimse sorumlu değil. Kimse seni kızdıramaz ve kimse seni mutlu edemez.Kendi kendini mutlu ediyorsun, kendi kendini kızdırıyorsun ve kendi kendini üzüyorsun. Bunu fark etmediğin sürece bir köle olarak kalacaksı Vural Tuna.. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Şiddetli hazlar şiddetle son bulurlar, Ölümleri olur zaferleri, Öpüşürken yok olan ateşle barut gibi. En tatlı bal bile tadıla tadıla ...Bıkkınlık verir, Aynı lezzet iştahı köreltir. Onun için ölçülü sev de, uzun sürsün sevgin Hedefe hızlı giden, Yavaş kadar geç varır. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Aa! Çok etkilendim bu sonuncusundan. Teşekkür ederim. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Özür Dilemek; Sizin haksız olduğunuz, karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez. "Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin, egonuzdan yüksek olduğunu ifade eder...! FREUD |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. *Can yücelere kanat açmak istedikçe, beden tırnakları ile yere sarılır, onu salmak istemez. #Mevlana #Rumi |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Kαlbimle gurur duyuyorum. Çαlındı, kırıldı, yαndı, kαndırıldı αmα hαlα çαlışıyor. Koçum benim be. ;) |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Sen benim hiçbir şeyimsin Yazdıklarımdan çok daha az Hiç kimse misin bilmem ki nesin Lüzumundan fazla beyaz ...Sen benim hiçbir şeyimsin Varlığın yokluğun anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak Dudaklarınla cama çizdiğin En fazla sonbahar otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbir şeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz boş bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmem ki nesin Ne çok çığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmem ki nesin Uykumun arasında çağırdığım Çocukluk sesimle ağlayarak Sen benim hiçbir şeyimsin Attilâ İLHAN |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. Her şey hayata benzer bizzat iki sevdalı arasında... Biri doğumdur hesapsız, öteki ölüm şairce!Yılmaz Erdoğan.. |
Cevap: Akıl sevgisiz olursa zalimlik olur.. ben hayatımı kaybetmeyeceğim...eğer birgün öldüğümü duyarsanız , hayatımı kaybetmiş olmayaacağım ancak ölümü kazanmış olabilirim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |