Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   hadi affedip özgürleşelim mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/463396-hadi-affedip-ozgurleselim-mi.html)

heeyyy 26-08-2010 01:19 AM

Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi?

şoklardayımmm..bu olumlamayı yaptıktan sonra hiç ummadığım kişi geri dönmeyi seçtisevincli

Sultan 26-08-2010 09:18 AM

Alıntı:

heeyyy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764752)
şoklardayımmm..bu olumlamayı yaptıktan sonra hiç ummadığım kişi geri dönmeyi seçtisevincli

affetmek gerçekten önemli.affettiğiniz zaman bütün enerji kanalları açılıyor.sevgiyle mutlu kalıny789

zahiri 26-08-2010 12:36 PM

bugun sadece bu konuya odaklanmak istyorum .. affediyorumm su anda bile ::)

bkysn 05-09-2010 01:38 AM

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579615)
affedecek kimsem yok kimse beni incitmiyor ne yapmalıyımy789

oh ne güzel, mükemmelliyete gidiş yolusevincli:zpzp::zpzp:

bkysn 05-09-2010 01:44 AM

Slm Bengusu burada onunla dediğimiz nedir?"çünkü onunla ilgili kendimi kötü hissetmekten bıktım.bu güne kadar hissettiklerim yeter." bizi kıran kişi mi ama eğer bu konuşmayı onunla yapıyorsak diğer cümlelerde olduğu gibi sen deriz tam olarak anlamadım.teşekkür ederim.

x-men33 05-09-2010 01:57 AM

Alıntı:

bkysn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766971)
Slm Bengusu burada onunla dediğimiz nedir?"çünkü onunla ilgili kendimi kötü hissetmekten bıktım.bu güne kadar hissettiklerim yeter." bizi kıran kişi mi ama eğer bu konuşmayı onunla yapıyorsak diğer cümlelerde olduğu gibi sen deriz tam olarak anlamadım.teşekkür ederim.

Evet bi de sanki sen ben felan derken bi karışıklık var ya da ben yorgun düştüm sevincli

heeyyy 06-09-2010 09:33 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764770)
affetmek gerçekten önemli.affettiğiniz zaman bütün enerji kanalları açılıyor.sevgiyle mutlu kalıny789

Kesinlikle öyleymiş. Çok teşekkür ederim, sizde sevgiyle mutlu kalınactionsmile

prenses1 30-11-2012 08:34 AM

başta kendimi sonra herkesi affettim.mutluyum :))))))

-Elya- 26-12-2012 09:16 PM

Herkesi affetmeye çalışıyorum.
meğerse ne çok affedemediğim insan varmış y789
Affettikçe biraz daha hafifleşiyorum..ve olgunlaşıyorum. Hayata bakış açım değişiyor ve huzurlu mutlu sağlıklı oluyorum...
Allah razı olsun hepinizden; iyiki varsınız, iyiki varız :))

Eğlenceli 26-12-2012 09:26 PM

affetmemiz gereken çok insan var hakikaten.
şöyle bir düşünecek olursak

* bize birşeyler yaparak canımızı sıkanlar
* ondan beklediğimiz şeyleri yapmayarak canımızı sıkanlar

* aslında bize karşı herhangi bir suç işlemediği halde, doğal hali ve davranışı olsa bile bizi kötü ve olumsuz duygulara sokmayı başarabilen insanlar (örneğin atıyorum, doğal hali bizden daha özgüvenli olan bir kişinin bizde kıskançlık duygusu yaratarak canımızı yakabilmesi) bu tür kişileri de bilinçaltımızda suçladığımız için suç attığımız için onları da affetmemiz gerektiğini düşünüyorum.
affedilecek durumlar ve kişiler sadece eylemlerden değil. duygulardan da ibaret.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM.