Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Olumsuzdan Olumluya Bilinçli Programlama Farkında olsak da olmasak da her gün, her saat, her dakika, hatta her an kendimize olumlu ya da olumsuz bir şeyler söyleriz! Sonra bu söylediklerimiz kendini kanıtlarcasına gerçeğe dönüşür! Kendimize her söylediğimiz, her hissettiğimiz hatta aklımızdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2007, 02:53 PM   #11 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Olumsuzdan Olumluya Bilinçli Programlama (Alıntı)

Olumsuzdan Olumluya Bilinçli Programlama
Farkında olsak da olmasak da her gün, her saat, her dakika, hatta her an kendimize olumlu ya da olumsuz bir şeyler söyleriz! Sonra bu söylediklerimiz kendini kanıtlarcasına gerçeğe dönüşür! Kendimize her söylediğimiz, her hissettiğimiz hatta aklımızdan geçirdiğimiz her düşünce bilinçaltımıza kaydolur! Tabi ki başkalarının söyledikleri ve yaşadığımız çevrenin düğünceleri ve söyledikleri de bilinçaltımıza kaydolur! Yaşadığımız çevre, arkadaşlarımız, ailemiz, sevdiklerimiz bilerek ya da bilmeyerek bizlere bilerek negatif düşünce aşılarlar! Daha sonra doğal olarak negatif düşünüp, negatif konuşur, negatif olayları çekip negatif olaylar yaşar, etrafa negatiflik saçarız! Zihnimize bilerek olumlu mesajlar yüklemezsek olumsuz düşünceler kendiliğinden yüklenecektir! Bilinçli içsel konuşma ile zihnimize olumlu mesajlar yükleyebiliriz! Yüklediğimiz bu olumlu mesajlar ne kadar güçlü ve yoğun duygular içeriyorsa zihnimizde o kadar olumlu düşüncenin oluşmasına yol açar! Bir veya birkaç defalık yükleme hiç bir işe yaramayacaktır! Saman alevi gibi bir anlık ısı verip yok olacaktır! Nasıl ki bedenimizi günde iki ya da üç öğün besliyoruz (tabi ki atıştırmaları da unutmayalım), zihnimizi de aynı şekilde olumlu düşüncelerle, olumlu içsel konuşmalar ve olumlu faaliyetlerle ile düzenli olarak besleyelim! Zihnimiz bedenimizden daha mı kıymetsiz!
Bilinçli içsel konuşma , eski olumsuz programlamayı silerek ve yerine bilinçli, olumlu yeni yönergeler koyarak geçersiz kılmanın bir yoludur! Bilinçli içsel konuşma ile daha etkili, geliştirmek istediğimiz taraflarımıza daha yardımcı olan kelime ve ifadeler kullanarak, içsel kontrol merkezlerimizi bilinçli biçimde yeniden programlar, kendimizle güçlü bir şekilde konuşarak bilinçaltımıza yeni yönergeler yükleriz! Bilinçli içsel konuşmalar, olmaktan en çok hoşlanacağımız yeni ve içsel resmimizi çizer! Geçmişte başaramamışsak bile, değiştirmek istediklerimiz için bir yol gösterir! Eski kendimiz olmayı bırakıp yeni bir insan, şartlanmış tepkinin ürünü olmayan, kişisel tercihle yönetilen bir insan olmaya başlamamız için bir şans sunar!
Gelin hep beraber önce bireysel daha sonra kitlesel bir uyanış başlatalım! Kendimizden başlayıp diğerlerine doğru! Öz de olmayan, dışa tesir edemez! Her gün, her saat, her dakika, her saniye, her an kendimize ve çevremize daha olumlu şeyler söylemeye, daha olumlu düşünmeye ve daha olumlu hareket etmeye başlayalım!
Değişim farkındalıkla başlar! Negatif düşüncelerin ve kendimize söylediğimiz negatif sözlerin farkına varalım! Ve onları pozitife çevirelim! Bunun için her gün bilerek ya da bilmeden yaptığımız konuşmaları inceleyelim:
1. Olumsuz Kabullenme: En çok yapılan ve en zararlı içsel konuşma türüdür! Bu içsel konuşma, kendimiz hakkında kötü ya da olumsuz bir şey söyleyip bunu kabullendiğimiz içsel konuşmalardır! Tamamiyle zararımıza çalışır! En çok kullandığımız içsel konuşma türüdür! Bu içsel konuşmayı tanımak kolaydır! Onu en çok şu kelimelerle tanıyabiliriz: “Yapamam!”
“Keşke yapabilseydim!”,
“Yapabilmeyi dilerdim ama yapamam!”, “Eski enerjim kalmadı”
“Bugün günümde değilim!”, “Arkadaşım da (ya da sevdiğim) aramadı bugün!”, “Hiç tadım yok!”, “şu havalarda açılmadı gitti!”,“şu İstanbul trafiği de hiç çekilmiyor!” ……….…….
(Örnekler o kadar çok ki… gerisi size kalmış)
Bu tür içsel konuşmalar, kendimizle ilgili en basit kuruntumuzdan en büyük korkulara kadar her şeyi temsil eder! Kendimize, tereddüt etmemizi, yeteneklerimizi sorgulamamızı, kendimize yalnızca bir şans vermiş olsaydık yapabileceğimizden daha azını kabul ettiğimiz söyleme tarzımızı gösterir! Güneş ışığında cesurca gelişeceğimize, ürkekçe gölgelerde saklanma tarzımızı gösterir!
Bu tür içsel konuşmalar hayatımızda tahribatlar yapar, kargaşa yaratır, bizi yanıltır, engeller, kafamızı karıştırır! Kendimize güvenimizi, kendimizden şüpheye dönüştürür! En iyi niyetlerimizi bozar! Bizi sıradanlıkla tatmin olmaya iter! Elindekiyle yetinme tutumunun, ulaşmayı amaçladığımız hedeften çok daha düşüğünü kabul etme eğilimini kulağımıza devamlı fısıldayan kaynak budur!
Peki bu kadar zararına rağmen niye hep bu türde içsel konuşmalar yaparız? Her gün, her saat, her dakika… hatta her an seçimler yaparız! Bu tarz konuşmalar da bir seçimdir! Biz seçmezsek bizim adımıza geçmişimizden getirdiğimiz alışkanlıklarımız seçim yapar! Uygun olan değil; alışılmış, kolay olan seçilir!
Kelimelerin o anda ne kadar zararsız göründüğü hiç fark etmez! Onlar bizim zararımıza çalışan ve yolumuzda duran her şeyin belkemiğidirler! Bu tür içsel konuşmalar “Koynumuzda beslediğimiz yılan gibidir” ve er ya da geç bize zarar verecektir! Kendimizi bu içsel konuşmanın “yapamam” larından kurtaralım!Bunu başardığımızda kendimizi en büyük düşmanımızdan korumuş oluruz!
2. Kabullenme ve Değişmeye İhtiyaç Duyma: Bu tür içsel konuşma aldatır! Yüzeyde bizim yararımıza çalışıyormuş gibi görünür! Fakat içten içe bize karşı çalışır! Bu tür içsel konuşmayla, kendimize ve başkalarına değişme ihtiyacımızı kabullendiğimizi bildiririz!
Bu tür içsel konuşma şu sözlerle tanımlanır: … yapmaya ihtiyacım var!”,
… yapmam gerek!” veya
… yapmalıyım!”
Bu tür konuşmalar neden zararlıdır? Çünkü sorunu kabullenmiştir, ama çözüm getirmez! Kendimize (ya da başka birine) “daha düzenli olmaya gerçekten ihtiyacım var” dediğimizde, aslında ne söylüyoruz? “Daha düzenli olmaya gerçekten ihtiyacım var…ama değilim!” Tamamladığımızda bu cümle, bilinçsizce, söze dökülmemiş ama hala programlayan birinci tür içsel konuşma olan olumsuz kabullenme ifadesiyle biter!
“Gerçekten işe zamanında gitmeye çalışmalıyım!”
“Biraz kilo vermem gerek!” Sigarayı azaltmaya ihtiyacım var!” “Bununla ilgili bir şeyler yapmak zorundayım!”
“Çocuklarıma (aileme, sevdiklerime…) biraz daha zaman ayırmam gerek!”
“Daha sıkı çalışmam gerektiğini biliyorum!
Ne zaman kendimizle bu türde içsel konuşmalar yaptığımızı duyarsak, bir an duralım ve cümleyi tamamlayalım! Gerçekte bilinçaltımıza gönderdiğimiz programı seslice bitirelim!
O zaman içsel konuşmalarımız şöyle olur: “Daha fazla gelir elde etmeyi gerçekten isterdim… ama elde etmiyorum!”
“Keşke yapabilseydim… ama yapamam!”
“Bununla ilgilenmem gerektiğini biliyorum… ama ilgilenmiyorum!” Eve daha sık uğramam gerek…ama uğramıyorum!
” İşlerin daha iyi sonuçlanmasını isterdim… ama sonuçlanmayacak!”
Bunlar, kendimize bilmeden verdiğimiz direktiflerdir! Mükemmel olarak yaratılmış bir varlık olan insanın en güçlü kontrol merkezine verilen, görünüşte masum fakat olağanüstü gerçek programlardır! Bu tür içsel konuşmalar hayal ve başarılar doğurmak yerine; suçluluk, hayal kırıklığı ve kendi kafamızda yarattığımız yetersizliklerin kabulünü yaratır! Vücudumuzda farkında olmadan büyüyen tümör gibidir! Ne yapalım: Bu tümörü tespit edip büyümesine fırsat vermeden yok edelim!Bu iyi bir programlama mıdır? Başarmamıza yardımcı olur mu? Cevap, şüphesiz, kocaman bir HAYIR!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2007, 06:22 PM   #12 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zenelif is an unknown quantity at this point
Standart Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

ben aslında buraya hiç yazmıyorm bu ilk olcak bu günlerde kendimi çok yalnız ve anlaşılmaz hissediyorm ve kötü
herkes garip ve duyarsız düzen böyle deyip geçiyo aman takma herkes benmiyim dünya başına yıkılmş gibi hisseden yalnız
zenelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2007, 01:12 AM   #13 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Bir bilge, ülkenin önde gelenlerinin torunlarına eğitim veriyordu.

Onlara dedi ki:

İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İki kurt arasında. Bu kurtlardan birisi öfkeyi, kıskançlığı, açgözlülüğü, kibiri, hırsı, suçluluğu, aşağılama duygusunu, yalanları, yapmacık gururu, üstünlük taslamayı temsil ediyor.

Diğeri ise huzuru, ahlakı, umudu, toplumu, hürriyeti, sevgiyi, şahsiyeti, nezaketi, gelişmeyi, ilmi, inancı, ülküyü, yardımseverliği, milleti, anlayışı, köylüleri, cömertliği, dostluğu, merhameti ve alçakgönüllülüğü temsil ediyor.

Aynı savaş sizin içinizde de sürüyor ve diğer bazı insanların içinde.

Çocuklar anlatılanları anlamak için bir dakika düşündüler ve içlerinden biri bilgeye “hangi kurt kazanacak?” diye sordu. Yaşlı bilge hemen cevapladı:

- Beslediğiniz…



__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2007, 05:08 PM   #14 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zenelif is an unknown quantity at this point
Standart Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

bende biliyorum kötü olanı beslediğimi ama kendimi ne kadar olumlu yönlendirsemde kötü gittiğini düşünüyorum okulum uzuyo ve sınavların hepsinden kalıcakmışım gibi geliyo hep mızmızlanıyorm ve kimse beni sevmiyomuş ve başarısızmışım gibi geliyo
zenelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2007, 05:47 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Bir de boşvermişliğin üst katmanlarına çıkmayı dene bakalım. Ders çalışma demiyorum ama. Sadece düşünme. Belki kendin olmazsın ama boşver. Sadece çalış. Yarın yine kendin olursun.

Sonunu düşünme. "Sonunu düşünen kahraman olamaz." sağol canpolat abi.

Biter. bir gün biter. Yalnız sana mahsus bir durum değil. Ama yalnız olmadığını da söyleyemem.

Zamanında okulunu uzatmış, girdiği sınavlardan kalmış, başarısızlığın krallığında önemli mevkilerde görev alan birisi olarak söylüyorum. Bir nevi gelecek gibi. Eğer kabulenirsen. Kabul etmezsen sen bilirsin. bir tek artın var. böyle bir site var yanında. Benim anlamamam bir şeyi değiştirmez ama belki sen anlarsın. yada sen de anlama bilinçaltın anlasın.

Boşver dumanlı olsun. Boşver kelimeleri anlama. Bir de şarkı ekleyeyim madem dumandan gidiyor bugün. TEk beğendiğim şarkısı. Sadece hey, hey, heeeeeey de. Bir de gitar solo. Bu kadar sade.

[youtube=425,350]V47nffPavWI[/youtube]


Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
"hangi kurt kazanacak?"
tabi ki korkunç olanı!? sadece izin verin yeter ki.
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2007, 02:34 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Mavi donuk gözler, balon ya da bomba. Yazılabilecek üç hikaye ama sonuç melekler.

Alıntı:
yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
Herkese sonsuz teşekkürler...
Güneş doğduğunda gün başladığında hayat coşar yelken açar yeni ufuklara bilir ki görünen güvenilen aydınlık güneşin bağrında. Gece aya bırakır yerini ay kollarına alır yaşam yorgunlarını uyku mayalar enerji depolar ertesi güne açılacak ufuklara. Ay bile uykuya daldığında uyanık olan ufuk yolcularına ışık tutar yakamoz gecenin karanlığında...
Yorgunum dostlar...ama ışığım nefes aldıkça bitmeyecek sonsuz sevgiyle umutla...
Korkunc bombalar etkisini gösteriyor. Bir melek katılıyor sitenin üstünde üstada eşlik eden. yorgun da olsa..
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 09:26 PM   #17 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sai-yo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Mesela ben sabah bi zorunluluk olmadığı takdirde asla erken uyanamıyorum.. Öyle kodlamışım sanki kendimi uyanamam ben diyorum ve uyanamıyorumda hiç bi zaman ...bi süre uyanabilirim diye telkinde bulunayım kendime belki işe yarar dusun
sai-yo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2008, 06:49 PM   #18 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Ben yıllardır kendimle yüksek sesle konuşurum.Hani kendi kendi ile konuşana deli derlerya olsun .Benim kendimi duymak için seçtiğim yollardan birisidir ve çok etkili olur, kızgın anlarımda neye kızdığımı bilirim .Kimin ne dediğinden çok kendiniz ne diyorsunuz ona bakın.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2008, 09:18 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 200
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

evet herşeyi anladım da yanlız şuna cevap bulamıyorum..içimizde olumsuzluk,negatiflik var ve biz içsel konuşmayla birden içimizdekileri yıkıp yerine olumlu düşünceler bindiriyoruz.e bu olumsuz olaylar duygular ve düşünceler bilinçaltında birikmiyor mu bunlar bir gün ummadığımız bir anda pat diye patlamıycak mı....
__________________
suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!!
hava-hoş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2008, 06:56 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

bunu şöyle düşünelim olumlu düşünceler olmsuzların üstüne binmiyor onları kovup yerine yerleşiyor bizim gayretimizde hep olumlu düşünmeye çalışarak bunu kalıcı hale getirmek şüpheye düşmeye gerek yok bir çocuk yürümesini öğrendikten sonra gereksiz yere emeklemeye tenezzül etmez
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Olumsuzdan Olumluya Bilinçli Programlama Farkında olsak da olmasak da her gün, her saat, her dakika, hatta her an kendimize olumlu ya da olumsuz bir şeyler söyleriz! Sonra bu söylediklerimiz kendini kanıtlarcasına gerçeğe dönüşür! Kendimize her söylediğimiz, her hissettiğimiz hatta aklımızdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.